Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Έγκλημα στην Καλαμαριά: Την σκότωσε και μετά πήγε σε άλλες δουλειές ο ψυκτικός!

Φρίκη χωρίς τέλος!

15 Ιουνίου 2019 17:02
Έγκλημα στην Καλαμαριά: Την σκότωσε και μετά πήγε σε άλλες δουλειές ο ψυκτικός!

Σοκαριστικές λεπτομέρειες έρχονται στο φως για τη δολοφονία της 63χρονης γυναίκας από τον 31χρονο ψυκτικό στην Καλαμαριά.

Σε στοιχεία που περιλαμβάνονται στη δικογραφία, ο 31χρονος ψυκτικός σκότωσε την άτυχη γυναίκα και ακολούθως πήγε στο μπάνιο, έπλυνε τα χέρια του και συνέχισε τη δουλειά του πηγαίνοντας σε άλλα σπίτια για επισκευές και ελέγχους κλιματιστικών! Αίσθηση έχει προκαλέσει, επίσης, στους αστυνομικούς το γεγονός ότι η άτυχη γυναίκα είχε δεχθεί αλλεπάλληλα χτυπήματα στο κεφάλι με σφυρί από τον ψυκτικό, κίνηση που δείχνει, όπως λένε, μίσος.

Ο 31χρονος, ο οποίος πήρε προθεσμία για να απολογηθεί αύριο, Κυριακή, στην προανάκριση υποστήριξε ότι είχε αντιπαράθεση με την 63χρονη για μια επιπλέον βλάβη στο κλιματιστικό, καθώς και ότι πριν τη χτυπήσει με σφυρί, εκείνη τον είχε χαστουκίσει. Η άτυχη γυναίκα, όπως όλα δείχνουν, προσπάθησε να προστατευτεί καλύπτοντας το κεφάλι της με τα χέρια, κάτι που καταδεικνύουν τα σημάδια στα άνω άκρα που περιγράφονται στην ιατροδικαστική έκθεση.

Πηγή: iefimerida

Έγκλημα στην Καλαμαριά: Πήγε να της φτιάξει το κλιματιστικό και την σκότωσε με σφυρί!

Ένας 31χρονος ψυκτικός - τεχνίτης κλιματιστικού είναι ο δράστης της δολοφονίας της 63χρονης γυναίκας στην Καλαμαριά, η οποία βρέθηκε νεκρή την Παρασκευή μέσα σε μια λίμνη αίματος στο διαμέρισμά της.


Αστυνομικοί της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης εξιχνίασαν το έγκλημα που συγκλόνισε την Καλαμαριά. Ο 31χρονος, ο οποίος συνελήφθη, είχε πάει την περασμένη Τετάρτη στο σπίτι της 63χρονης για να επισκευάσει το κλιματιστικό. Για άγνωστους λόγους οι δύο τους λογομάχησαν και τότε ο 31χρονος σκότωσε την άτυχη γυναίκα, σύμφωνα με πληροφορίες, με ένα σφυρί.

Την 63χρονη εντόπισε το πρωί της Πέμπτης η κόρης της μέσα στο διαμέρισμα της στην οδό Πασαλίδη. Κατά την μακροσκοπική εξέταση που έκανε ιατροδικαστής στη σορό της 63χρονης, διαπίστωσε τραύματα στο κεφάλι.

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share