Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Έγκλημα στην Καλαμαριά: Εξιχνιάστηκε η δολοφονία της 63χρονης!

Συνελήφθη ένας άνδρας!

14 Ιουνίου 2019 07:40
Έγκλημα στην Καλαμαριά: Εξιχνιάστηκε η δολοφονία της 63χρονης!

Εξιχνιάστηκε η δολοφονία της 63χρονης στη Θεσσαλονίκη, η οποία βρέθηκε νεκρή μέσα στο διαμέρισμά της, από την ίδια της την κόρη...

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, πριν από λίγο συνελήφθη ο δράστης που δολοφόνησε την γυναίκα. Πρόκειται για έναν άνδρα, ο οποίος ήταν τεχνικός και είχε επισκεφτεί το σπίτι της για να επισκευάσει κάποιες συσκευές.

Οι πληροφορίες έγιναν γνωστές μέσα από την εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη, "Καλημέρα Ελλάδα", ενώ μετά τις 12 θα υπάρξουν περισσότερες λεπτομέρειες. Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Έγκλημα στην Καλαμαριά: Οι πρώτες εικόνες από την δολοφονία της μητέρας!

Η άτυχη γυναίκα βρέθηκε νεκρή μέσα στο διαμέρισμά της, στην Καλαμαριά. Στο σημείο αστυνομικοί και ιατροδικαστής...

Νεκρή βρέθηκε μέσα στο διαμέρισμά της, λίγο πριν τις 09:00 το πρωί, σε κεντρική οδό στην Καλαμαριά Θεσσαλονίκης, μία γυναίκα ηλικίας 63 ετών.

Τη γυναίκα εντόπισαν οικείοι της, οι οποίοι ειδοποίησαν την αστυνομία. Στο διαμέρισμα που βρέθηκε το πτώμα μεταβαίνει ιατροδικαστής, με τις πρώτες ενδείξεις να οδηγούν σε δολοφονία.

Οι αστυνομικές αρχές ερευνούν τις συνθήκες θανάτου της 63χρονης και για την ώρα εξετάζουν και αφήνουν ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, την άτυχη γυναίκα βρήκε το πρωί μέσα στο σπίτι η κόρη της. Η 63χρονη, η οποία έχει δύο παιδιά, βρέθηκε μέσα σε μια λίμνη αίματος, όπως αναφέρουν πληροφορίες από περίοικους.

Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:

Έγκλημα στην Καλαμαριά: Αυτή είναι η μητέρα που δολοφονήθηκε!

Δείτε περισσότερα εγκλήματα στο Athensmagazine.gr

 
 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share