Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Έγκλημα στην Καλαμαριά: Πήγε να της φτιάξει το κλιματιστικό και την σκότωσε με σφυρί!

Η άτυχη 63χρονη βρέθηκε νεκρή μέσα σε λίμνη αίματος!

14 Ιουνίου 2019 09:10
Έγκλημα στην Καλαμαριά: Πήγε να της φτιάξει το κλιματιστικό και την σκότωσε με σφυρί!

Ένας 31χρονος ψυκτικός - τεχνίτης κλιματιστικού είναι ο δράστης της δολοφονίας της 63χρονης γυναίκας στην Καλαμαριά, η οποία βρέθηκε νεκρή την Παρασκευή μέσα σε μια λίμνη αίματος στο διαμέρισμά της.


Αστυνομικοί της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης εξιχνίασαν το έγκλημα που συγκλόνισε την Καλαμαριά. Ο 31χρονος, ο οποίος συνελήφθη, είχε πάει την περασμένη Τετάρτη στο σπίτι της 63χρονης για να επισκευάσει το κλιματιστικό. Για άγνωστους λόγους οι δύο τους λογομάχησαν και τότε ο 31χρονος σκότωσε την άτυχη γυναίκα, σύμφωνα με πληροφορίες, με ένα σφυρί.

Την 63χρονη εντόπισε το πρωί της Πέμπτης η κόρης της μέσα στο διαμέρισμα της στην οδό Πασαλίδη. Κατά την μακροσκοπική εξέταση που έκανε ιατροδικαστής στη σορό της 63χρονης, διαπίστωσε τραύματα στο κεφάλι.

Έγκλημα στην Καλαμαριά: Εξιχνιάστηκε η δολοφονία της 63χρονης!

Εξιχνιάστηκε η δολοφονία της 63χρονης στη Θεσσαλονίκη, η οποία βρέθηκε νεκρή μέσα στο διαμέρισμά της, από την ίδια της την κόρη...

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, πριν από λίγο συνελήφθη ο δράστης που δολοφόνησε την γυναίκα. Πρόκειται για έναν άνδρα, ο οποίος ήταν τεχνικός και είχε επισκεφτεί το σπίτι της για να επισκευάσει κάποιες συσκευές.

Οι πληροφορίες έγιναν γνωστές μέσα από την εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη, "Καλημέρα Ελλάδα", ενώ μετά τις 12 θα υπάρξουν περισσότερες λεπτομέρειες. Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share