Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Βρετανία: Μυστήριο πίσω από την δολοφονία των 2 αγοριών από τη μητέρα τους!

Τι ακριβώς συνέβη;

7 Ιουνίου 2019 08:20
Βρετανία: Μυστήριο πίσω από την δολοφονία των 2 αγοριών από τη μητέρα τους!

Πέπλο μυστηρίου καλύπτει τη δολοφονία δύο ανήλικων αγοριών από την ίδια τους τη μητέρα στο Γιορκσάιρ της Βρετανίας.

Το περιστατικό συνέβη το πρωί της 24ης Μαΐου και τα άτυχα θύματα είναι δύο αδέρφια ηλικίας 13 και 14 ετών.Η υπόθεση άνοιξε σήμερα στο τοπικό δικαστήριο με μια σύντομη ακρόαση, ενώ η δίκη της 34χρονης μητέρας-δολοφόνου, ορίστηκε για τον Νοέμβριο.

Οι ακριβείς συνθήκες υπό τις οποίες έγιναν οι δολοφονίες δεν έχουν ακόμα διασαφηνιστεί. Σύμφωνα με δημοσιεύματα του βρετανικού Τύπου, ο συναγερμός σήμανε όταν τα δύο αγόρια έστειλαν ένα μήνυμα από μια κονσόλα Νιντέντο σε έναν άλλο φίλο τους, λέγοντάς τους ότι αισθάνονταν άρρωστοι.

Η αστυνομία έλαβε κλήσεις για ένα «ανησυχητικό συμβάν» και πήγε στο σπίτι μισή ώρα αργότερα. Τα δύο παιδιά διακομίστηκαν στο νοσοκομείο, όπου κατέληξαν με διαφορά 12 λεπτών ο ένας από τον άλλον.

Η μητέρα και ο θείος των παιδιών κατηγορείται για τη δολοφονία των δύο ανηλίκων, καθώς και για απόπειρα δολοφονίας δύο ακόμα παιδιών, τα οποία μεταφέρθηκαν επίσης άρρωστα στο νοσοκομείο.

Οι Αρχές δεν έχουν δώσει περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με το τι ακριβώς συνέβη, παρά μόνο διέψευσαν τις φήμες ότι υπήρξαν πυροβολισμοί.

Φρίκη: Έσφαξε τη γυναίκα του με τσεκούρι και κρεμάστηκε δίπλα στο 2χρονο παιδί τους!

Συγκλονισμένη είναι η Ουκρανία αλλά και η διεθνής κοινή γνώμη από ένα άγριο έγκλημα.

Σύμφωνα με πληροφορίες από τη βρετανική εφημερίδα "The Sun", ένας άνδρας δολοφόνησε τη σύζυγό του με τσεκούρι και κατόπιν αυτοκτόνησε. Το πλέον τραγικό είναι ότι είχε φτιάξει θηλιά για να κρεμάσει και το μόλις δύο ετών αγοράκι τους, όμως ήταν μεγαλύτερη από το κεφάλι του, με αποτέλεσμα το παιδί να πέσει στο πάτωμα και να μείνει δύο ολόκληρες μέρες δίπλα στους νεκρούς γονείς του, μέχρι που το βρήκε η αστυνομία.

Δείτε φωτογραφίες από την τραγική οικογένεια:

Δράστης του φονικού ήταν ο 33χρονος μηχανικός αυτοκινήτων Andriy Demyanchuk, ο οποίος τυφλωμένος από τη ζήλια για τη σύζυγό του εισέβαλε στο διαμέρισμα όπου νοίκιαζαν στην πόλη Ζαπορίζια της Ουκρανίας. Ο δράστης είχε πειστεί ότι η 26χρονη σύζυγός του Olena Demyanchuk διατηρούσε εξωσυζυγική σχέση και αυτό τον είχε κάνει έξαλλο.

Τοπικά ΜΜΕ αναφέρουν ότι πήρε ένα τσεκούρι και κατακρεούργησε την άτυχη γυναίκα μπροστά στα μάτια του μόλις δύο ετών γιου του. Στη συνέχεια έφτιαξε δύο θηλιές, μία για τον ίδιο και μία για το παιδί. Πέρασε τις θηλιές στο λαιμό του και στον λαιμό του γιου του, ανέβηκε σε μια καρέκλα με τον γιο του αγκαλιά, κλώτσησε την καρέκλα και κρεμάστηκε στο σαλόνι του σπιτιού.

Ευτυχώς το μικρό αγοράκι κατάφερε να σωθεί καθώς η θηλιά ήταν μεγαλύτερη από τον λαιμό του, με αποτέλεσμα ο 2χρονος να πέσει στο πάτωμα. Για δύο ολόκληρες μέρες το παιδί έμεινε ολομόναχο δίπλα στους νεκρούς γονείς του, ώσπου συγγενείς και φίλοι του ζευγαριού που ανησυχούσαν καθώς δεν είχαν μπορέσει να επικοινωνήσουν μαζί τους, ειδοποίησαν την αστυνομία.

Αυτό που αντίκρυσαν οι αστυνομικοί μπαίνοντας στο διαμέρισμα τους συγκλόνισε. Το παιδί βρισκόταν σε καθεστώς απόλυτου τρόμου, δεν μπορούσε να κλάψει ή να μιλήσει από το σοκ και αμέσως μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου το βοηθούν πλέον ειδικοί ψυχολόγοι.

Ο ιατροδικαστής που το εξέτασε είδε τα σημάδια από τη θηλιά στον λαιμό του. Η φυσική του κατάσταση είναι πολύ καλή, όμως θα χρειαστεί ψυχολογική υποστήριξη και ειδική αγωγή, αφού βρίσκεται σε κατάσταση σοκ από όσα αντίκρισε με τα αθώα ματάκια τους. Ήδη βρίσκεται υπό τη φροντίδα των παππούδων και των γιαγιάδων του.

Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:

Ανασύρθηκε νεκρός άνδρας από τις γραμμές του μετρό!

Γαλλία: Επιβάτες τρένου επί 6 ώρες έμειναν εγκλωβισμένοι!

Για περισσότερες ειδήσεις και νέα για την Ελλάδα και τον κόσμο δείτε στο AthensMagazine.gr
 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share