Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Σοκ στη Ζυρίχη: 60χρονος σκότωσε δύο γυναίκες που κρατούσε ομήρους!

Τι συνέβη;

31 Μαΐου 2019 15:40
Σοκ στη Ζυρίχη: 60χρονος σκότωσε δύο γυναίκες που κρατούσε ομήρους!

Τραγική κατάληξη είχε υπόθεση με ομήρους στη Ζυρίχη. Σύμφωνα με τα ενημερωτικά μέσα της χώρας, ένας 60χρονος κρατούσε δύο γυναίκες αιχμάλωτες και απειλούσε να τις σκοτώσει χωρίς να έχουν γίνει ακόμα γνωστά τα αίτια της πράξης.


Τρεις ώρες αργότερα και ενώ είχε πει ότι θα παραδοθεί ακούστηκαν πυροβολισμοί. Η αστυνομία εισέβαλε στο διαμέρισμα και αντίκρισε νεκρούς και τους τρεις.

Τον απόλυτο τρόμο έζησαν σε λεωφορείο στην Ηλεία! Βίντεο - ντοκουμέντο από την ομηρία!

Τον απόλυτο τρόμο έζησαν οι επιβάτες νεαρής ηλικίας κυρίως σε λεωφορείο της Ηλείας όταν άντρας κράτησε όμηρους όλους τους επιβαίνοντες και τον οδηγό!

Ο οδηγός δήλωσε πως θα τον πήγαινε όπου ήθελε και δεν του προέβαλλε αντίσταση όταν του ζήτησε να τον πάει στην Καλαμάτα.

Ο Ρομά που βρισκόταν σε έξαλλη κατάσταση, απειλούσε τους πάντες μέσα στο λεωφορείο κι όπως φαίνεται από το βίντεο, που δημοσίευσε το «Μαζί σου», ευτυχώς οι επιβάτες ήταν ψύχραιμοι και δεν εκτραχύνθηκε η κατάσταση.

Οσον αφορά στον λεωφορειοπειρατή, ο 30χρονος είναι γνωστός στις Αρχές. Το συμβάν έλαβε χώρα το βράδυ του Σαββάτου, όταν επιβιβάστηκε σε αστικό λεωφορείο του ΚΤΕΛ Ηλείας στο Επιτάλιο και με την απειλή μαχαιριού, απαίτησε να κατέβουν όλοι οι επιβάτες και να τον μεταφέρει ο οδηγός στην Καλαμάτα.

Η ομηρία που είχε αίσια έκβαση χάρη στην ψυχραιμία του οδηγού Θανάση Βάλαρη και τον άψογο συντονισμό των αστυνομικών αρχών, έκανε το γύρο της Ελλάδας μέσα από το ζωντανό και μόνο ρεπορτάζ από την πρώτη στιγμή του ilialive.gr που βρέθηκε στον τόπο του συμβάντος και κάλυψε τα γεγονότα.

Ο δράστης οδηγήθηκε χθες το μεσημέρι στον Εισαγγελέα και έλαβε προθεσμία για να απολογηθεί στον Ανακριτή Πύργου την Τετάρτη. Σε βάρος του σχηματίσθηκε δικογραφία για αρπαγή, διατάραξη της ασφάλειας συγκοινωνιών και παράβαση του νόμου για τα όπλα.

Δείτε το βίντεο:

Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:

Δολοφονία Γραικού: Προθεσμία για απολογία πήρε ο δράστης!

Πέθανε ο Βασίλης Ζαχαριάδης!

Είδηση σοκ: Νεκρός παίκτης ριάλιτι σε ηλικία 30 ετών!

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις και νέα για την Ελλάδα και τον κόσμο στο Athensmagazine.gr

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share