Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Yπόθεση Τοπαλούδη: Ραγδαίες εξελίξεις - Σε ποιούς στρέφονται νομικά οι γονείς της;

Τι συνέβη;

9 Ιουνίου 2019 10:39
Yπόθεση Τοπαλούδη: Ραγδαίες εξελίξεις - Σε ποιούς στρέφονται νομικά οι γονείς της;

Ραγδαίες εξελίξεις έχουν προκύψει στην υπόθεση με την Ελένη Τοπαλούδη! Τι ακριβώς συνέβη;

Οι γονείς της Ελένης Τοπαλούδη θα στραφούν νομικά εναντίον όλων όσοι σπίλωσαν τη μνήμη της κόρης τους στα social media με αρνητικά και κυρίως προσβλητικά σχόλια, μετά την αποκάλυψη της δολοφονίας της.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του STAR, είναι θέμα αρχής για τους γονείς της να τιμωρηθούν όσοι έκαναν χυδαίες αναρτήσεις, καθώς, όπως λένε, δεν μπορεί ο καθένας να εκφράζεται προσβλητικά για άτομα που δεν ζουν και που έχασαν τη ζωή τους με τόσο τραγικό τρόπο.

Η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος έχει εντοπίσει την αποστολέα των μηνυμάτων που ανέβηκαν στο προφίλ της άτυχης φοιτήτριας πριν από έξι μήνες.

Η γυναίκα έχει ήδη κληθεί σε απολογία, άλλα θα αντιμετωπίσει και τους γονείς της Ελένης Τοπαλούδη στα δικαστήρια.

Δολοφονία Τοπαλούδη: Βρέθηκε ο χρήστης με τα χυδαία σχόλια λίγο μετά την δολοφονία!

Μετά από έξι μήνες ερευνών εντοπίστηκε ο χρήστης του Facebook, που έγραφε χυδαία σχόλια κάτω από αναρτήσεις της αδικοχαμένης Ελένης Τοπαλούδη λίγες μόλις ώρες μετά το φρικτό έγκλημα που έχει συγκλονίσει ολόκληρη τη χώρα.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εκπομπής «Μαζί σου», ο αποστολέας βρίσκεται στην Αττική και δεν είναι άνδρας αλλά γυναίκα. Οι αρχές μετά τον εντοπισμό της της έχουν ζητήσει να κληθεί για απολογία. Τα στοιχεία της δεν έχουν δοθεί στη δημοσιότητα. Η γυναίκα αυτή, που είχε δημιουργήσει ένα ψεύτικο προφίλ στο Facebook είχε γράψει μία σειρά από ανήθικα σχόλια, προκαλώντας την οργή των άλλων χρηστών των social media, που θρηνούσαν για την τραγική απώλεια της Ελένης Τοπαλούδη.

Η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, κλήθηκε αμέσως να βρει εκείνους που βεβηλώνουν τη μνήμη της. Δείτε μερικές από τις εμετικές αναρτήσεις για τη νεκρή φοιτήτρια που σόκαραν: Δείτε το βίντεο με το ρεπορτάζ:

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share