Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Ειρήνη Λαγούδη: Απειλούν την οικογένεια της! Τι μήνυμα δέχτηκε ο αδερφός της;

Δέχτηκε ένα παράξενο sms!

16 Ιουνίου 2019 09:17
Ειρήνη Λαγούδη: Απειλούν την οικογένεια της! Τι μήνυμα δέχτηκε ο αδερφός της;

Απειλές δέχεται η οικογένεια της Ειρήνης Λαγούδη, της άτυχης 44χρονης που είχε βρεθεί νεκρή μέσα στο αυτοκίνητό της, σε περιοχή της λίμνης Τριχωνίδας, τον Ιανουάριο του 2018.

«Ψάχνουμε σφαίρες για τον λαγό», ήταν το παράξενο SMS που δέχθηκε ο αδελφός της Ειρήνης Λαγούδη. Μαζί με το μήνυμα, σύμφωνα με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ο αδελφός της 44χρονης δέχθηκε και προειδοποίηση να μην προχωρήσει σε μηνύσεις κατά τεσσάρων ατόμων.

Η οικογένεια της Λαγούδη ήδη έχει κάνει τρεις καταγγελίες, σε αστυνομικά τμήματα της Αττικής, ενώ η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος έχει ξεκινήσει έρευνα για τα άτομα που στέλνουν τα απειλητικά μηνύματα.

Η οικογένεια της Ειρήνης Λαγούδη ζητά την προστασία των Αρχών, σημειώνοντας ότι έχουν φτάσει στο σημείο να καταγράφουν τηλεφωνικές συνομιλίες. «Οι απειλές δε μας τρομάζουν», λένε και τονίζουν ότι αυτό που θέλουν είναι να σταματήσουν να προσβάλλουν τη μνήμη της. «Θα προχωρήσουμε στις μηνύσεις ό,τι κι αν κάνουν», υπογραμμίζει ο αδελφός της Λαγούδη.

«Φιλιά στην ανήλικη κόρη σου»: Σοκάρουν τα απειλητικά μηνύματα στην αδελφό της Ειρήνης Λαγούδη!

Εξελίξεις στην υπόθεση της Ειρήνης Λαγούδη, με τον αδερφό της να δέχεται απειλητικά μηνύματα! «Φιλιά στην ανήλικη κόρη σου» και πολλά άλλα!

Η οικογένεια της Ειρήνης Λαγούδη θα καταθέσει μηνύσεις κατά συγκεκριμένων προσώπων.

Όπως μετέδωσε η Τασούλα Παπανικολάου στο Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του STAR, ο αδερφός της Ειρήνης Λαγούδη αναμένεται να καταθέσει μηνύσεις σε όλους όσοι απείλησαν την οικογένεια μετά τον θάνατο της γυναίκας. Πρόκειται για 4 πρόσωπα- τρεις γυναίκες και έναν άντρα, τα ονόματα των οποίων έχουν δοθεί ήδη στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.

Τους απείλησαν προκειμένου να σταματήσει η έρευνα για τον θάνατο της άτυχης γυναίκας στη Λίμνη Τριχωνίδα με μηνύματα όπως: «Ξέρουμε που μένεις», «θα μας δεις μπροστά σου», «φιλιά στην ανήλικη κόρη».

Η οικογένεια υποψιάζεται ότι πίσω από τις απειλές κρύβονται πρόσωπα που έχουν σχέση με το περιβάλλον των υπόπτων για τον θάνατο της Ειρήνης Λαγούδη. Έφθασαν στο σημείο να βρίζουν αλλά και να εκφοβίζουν μέλη της οικογένειας.

Ο Γιώργος Λαγούδης θα είναι πολύ σκληρός με αυτούς τους ανθρώπους που έφθασαν στο σημείο να μη σέβονται ούτε τη νεκρή αδερφή, αλλά ούτε και αυτούς που έμειναν πίσω. Δε θα ξεμπερδέψουν εύκολα με τη δικαιοσύνη. «Θα τους κυνηγήσω μέχρι τα βαθιά γεράματα» υποστηρίζει.

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share