Δευτέρα, 16 Σεπτεμβρίου 2019

Φρίκη στην Κύπρο: Βίαζε για 2 μήνες την 6χρονη Σιέρα πριν την δολοφονήσει!

Αποκαλύψεις που ανατριχιάζουν: Αν είναι δυνατόν!

13 Ιουνίου 2019 11:19
Φρίκη στην Κύπρο: Βίαζε για 2 μήνες την 6χρονη Σιέρα πριν την δολοφονήσει!

Με τραγικό τρόπο, αλλά λυτρωτικά, έκλεισε χθες ο κύκλος της αναζήτησης των σορών των επτά θυμάτων του 35χρονου Νίκου Μεταξά.

Η σορός της 6χρονης Sierra Graze Seucalliuca βρέθηκε σε βάθος 6 μέτρων στη λίμνη Μεμί μετά από νέα υπόδειξη του καθ’ ομολογία δράστη. Οι πυροσβέστες και τα συνεργεία της ιδιωτικής εταιρείας και των ειδικών που είχαν έρθει από το Ισραήλ, για σχεδόν δύο μήνες έψαχναν σε λάθος σημείο λόγω παραπλανητικών υποδείξεων.

Ο Νίκος Μεταξάς, που όλες αυτές τις μέρες υποβαλλόταν σε συνεχή ανάκριση, αποφάσισε να δώσει τέλος στον εμπαιγμό, αποκαλύπτοντας το σημείο που πραγματικά είχε πετάξει τη σορό της Sierra. H έρευνα που ακολούθησε οδήγησε μέσα σε λίγες ώρες σε αποτέλεσμα. Όπως ανέφερε στον «Π» αστυνομική πηγή, η στάση που τήρησε ο 35χρονος δείχνει άνθρωπο χωρίς συναίσθηση του ανθρώπινου πόνου. Παραπλανούσε τους ανακριτές γνωρίζοντας πως η θέση του είναι τόσο δυσμενής που δεν πρόκειται να επιβαρυνθεί περαιτέρω. Τελικώς αποκάλυψε την αλήθεια, τόσο σε ό,τι αφορά το σημείο που πέταξε τη σορό, όσο και για το πώς πέθανε η εξάχρονη. Ενώ αρχικώς υποστήριζε ότι πέθανε από αναρρόφηση εμεσμάτων, τελικώς παραδέχθηκε ότι τη στραγγάλισε μαζί με τη μητέρα της Marry Rose.

Φρίκη στην Κύπρο: Βίαζε για 2 μήνες την 6χρονη Σιέρα πριν την δολοφονήσει!

Ακόμα 8 μέρες

Όπως δήλωσε χθες ο εκπ. Τύπου της Αστυνομίας Α. Αγγελίδης, η νεκροτομή στη σορό της 6χρονης θα επιχειρήσει να αποκαλύψει την αιτία θανάτου, ενώ ο 35χρονος αύριο θα οδηγηθεί εκ νέου στο δικαστήριο, για ανανέωση του διατάγματος κράτησής του για 8 μέρες ακόμα. Εν τω μεταξύ οι τρεις γυναίκες που είχε διαπιστωθεί ότι συνομιλούσαν με τον «Ορέστη» έχουν εντοπιστεί και είναι καλά. Ενδεχομένως θα ενταχθούν στον κατάλογο των μαρτύρων κατηγορίας στη δίκη, η οποία θα αφορά και τους επτά φόνους που έχει ομολογήσει ο Νίκος Μεταξάς.

Πηγή: dailystarscy.com

Έγκλημα στην Κύπρο: Συνέχεια ερευνών σε Κόκκινη Λίμνη - Αναμένουν απάντηση από Ισραήλ!

Οι έρευνες στην Κόκκινη Λίμνη στο Μιτσερό και στην Λίμνη Μεμί στο Ξυλιάτο συνεχίζονται και σήμερα για εντοπισμό δύο θυμάτων του 35χρονου καθ’ ομολογία κατά συρροή δολοφόνου αλλοδαπών γυναικών και ανήλικων κοριτσιών, σε αναμονή και της απάντησης από το Ισραήλ, για τον τρόπο με τον οποίο θα συνδράμει στις έρευνες.

Οι δύο Ισραηλινοί επικεφαλής ομάδας, η οποία αναμένεται να συνδράμει στις έρευνες, ενημερώθηκαν χθες από το συντονιστή των ερευνών, Διευθυντή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Μάρκο Τράγκολα, καθώς και από τον υπεύθυνο της ιδιωτικής εταιρείας Brasal Marine Services Cy, για τις μέχρι στιγμής ενέργειες και σχεδιασμούς τόσο στην Κόκκινη Λίμνη, στο Μιτσερό όσο και στη Λίμνη Μεμί, στο Ξυλιάτο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δύο Ισραηλινοί μετά την ενημέρωση της οποίας έτυχαν και την επίσκεψή τους στις δύο λίμνες, θα προχωρήσουν σε εκτίμηση κινδύνου, προτού απαντήσουν με ποιον τρόπο θα εμπλακούν στις έρευνες.

Χθες συνεχίστηκαν οι έρευνες στην Κόκκινη Λίμνη, στο Μιτσερό, με δύο καταδύσεις σε συγκεκριμένο σημείο με τη συμβολή δύτη με σκάφανδρο. Κατά την πρώτη κατάδυση ανασύρθηκαν διάφορα αντικείμενα, τα οποία, ωστόσο, δεν είχαν σχέση με την υπόθεση.

Στη Λίμνη Μεμί, στο Ξυλιάτο, έγινε έλεγχος διαφόρων στόχων, χωρίς να προκύψει οτιδήποτε.

Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:

Serial killer στην Κύπρο: Ανανεώθηκε για άλλες οκτώ ημέρες το διάταγμα κράτησης του!

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις για την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο Athensmagazine.gr

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share