Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Serial killer Κύπρου: Τα θύματα του "Ορέστη" κηδεύονται σήμερα!

Δημοσία δαπάνη θα γίνει η κηδεία τους..

13 Ιουνίου 2019 18:17
Serial killer Κύπρου: Τα θύματα του

Τα θύματα του "Ορέστη" κηδεύονται σήμερα δημοσία δαπάνη.. Αφού βρέθηκε και η τελευταία σορός του Serial killer της Κύπρου έγινε η κηδεία των θυμάτων του.

Πρόκειται για τη 36χρονη Φλορεντίνα Λιβια Μπουνέα και την 8χρονη κόρη της Ελενα Ναταλία Μπουνέα.

Μητέρα και κόρη είχαν δολοφονηθεί στο σπίτι τους από τον 35χρονο αξιωματικό, ο οποίος στη συνέχεια έβαλε τα πτώματα τους σε δύο ταξιδιωτικές βαλίτσες και αφού τις έδεσε με πλάκες τσιμέντου τις πέταξε στη Κόκκινη Λίμνη όπου και βρέθηκαν πριν λίγες μέρες.

Όταν το 2016 δηλώθηκε η εξαφάνιση τους, η αστυνομία αποφάνθηκε ότι μάλλον είχαν φύγει στα κατεχόμενα, παρά το ότι το σπίτι που διέμεναν ήταν αναστατωμένο και όλα τα προσωπικά τους είδη βρισκόντουσαν στη θέση τους.

Σήμερα στο χωριό Αρεδιού τελείται η κηδεία τους. Η οικογένεια των θυμάτων έχει καταχωρήσει αγωγή κατά της Κυπριακής Δημοκρατίας και απαιτεί αποζημιώσεις πέραν του ενός εκ. ευρώ.

Κύπρος: "Άναψε ένα κερί… βαστώ το μωρό" - Σπαράζει καρδιές ο δύτης που βρήκε την 6χρονη!

Ανατριχίλα προκαλεί ο διάλογος των δυτών της ιδιωτικής εταιρείας Brasal, οι οποίοι υπό την καθοδήγηση του ιδιοκτήτη της εταιρείας έκλεισαν μια τραγωδία που έζησε η Κύπρος τους τελευταίους μήνες με τον serial killer, αφού βρήκαν το 6χρονο παιδάκι.

Στον διαδικτυακό λογαριασμό της εταιρείας δημοσιεύεται ο διάλογος που είχε ο δύτης, ο οποίος ανέσυρε τόσο τις βαλίτσες της φρίκης στην Κόκκινη Λίμνη όσο και την μικρή Siera, από την Λίμνη του Μεμή.

Η εταιρεία που συνέδραμε στην επιχείρηση εντοπισμού και ανάσυρσής της 6χρονης Σιέρα έδωσε στη δημοσιότητα το συγκλονιστικό διάλογο που είχε ο δύτης που εντόπισε την σορό της 6χρονης με τον συντονιστή της επιχείρησης.

Ο δύτης Πάμπος Ομήρου λέει αρχικά στον συντονιστή Εντουάρντο Μπράνκο να ανάψει ένα κερί. "Θα ανάψω Πάμπο μου, γιατί;» ρωτά ο συντονιστής με τον δύτη να του απαντά «για το μωρό, βαστώ το στην αγκαλιά μου". Η εταιρεία ανήρτησε στη σελίδα της στο Facebook και φωτογραφίες από την επιχείρηση της Τετάρτης με τον δύτη να φαίνεται σε μια από αυτές να σηκώνει τα χέρια ψηλά στον ουρανό.

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share