Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Serial killer Κύπρου: "Ήταν ειδυλλιακό το τοπίο γι΄αυτό έριξα την μικρή εκεί!"

Συγκλονίζει με την απολογία του ο "Ορέστης"!

15 Ιουνίου 2019 21:00
Serial killer Κύπρου:

Συγκλονίζει με την απολογία του ο "Ορέστης" ο serial killer της Κύπρου! "Ήταν ειδυλλιακό το τοπίο γι΄αυτό έριξα την μικρή εκεί!¨" δήλωσε χαρακτηριστικά!

Αυτή τη φορά, άφησε άφωνους τους ανακριτές που έχουν αναλάβει την υπόθεσή του, όταν εξήγησε τον λόγο για τον οποίο πέταξε τη σορό της 6χρονης Σιέρα στη λίμνη Μεμί. «Το τοπίο ήταν ειδυλλιακό και παραμυθένιο, γι΄αυτό αποφάσισα και έριξα τη μικρή εκεί. Ήθελα να βρίσκεται ανάμεσα στα πουλιά και τα φυτά του νερού. Αντίθετα, τη μητέρα της την έριξα στο φρεάτιο του Μιτσερού», ανέφερε με αφοπλιστική κυνικότητα.

Πιο συγκεκριμένα, όπως αναφέρει η Real News, οι ανακριτές που χειρίζονται την υπόθεση είχαν επισκεφτεί τον «Ορέστη» στο κελί του την περασμένη Τετάρτη, προκειμένου να τον πιέσουν να τους αποκαλύψει το ακριβές σημείο όπου είχε πετάξει το άψυχο κορμί της 6χρονης, καθώς τα συνεργεία έψαχναν επί 2 μήνες μάταια, λόγω των παραπλανητικών του υποδείξεων, στη λίμνη Μεμί.

Μάλιστα, τον πίεσαν πολύ όχι μόνο για τη μικρή Σιέρα αλλά και για μία άλλη γυναίκα με την οποία επικοινωνούσε και η Αστυνομία δεν έχει επιβεβαιώσει ακόμα εάν βρίσκεται στη ζωή.

Τότε ήταν που σε μία κρίση ειλικρίνειας, τους είπε: «Μα καλά τόσο καιρό δεν έχετε εντοπίσει το πτώμα της μικρής; Το έριξα το παιδί εκεί γιατί το τοπίο ήταν ειδυλλιακό και παραμυθένιο…», αφήνοντάς τους άφωνους.

Serial killer Κύπρου: Δεμένη με ταινία και χωρίς ρούχα η σορός της 6χρονης!

Ένα νέο στοιχείο που αφορά τις συνθήκες κάτω από τις οποίες εντοπίστηκε η 6χρονη Σιέρα έρχεται στο «φως της δημοσιότητας».

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες το «ΣΙΓΜΑ», το άψυχο κορμάκι της 6χρονης Σιέρα εντοπίστηκε γυμνό και δεμένο με πλαστική κολλητική ταινία, στην Λίμνη Μεμή στην Κύπρο.

Το συγκεκριμένο στοιχείο αξιολογείται με ιδιαίτερη προσοχή από τους ανακριτές του ΤΑΕ.

Υπενθυμίζεται ότι η μικρή Sierra, εντοπίστηκε την Τετάρτη στη λίμνη Μεμή από δύτη της ιδιωτικής εταιρείας Brasal. Η σορός ήταν τυλιγμένη σε σεντόνι με σχοινί και μαζί με ένα τσιμεντομπλόκ.

Η Sierra είχε εξαφανιστεί μαζί με τη μητέρα της τον Μάη του 2018. Ο Νίκος Μεταξάς παραδέχθηκε ότι δολοφόνησε τόσο τη μητέρα όσο και την κόρη υποδεικνύοντας τα σημεία που έριξε τις σορούς.

Πηγή: Protothema

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share