Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Έγκλημα στην Καλαμαριά: Οι πρώτες εικόνες από την δολοφονία της μητέρας!

Νέο έγκλημα συγκλονίζει την χώρα!

13 Ιουνίου 2019 12:47
Έγκλημα στην Καλαμαριά: Οι πρώτες εικόνες από την δολοφονία της μητέρας!

Η άτυχη γυναίκα βρέθηκε νεκρή μέσα στο διαμέρισμά της, στην Καλαμαριά. Στο σημείο αστυνομικοί και ιατροδικαστής...

Νεκρή βρέθηκε μέσα στο διαμέρισμά της, λίγο πριν τις 09:00 το πρωί, σε κεντρική οδό στην Καλαμαριά Θεσσαλονίκης, μία γυναίκα ηλικίας 63 ετών.

Τη γυναίκα εντόπισαν οικείοι της, οι οποίοι ειδοποίησαν την αστυνομία. Στο διαμέρισμα που βρέθηκε το πτώμα μεταβαίνει ιατροδικαστής, με τις πρώτες ενδείξεις να οδηγούν σε δολοφονία.

Οι αστυνομικές αρχές ερευνούν τις συνθήκες θανάτου της 63χρονης και για την ώρα εξετάζουν και αφήνουν ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, την άτυχη γυναίκα βρήκε το πρωί μέσα στο σπίτι η κόρη της. Η 63χρονη, η οποία έχει δύο παιδιά, βρέθηκε μέσα σε μια λίμνη αίματος, όπως αναφέρουν πληροφορίες από περίοικους.

Φρίκη στην Κύπρο: Βίαζε για 2 μήνες την 6χρονη Σιέρα πριν την δολοφονήσει!

Με τραγικό τρόπο, αλλά λυτρωτικά, έκλεισε χθες ο κύκλος της αναζήτησης των σορών των επτά θυμάτων του 35χρονου Νίκου Μεταξά.

Η σορός της 6χρονης Sierra Graze Seucalliuca βρέθηκε σε βάθος 6 μέτρων στη λίμνη Μεμί μετά από νέα υπόδειξη του καθ’ ομολογία δράστη. Οι πυροσβέστες και τα συνεργεία της ιδιωτικής εταιρείας και των ειδικών που είχαν έρθει από το Ισραήλ, για σχεδόν δύο μήνες έψαχναν σε λάθος σημείο λόγω παραπλανητικών υποδείξεων.

Ο Νίκος Μεταξάς, που όλες αυτές τις μέρες υποβαλλόταν σε συνεχή ανάκριση, αποφάσισε να δώσει τέλος στον εμπαιγμό, αποκαλύπτοντας το σημείο που πραγματικά είχε πετάξει τη σορό της Sierra. H έρευνα που ακολούθησε οδήγησε μέσα σε λίγες ώρες σε αποτέλεσμα. Όπως ανέφερε στον «Π» αστυνομική πηγή, η στάση που τήρησε ο 35χρονος δείχνει άνθρωπο χωρίς συναίσθηση του ανθρώπινου πόνου. Παραπλανούσε τους ανακριτές γνωρίζοντας πως η θέση του είναι τόσο δυσμενής που δεν πρόκειται να επιβαρυνθεί περαιτέρω. Τελικώς αποκάλυψε την αλήθεια, τόσο σε ό,τι αφορά το σημείο που πέταξε τη σορό, όσο και για το πώς πέθανε η εξάχρονη. Ενώ αρχικώς υποστήριζε ότι πέθανε από αναρρόφηση εμεσμάτων, τελικώς παραδέχθηκε ότι τη στραγγάλισε μαζί με τη μητέρα της Marry Rose.

Ακόμα 8 μέρες

Όπως δήλωσε χθες ο εκπ. Τύπου της Αστυνομίας Α. Αγγελίδης, η νεκροτομή στη σορό της 6χρονης θα επιχειρήσει να αποκαλύψει την αιτία θανάτου, ενώ ο 35χρονος αύριο θα οδηγηθεί εκ νέου στο δικαστήριο, για ανανέωση του διατάγματος κράτησής του για 8 μέρες ακόμα. Εν τω μεταξύ οι τρεις γυναίκες που είχε διαπιστωθεί ότι συνομιλούσαν με τον «Ορέστη» έχουν εντοπιστεί και είναι καλά. Ενδεχομένως θα ενταχθούν στον κατάλογο των μαρτύρων κατηγορίας στη δίκη, η οποία θα αφορά και τους επτά φόνους που έχει ομολογήσει ο Νίκος Μεταξάς.

Πηγή: dailystarscy.com

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share