Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Άγρια δολοφονία στην Καλαμαριά! Νεκρή μητέρα δύο παιδιών

Φρίκη στην συμπρωτεύουσα!

13 Ιουνίου 2019 11:35
Άγρια δολοφονία στην Καλαμαριά! Νεκρή μητέρα δύο παιδιών

Nεκρή βρέθηκε μέσα στο διαμέρισμά της, στην Καλαμαριά μαι 63χρονη γυναίκα.

Λίγο πριν τις 09:00 το πρωί, σε κεντρική οδό στην Καλαμαριά Θεσσαλονίκης εντοπίστηκε νεκρή μια 63χρονη γυναίκα, μητέρα δύο παιδιών.

Την γυναίκα εντόπισαν οικείοι της οι οποίοι ειδοποίησαν την αστυνομία. Στο διαμέρισμα που βρέθηκε το πτώμα μεταβαίνει ιατροδικαστής.

Οι αστυνομικές αρχές ερευνούν τις συνθήκες θανάτου της 63χρονης και εξετάζουν όλα τα ενδεχόμενα.

Λάρισα: 29χρονη ξυλοκοπήθηκε άγρια αλλά δεν κατήγγειλε ποτέ τον δράστη!

Σε κακή κατάσταση μεταφέρθηκε στο εφημερεύον Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο μια νεαρή γυναίκα η οποία έπεσε θύμα άγριου ξυλοδαρμού από άγνωστο στην πλατεία Λαού της Λάρισας. Όμως, άγνωστο για ποιον λόγο, δεν θέλησε να καταγγείλει αυτόν που την χτύπησε τόσο βάναυσα!

Η 29χρονη κοπέλα, που είναι Ελληνίδα, είχε βρεθεί αιμόφυρτη κοντά στον Άγιο Βησσαρίωνα, τις πρώτες πρωινές ώρες της Τετάρτης. Οι περαστικοί που την βρήκαν, ειδοποίησαν το ΕΚΑΒ, με αποτέλεσμα να παραληφθεί από ασθενοφόρο που την μετέφερε στο νοσοκομείο για να περιποιηθούν οι γιατροί τα τραύματα που έφερε.

Εκεί, την βρήκαν οι αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης, οι οποίοι προσπάθησαν να της πάρουν κατάθεση. Όμως, η 29χρονη αρνήθηκε να κατονομάσει τον δράστη της επίθεσης σε βάρος της, παρ' όλο που ήταν φανερό ότι τον γνώριζε. Έτσι, οι συνθήκες του ξυλοδαρμού της παραμένουν άγνωστες.

Σοκ στη Λάρισα: Παιδάκι σωριάστηκε ξαφνικά στο έδαφος!

Μεγάλη αναστάτωση προκλήθηκε σε Παιδική Χαρά της Νεάπολης στη Λάρισα, όταν το απόγευμα της ένα παιδάκι την ώρα που έκανε κούνια σωριάστηκε ξαφνικά στο έδαφος κάνοντας σπασμούς.

Την ώρα εκείνη στο σημείο βρίσκονταν δεκάδες παιδάκια με τις οικογένειές τους, με αποτέλεσμα να φοβηθούν όλα παρακολουθώντας το περιστατικό δημιουργώντας πανικό.

Το 6χρονο παιδάκι που συνοδευόταν από τον παππού του σύμφωνα με πληροφορίες υπέστη κρίση επιληψίας.

Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ έφτασε στο σημείο και παρέλαβε κατεπειγόντως το παιδάκι, μεταφέροντάς το στο εφημερεύον Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας.

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share