Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Φρίκη για την 26χρονη Μαρίνα: Μέθυσε και σκότωσε το μωρό της!

Ανατριχιαστική ιστορία!

10 Ιουνίου 2019 13:31
Φρίκη για την 26χρονη Μαρίνα: Μέθυσε και σκότωσε το μωρό της!

Η 26χρονη Μαρίνα Τίμπλι αποφάσισε να βγει σε ένα club παρέα με την κατα έναν χρόνο μεγαλύτερη αδελφή της, έχοντας μαζί και το τεσσάρων μηνών μωρό της.

Εκεί υπήρξαν μαρτυρίες ατόμων που την είδαν να πετάει στον αέρα αρκετές φορές το παιδί της, έχοντας καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ, ενώ μετά από αρκετές αποχώρησε, μαζί με δύο άνδρες που γνώρισε εκεί.

Κάποια στιγμή ξάπλωσε στο ίδιο κρεβάτι με το μωρό της, όμως ήταν τόσο μεθυσμένη που δεν κατάλαβε οτι το είχε πλακώσει και δεν μπορούσε να αναπνεύσει.

Η αδελφή της, προσπαθούσε μάταια να την ξυπνήσει και είναι χαρακτηριστικό πως ενώ το μικρό είχε βρεθεί με αίμα στο στόμα και είχε μεταφερθεί στο νοσοκομείο, η Mαρίνα Τίμπλι αδυνατούσε να σηκωθεί και να συνέλθει.

Οι εξετάσεις έδειξαν ότι το βρέφος πέθανε από καρδιακή προσβολή, όμως κανείς δεν μπορεί να πει με σιγουριά πως προήλθε από την πίεση που είχε ασκηθεί πάνω του. Ούτε όμως μπορούσε να το αποκλείσει.

Η έδρα του δικαστηρίου που έγινε την Παρασκευή όμως, ουσιαστικά θεώρησε πως αυτός ήταν ο λόγος και της επέβαλαν ποινή φυλάκισης 2 ετών και 4 μηνών!

Πειραιάς: Ζευγάρι ξυλοκόπησε 80χρονη μέχρι θανάτου!

Ένα ζευγάρι ληστών, ένας 44χρονος Έλληνας και μια 39χρονη Βουλγάρα, είναι, σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, οι δράστες του άγριου ξυλοδαρμού μιας ηλικιωμένης στον Πειραιά τον περασμένο Νοέμβριο με την γυναίκα να αφήνει την τελευταία της πνοή στο νοσοκομείο στο οποίο μεταφέρθηκε.

Για την δολοφονία συνελήφθη και ένας 40χρονος, γείτονας της άτυχης ηλικιωμένης, ο οποίος, σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, ήταν αυτός που την υπέδειξε ως υποψήφιο θύμα στους δολοφόνους της.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΕΛΑΣ από τη νεκροψία-νεκροτομή «ο θάνατος της 80χρονης επήλθε συνεπεία βαρέων κακώσεων, συμβατών με πλήξη από θλων όργανο».

Δικογραφία σχηματίστηκε και σε βάρος ενός 53χρονου αλλοδαπού για υπόθαλψη εγκληματία.

Ο 40χρονος γείτονας της ηλικιωμένης στο παρελθόν είχε κατηγορηθεί για ληστεία, κλοπές, ναρκωτικά, σωματικές βλάβες, εμπρησμό, βιασμό ενώ ο 44χρονος, που αναζητείται, είχε κατηγορηθεί για ληστείες κλοπές και ναρκωτικά.

Το χρονικό της δολοφονίας

Οι δύο ληστές μπήκαν στο διαμερίσμα της 80χρονης τα ξημερώματα της Τετάρτης 21 Νοεμβρίου. Αφού ξυλοκόπησαν την ηλικιωμένη, στη συνέχεια την έδεσαν και τη φίμωσαν προκειμένου να αρπάξουν ό,τι μπορέσουν από το διαμέρισμά της.

Η κόρη της 80χρονης είχε περιγράψει ότι η μητέρα της ζητούσε από τους ληστές να την αφήσουν όμως παρά τις εκκλήσεις εκείνοι δεν τη λυπήθηκαν και την παράτησαν δεμένη και φιμωμένη προκειμένου να μην ειδοποιήσει την Αστυνομία.

Η γυναίκα κατάφερε να λυθεί ώρες αργότερα και στις 7 το πρωί με όσες δυναμείς της είχαν απομείνει είχε καταφέρει να ενημερώσει την κόρη της, η οποία στη συνέχεια ενημέρωσε Αστυνομία και ΕΚΑΒ με διασώστες να μεταφέρουν την 80χρονη στο νοσοκομείο όπου και κατέληξε.

Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:

Κρήτη: Ξυλοκόπησαν και έστειλαν στο νοσοκομείο 31χρονο!

Αλίκη Βουγιουκλάκη: Οι συγκλονιστικές αποκαλύψεις για τον ξυλοδαρμό της!

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις και νέα για την Ελλάδα και τον κόσμο στο Athensmagazine.gr

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share