Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Δολοφονία Δημήτρη Γραικού: Προφυλακίστηκε ο δολοφόνος!

Προσωρινά κρατούμενος κρίθηκε μετά την απολογία του

5 Ιουνίου 2019 15:22
Δολοφονία Δημήτρη Γραικού: Προφυλακίστηκε ο δολοφόνος!

Προσωρινά κρατούμενος κρίθηκε μετά την απολογία του στην Ε' τακτική ανακρίτρια Θεσσαλονίκης ο σαρανταεξάχρονος έμπορος κρεάτων, που κατηγορείται για τη δολοφονία του πενηνταεννιάχρονου κτηνοτρόφου Δημήτρη Γραικού, η σορός του οποίου εντοπίστηκε, δυόμισι χρόνια μετά τη μυστηριώδη εξαφάνισή του, θαμμένη κοντά στην κτηνοτροφική μονάδα του κατηγορούμενου στο χωριό Ανατολικό.

Κατά τη διάρκεια της τετράωρης απολογίας του, ο σαρανταεξάχρονος φέρεται να αρνήθηκε την κατηγορία της ανθρωποκτονίας εκ προθέσεως που του αποδίδεται, υποστηρίζοντας ότι ο θάνατος του άτυχου κτηνοτρόφου ήταν αποτέλεσμα ατυχήματος στη διάρκεια καβγά που προηγήθηκε μεταξύ τους.

Συγκλονίζει ο γιος του Δημήτρη Γραικού: "Νιώθω μίσος για τον δολοφόνο..." (video)

Νιώθω μίσος για τον δολοφόνο...", δήλωσε ο γιος του άτυχου Δημήτρη Γραικού!

Σε κατάσταση σοκ βρίσκεται η οικογένεια Γραικού από τις αποκαλύψεις για τη δολοφονία του επιχειρηματία Δημήτρη Γραικού.

Έξω από το Δικαστικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης ο γιος του επιχειρηματία, Αρχιμήδης Γραικός δήλωσε: "Είναι ανάμεικτα συναισθήματα που νιώθουμε. Η μητέρα μου νιώθει λύπη, εγώ νιώθω θλίψη και θυμό", ενώ ζήτησε να "λάμψει η αλήθεια".

Επιπλέον, συμπλήρωσε πως "υπάρχει ένας μικρός βαθμός δικαίωσης, δεν μας τρώει το άγχος, ξέρουμε τι έχει γίνει. Η απάθεια, το θέατρο που είχε παίξει… πως μπορούν οι άνθρωποι να φτάσουν σε αυτό το σημείο, να σκοτώσουν για χρήματα;"

Δολοφονία Γραικού: "Τρέμαμε ολόκληροι, έχουμε πάρα πολύ θυμό για αυτό που έγινε"

Η δολοφονία του Δημήτρη Γραικού έχει συγκλονίσει το Πανελλήνιο με τις εξελίξεις γύρω από την δολοφονία του και την δίκη που διεξάγεται σήμερα.

Η μία από τις τρεις αδερφές του Δημήτρη Γραικού μίλησε στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου "Μαζί σου" και δήλωσε ότι ο δολοφόνος του αδερφού της είναι ένα κτήνος και πως γίνεται να αντικρίζει στα μάτια τα παιδιά του;

Όταν έμαθαν το νέο για την είδηση ότι εντοπίσανε την σορό του αδερφού της δήλωσε: "Τρέμαμε ολόκληροι, έχουμε πάρα πολύ θυμό για αυτό που έγινε"..

Δηλώνει ότι κατηγορήθηκε άδικα η γυναίκα του Δημήτρη Γραικού όταν την ρώτησε η Τατιάνα Στεφανίδου και είπε ότι της χρωστάνε μια δημόσια συγγνώμη όλοι όσοι την κατηγόρησαν!

Δείτε το βίντεο:

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share