Σάββατο, 21 Σεπτεμβρίου 2019

Έγκλημα στην Κύπρο: Εντοπίστηκε η σορός της 6χρονης στην Κόκκινη Λίμνη!

Στη λίμνη Μεμί, όπου ο Νίκος Μεταξάς είχε παραδεχθεί πως την είχε πετάξει!

12 Ιουνίου 2019 14:56
Έγκλημα στην Κύπρο: Εντοπίστηκε η σορός της 6χρονης στην Κόκκινη Λίμνη!

Πριν από λίγο έγινε γνωστή η είδηση για την υπόθεση του serila killer Ορέστη που σκόρπισε τον θάνατο στην Κύπρο..Βρέθηκε και η τελευταία σορός της 6χρονης Σιέρα!

Εντοπίστηκε πριν από λίγο η σορός της 6χρονης Σιέρα, στη λίμνη Μεμί, όπως επιβεβαίωσε o Διευθυντής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, Μάρκος Τράγκολας, σύμφωνα με δημοσίευμα του Πολίτη της Κύπρου.

Το πτώμα του παιδιού είναι το έβδομο θύμα του serial killer Νίκου Μεταξά και το μοναδικό που αγνοούνταν μέχρι τώρα.

Κύπρος serial killer

Υπενθυμίζεται ότι ο 35χρονος ίλαρχος είχε σκοτώσει την Σιέρα μαζί με την μητέρα της, που ήταν το πρώτο πτώμα που παραδέχθηκε πως δολοφόνησε ο Κύπριος δολοφόνος.

Serial killer Κύπρου: "Δάκρυσα όταν βρήκαμε την 2η βαλίτσα με το παιδί"! - Συγκλονίζει ο διευθυντής της Πυροσβεστικής!

Κύπρος serial killer

Η υπόθεση του "Ορέστη" του serial killer της Κύπρου συγκλόνισε το Πανελλήνιο και τα πτώματα που ήταν κρυμμένα στο μεταλλείο του τρόμου! Ο διευθυντής της Πυροσβεστικής μίλησε για όσα ένιωσε όταν βρέθηκε η δεύτερη βαλίτσα που ήταν μέσα το παιδί..

"Δάκρυσα όταν βρήκαμε την 2η βαλίτσα με το παιδί"! Αυτά ήταν χαρακτηριστικά τα λόγια του διευθυντή!

«Προσπαθούμε να κάνουμε το καλύτερο δυνατόν και με την ανεύρεση της τρίτης βαλίτσας, έχει κλείσει ένα κεφάλαιο για το οποίο αγωνιστήκαμε για πάνω από 40 ημέρες. Η ανεύρεση της τρίτης βαλίτσας μας ταλαιπώρησε» τόνισε

«Για εμάς το κύριο συναίσθημα που επικρατεί και προτεραιότητα είναι βρούμε τις σορούς των θυμάτων. Καταβάλουμε τεράστιες προσπάθειες. Ασφαλώς η ανεύρεση του τελευταίου θύματος στην Κόκκινη Λίμνη μας χαροποίησε, το συναίσθημα εκεί ήταν διπλό ήταν το συναίσθημα της χαρμολύπης. Και χαρά και λύπη να βλέπεις μέσα σε μια βαλίτσα μία σορό. Ζήσαμε και ζούμε σκηνές συνταρακτικές. Είναι γεγονότα που έχουν συνταράξει την κυπριακή κοινωνία και έχει πάρει και διεθνείς διαστάσεις» δήλωσε ο κ. Τράγκολας, μιλώντας στην εκπομπή της ΕΡΤ1 «Για την Ελλάδα».

Συναντήθηκε με τη μητέρα ενός εκ των θυμάτων

Οσον αφορά τη συνάντηση που είχε με την μητέρα ενός εκ των θυμάτων είπε «ήταν μια συγκινητική συνάντηση, δώσαμε την υπόσχεση στη μάνα της Μαρικάρ ότι θα κάναμε τα αδύνατα δυνατά για να βρούμε τη σορό της κόρης της. Μάνα είναι, ήταν στην αγκαλιά μου αλλά και στην αγκαλιά των υπόλοιπων μελών της ηγεσίας και μας παρακαλούσε να βρούμε την κόρη της και έκλαιγε. Συγκινηθήκαμε και εμείς. Μας έδωσε το τελευταίο πείσμα για να συνεχίσουμε τις προσπάθειες».

«Νιώθαμε συνεχή αγωνία γιατί είχαμε υποχρέωση να βγάλουμε τις σορούς από το νερό για να αναπαυθεί η ψυχή τους. Τα συναισθήματα είναι απερίγραπτα. Ακόμα αναζητούμε ένα παιδί επτά ετών σε ένα νέο σημείο. Τώρα αρχίζουμε και επικεντρωνόμαστε εκεί» πρόσθεσε.

«Δάκρυσα όταν βρήκαμε τη δεύτερη βαλίτσα»

«Δάκρυσα όταν βρήκαμε τη δεύτερη βαλίτσα μέσα στην οποία υπήρχε ένα μικρό παιδάκι. Μια μικρή βαλίτσα που ήταν ένα έξι χρονών παιδί. Έχω εγγόνια στην ηλικία αυτών των παιδιών που αναζητούμε. Υπήρξαν και στιγμές που νιώθαμε και απογοήτευση που περνούσαν οι ημέρες και δεν βρίσκαμε τη βαλίτσα. Φεύγαμε πάντα με την ελπίδα τις επόμενης ημέρας» καταλήγει.

Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:

Serial killer: Ο "Ορέστης" είναι άρρωστος με τα βιβλία του Game of Thrones!

Serial killer στην Κύπρο: Ζήτησε ιερέα να εξομολογηθεί πριν το δικαστήριο!

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις για την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο Athensmagazine.gr

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share