Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Δολοφονία 6χρονης Στέλλας: Σπαράζει η άτυχη μάνα έξω από το δικαστήριο!

«Το αγγελάκι μου δεν ήταν για τα σκουπίδια»

10 Ιουνίου 2019 19:19
Δολοφονία 6χρονης Στέλλας: Σπαράζει η άτυχη μάνα έξω από το δικαστήριο!

«Το αγγελάκι μου στα σκουπίδια; Το παιδάκι μου δεν ήταν για τα σκουπίδια...». Ράγισε καρδιές καταθέτοντας σήμερα στο Μικτό Ορκωτό Εφετείο της Αθήνας, η μητέρα της 6χρονης Στέλλας Εικοσιπεντάκη, η οποία σύμφωνα με την απόφαση του πρωτοβάθμιου δικαστηρίου, δολοφονήθηκε τον Απρίλιο του 2017 από τον ίδιο της τον πατέρα.

Το αποτρόπαιο έγκλημα είχε συγκλονίσει Πανελλήνιο αφού ο φερόμενος ως δράστης, δηλαδή πατέρας της μικρής, αφού δολοφόνησε το παιδί του πέταξε τη σορό του σε κάδο απορριμμάτων στην Αγία Βαρβάρα. Σε πρώτο βαθμό ο πατέρας της αδικοχαμένης Στέλλας είχε καταδικασθεί για τις πράξεις του σε ισόβια κάθειρξη.

Σήμερα, η μητέρα του παιδιού, κατά τη διάρκεια της κατάθεσής της στο δευτεροβάθμιο δικαστήριο, περιέγραψε τις προσπάθειες του κατηγορουμένου να την παραπλανήσει σχετικά με την τύχη της 6χρονης κόρης τους, δεδομένου ότι η χαροκαμένη μάνα το βράδυ της δολοφονίας ήταν στο νοσοκομείο για επέμβαση χολής.

Όπως ανέφερε η γυναίκα με δάκρυα στα μάτια, ο κατηγορούμενος μετά το έγκλημα, της έλεγε πως η κόρη τους έπεσε θύμα απαγωγής από ληστές. Είπε μεταξύ άλλων στην κατάθεσή της η μητέρα του άτυχου κοριτσιού: «Το πρωί που τον πήρα τηλέφωνο δεν το σήκωνε, μετά όταν ήρθαν οι αστυνομικοί στο νοσοκομείο τον ξαναπήρα και μου είπε: «Μπήκαν κλέφτες στο σπίτι πάθαμε κάτι φοβερό πήραν τα χρυσαφικά σου».

Αυτή, όμως ήταν η αρχική εκδοχή του κατηγορουμένου, όπως ανέφερε η μάρτυρας, διότι στη συνέχεια και μετά από πιέσεις που εκείνη του άσκησε της είπε: «Μαζί με τα χρυσαφικά μας πήραν και τη Στελλιτσα».

Η μητέρα της Στέλλας συγκλονισμένη προσπαθούσε και σήμερα, ενώπιον των δικαστών, να δώσει απαντήσεις στα τεράστια «γιατί» που την βασανίζουν. «Είναι δυνατόν να σκηνοθετήσει ότι μας κλέψανε τα χρυσαφικά; Να πάρει σακούλα και να πάει να πετάξει το παιδί;» είπε και συνέχισε: «Αν δεν σταματούσε η αστυνομία το απορριμματοφόρο που θα το έβρισκα το παιδί μου; Το αγγελάκι μου στα σκουπίδια, το παιδάκι μου αυτό δεν ήταν για τα σκουπίδια… Αυτό το γιατί μας τρώει. Εκείνος μου είπε ότι έγινε κατά λάθος γιατί έκλαιγε η μικρή και για να μην ξυπνήσει ο αδελφός της έκλεισε τη μύτη και το στόμα. Εάν ήθελε να την κάνει μόνο να σωπάσει γιατί της έκλεισε και τη μύτη; Αν έγινε κατά λάθος να το δεχτώ, αλλά γιατί τόσα ψέματα, γιατί δεν πήρε το ΕΚΑΒ αλλά πήγε και την πέταξε στον κάδο;».

Στη συνέχεια στο βήμα του μάρτυρα ανέβηκε για να καταθέσει αστυνομικός της Διεύθυνσης Ανθρωποκτονιών, ο οποίος είχε χειριστεί την υπόθεση δολοφονίας της 6χρονης Στέλλας.

Ο μάρτυρας συγκλονισμένος ανέφερε στο δικαστήριο: «Μαζί με τη φωτιά στο Μάτι είναι η υπόθεση που με στοιχειώνει. Μου έχει μείνει η εικόνα την στιγμή που βγάζουνε τη Στέλλα από τον κάδο, σαν να κοιμάται. Όχι, δεν του άξιζε του παιδιού να πεταχτεί στον κάδο».

Φρίκη για την 26χρονη Μαρίνα: Μέθυσε και σκότωσε το μωρό της!

Η 26χρονη Μαρίνα Τίμπλι αποφάσισε να βγει σε ένα club παρέα με την κατα έναν χρόνο μεγαλύτερη αδελφή της, έχοντας μαζί και το τεσσάρων μηνών μωρό της.

Εκεί υπήρξαν μαρτυρίες ατόμων που την είδαν να πετάει στον αέρα αρκετές φορές το παιδί της, έχοντας καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ, ενώ μετά από αρκετές αποχώρησε, μαζί με δύο άνδρες που γνώρισε εκεί.

Κάποια στιγμή ξάπλωσε στο ίδιο κρεβάτι με το μωρό της, όμως ήταν τόσο μεθυσμένη που δεν κατάλαβε οτι το είχε πλακώσει και δεν μπορούσε να αναπνεύσει.

Η αδελφή της, προσπαθούσε μάταια να την ξυπνήσει και είναι χαρακτηριστικό πως ενώ το μικρό είχε βρεθεί με αίμα στο στόμα και είχε μεταφερθεί στο νοσοκομείο, η Mαρίνα Τίμπλι αδυνατούσε να σηκωθεί και να συνέλθει.

Οι εξετάσεις έδειξαν ότι το βρέφος πέθανε από καρδιακή προσβολή, όμως κανείς δεν μπορεί να πει με σιγουριά πως προήλθε από την πίεση που είχε ασκηθεί πάνω του. Ούτε όμως μπορούσε να το αποκλείσει.

Η έδρα του δικαστηρίου που έγινε την Παρασκευή όμως, ουσιαστικά θεώρησε πως αυτός ήταν ο λόγος και της επέβαλαν ποινή φυλάκισης 2 ετών και 4 μηνών!

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share