Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Φρίκη στην Λέσβο: 25χρονος σκότωσε με καραμπίνα την εν διαστάσει σύζυγό του!

Ανατριχιαστικές λεπτομέρειες!

23 Μαΐου 2019 09:08
Φρίκη στην Λέσβο: 25χρονος σκότωσε με καραμπίνα την εν διαστάσει σύζυγό του!

Σοκ έχει προκαλέσει στη Λέσβο η δολοφονία μίας 24χρονης με καραμπίνα από τον εν διαστάσει σύζυγό της.

Σύμφωνα με το «lesvosnews.gr» το πρωί της Πέμπτης στην περιοχή Χρυσομαλλούσα της Λέσβου ένας 25χρονος πυροβόλησε με καραμπίνα την 24χρονη εν διαστάσει σύζυγό του. Ο δράστης λίγο αργότερα συνελήφθη. Το ζευγάρι που βρισκόταν σε διάσταση έχει ένα ανήλικο κοριτσάκι.

Όλοι στο χωριό του 25χρονου συζυγοκτόνου μιλούν με τα καλύτερα λόγια γι’ αυτόν, αφού προέρχεται από μία πολύ καλή οικογένεια και έχουν εκπλαγεί για την αποτρόπαια πράξη του.

Το δράμα στην υπόθεση είναι ότι το εν διαστάσει ζευγάρι είχε και ένα ανήλικο κοριτσάκι, που δεν έχει γίνει γνωστό αν την ώρα του εγκλήματος ήταν μπροστά.

Εντός της ημέρας, αναμένεται να αποσαφηνιστούν άγνωστες πτυχές της δολοφονίας, μετά την κατάθεση του 25χρονου…

Δολοφονία Τοπαλούδη: Ο Ροδίτης απειλεί ότι θα σφάξει σωφρονιστικό υπάλληλο!

Πανικός δημιουργήθηκε στις φυλακές Γρεβενών με τον Έλληνα κατηγορούμενο για τη δολοφονία τηςΕλένης Τοπαλούδη. Ο Ροδίτης απειλούσε ότι θα σφάξει σωφρονιστικό υπάλληλο, όπως αναφέρθηκε στο Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του star.

Το περιστατικό συνέβη το βράδυ του περασμένου Σαββάτου. Όλα ξεκίνησαν ξαφνικά όταν βγήκε εκτός ελέγχου έσπασε γυαλιά και απείλησε τον υπάλληλο που βρισκόταν μπροστά του. "Θα σε σφάξω" του έλεγε προκαλώντας αναταραχή μέσα στις φυλακές Γρεβενών.

Στην πτέρυγα αμέσως σήμανε συναγερμός έτσι ώστε ο κρατούμενος που κατηγορείται για τη δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη να ηρεμήσει για να μην κινδυνεύσουν ανθρώπινες ζωές.

Ο Ροδίτης πέρασε και πάλι πειθαρχικό συμβούλιο καθώς οι κανόνες μέσα στη συγκεκριμένη φυλακή είναι αυστηροί.

Δολοφονία Ελένης Τοπαλούδη : Το σπαρακτικό μήνυμα ανήμερα της γιορτής της!

Την αποκάλυψη για τις απαντήσεις του facebook περιμένει η ανακρίτρια Ρόδου για να κλείσει την υπόθεση της Ελένης Τοπαλούδη. Είναι ίσως το πιο σημαντικό στοιχείο στους έξι μήνες που διαρκεί η έρευνα. Τα μηνύματα στο messenger της άτυχης φοιτήτριας θα δείξουν τις τελευταίες συνομιλίες της κυρίως με τον Αλβανό κατηγορούμενο. Θα δείξουν αν η κοπέλα γνώριζε ότι στο μοιραίο ραντεβού θα ήταν και ο Έλληνας.

Μητέρα Ελένης: «Σήμερα το κορίτσι μου θα γιόρταζε»

Χθες η Ελένη Τοπαλουδη θα γιόρταζε… Οι γονείς της με πόνο καρδιάς τέλεσαν τρισάγιο στο Διδυμότειχο. Τα δάκρυα για την μητέρα της δε λένε να στερέψουν.

«Η πρώτη ονομαστική γιορτή χωρίς την Ελενη. Όταν έρχονται οι γιορτές οι μέρες γίνονται ακόμα δυσκολότερες, όταν συνειδητοποιείς ότι δεν θα ξαναδείς αυτό το πλάσμα και το μόνο σημείο αναφοράς είναι τώρα το μνήμα και οι αναμνήσεις. Είναι πάρα πολύ δύσκολο. Πήγαμε λουλούδια, τα τριαντάφυλλα που πάντα της άρεσαν και μου άρεσαν σε διάφορα χρώματα. Αγκαλιές λουλούδια σαν να ήταν αρραβώνας. Το ελάχιστο που μπορούμε να κάνουμε είναι αυτό. Τίποτα άλλο δεν μπορούμε να κάνουμε. Ήταν ένα λουλούδι που δεν πρόλαβε να ανθίσει» ανέφερε η μητέρα της, Κούλα Αρμουτίδου, στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star.

Ο πατέρας της άτυχης φοιτήτριας ανεβαίνει και εκείνος τον δικό του Γολγοθά. Ζητά απαντήσεις τόσο για τη δολοφονία όσο και για τον καταγγελλόμενο βιασμό της κόρης του έναν χρόνο πριν από το έγκλημα.

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share