Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Έγκλημα στην Καλαμαριά: Αυτή είναι η μητέρα που δολοφονήθηκε!

Νέο έγκλημα συγκλονίζει την χώρα!

13 Ιουνίου 2019 13:10
Έγκλημα στην Καλαμαριά: Αυτή είναι η μητέρα που δολοφονήθηκε!

Συγκλονισμένη είναι η κοινωνία της Καλαμαριάς από το νέο έγκλημα. Μια γυναίκα βρέθηκε δολοφονημένη μέσα στο διαμέρισμά της...

Συγκεκριμένα, νεκρή βρέθηκε μέσα στο διαμέρισμά της, λίγο πριν τις 09:00 το πρωί, σε κεντρική οδό στην Καλαμαριά Θεσσαλονίκης, ηλικίας 63 ετών.

Τη γυναίκα εντόπισαν οικείοι της, οι οποίοι ειδοποίησαν την αστυνομία. Στο διαμέρισμα που βρέθηκε το πτώμα μεταβαίνει ιατροδικαστής, με τις πρώτες ενδείξεις να οδηγούν σε δολοφονία.

Οι αστυνομικές αρχές ερευνούν τις συνθήκες θανάτου της 63χρονης και για την ώρα εξετάζουν και αφήνουν ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, την άτυχη γυναίκα βρήκε το πρωί μέσα στο σπίτι η κόρη της. Η 63χρονη, η οποία έχει δύο παιδιά, βρέθηκε μέσα σε μια λίμνη αίματος, όπως αναφέρουν πληροφορίες από περίοικους.

Μέσα από την εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου, είδαμε ποια είναι η γυναίκα που βρέθηκε νεκρή! Δείτε την:

Δολοφονία Γραικού: Νέα σοκαριστικά στοιχεία για το έγκλημα!

Στα δικαστήρια Θεσσαλονίκης έφτασαν σήμερα το πρωί η Δέσποινα Γραικού και τα παιδιά της, με τη συνοδεία του συνήγορου υπεράσπισής τους, Αλέξη Κούγια.

Ο Αλέξης Κούγιας ανέφερε πως έφτασαν στην ανακρίτρια, προκειμένου να καταθέσουν στοιχεία που διαθέτουν και πιστεύουν ότι θα βοηθήσουν τις έρευνες των ανακριτικών Αρχών.

«Τα στοιχεία συνηγορούν πως το έγκλημα ήταν προσχεδιασμένο καθώς οι λάκκοι στους οποίους θάφτηκαν η σορός και το αυτοκίνητο του Γραικού, είχαν ανοιχτεί δύο μέρες πριν», ανέφερε μεταξύ άλλων.

Μάλιστα, επανέλαβε πως στο έγκλημα συμμετείχε και άλλο άτομο, που ακόμα δεν έχει συλληφθεί. Τόνισε ακόμη ότι άτομα τα οποία σχολίαζαν την υπόθεση, οφείλουν να ζητήσουν συγγνώμη, έστω και σήμερα για το γεγονός ότι «στοχοποίησαν» την πελάτισσα του ως τη δολοφόνο του Γραικού, καθώς, αν η δικαιοσύνη και η αστυνομία δεν έκαναν τη δουλειά τους σωστά, θα μπορούσε η ίδια να βρίσκεται σήμερα κατηγορούμενη.

Η Δέσποινα Γραικού αποκάλυψε πως έχει υποστεί οικονομική καταστροφή από αυτή την υπόθεση, περνώντας 2,5 δύσκολα χρόνια, μέχρι να ομολογήσει ο κατηγορούμενος και να αποκαλυφθεί τι είχε συμβεί με τον σύζυγό της.

Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:

Φρίκη στην Κύπρο: Βίαζε για 2 μήνες την 6χρονη Σιέρα πριν την δολοφονήσει!

Δείτε περισσότερα εγκλήματα στο Athensmagazine.gr

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share