Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Τραγωδία στην Καλλιθέα: Προφυλακίστηκε ο φερόμενος δολοφόνος της 29χρονης!

Ο 32χρονος Γεωργιανός αρνήθηκε ότι έχει οποιαδήποτε σχέση!

21 Μαΐου 2019 18:14
Τραγωδία στην Καλλιθέα: Προφυλακίστηκε ο φερόμενος δολοφόνος της 29χρονης!

Στη γραμμή της άρνησης της κατηγορίας της ανθρωποκτονίας που σχετίζεται με τη στυγερή δολοφονία της εν διαστάσει συζύγου του στην Καλλιθέα, κινήθηκε σήμερα, σύμφωνα με πληροφορίες, κατά την απολογία του στην 21η τακτική ανακρίτρια ο 32χρονος Γεωργιανός. Ωστόσο, όπως φάνηκε εκ του αποτελέσματος, μάλλον δεν κατάφερε να πείσει ανακρίτρια και εισαγγελέα καθώς αμέσως μετά την απολογία του, πήρε το δρόμο για τη φυλακή, καθώς κρίθηκε προφυλακιστέος. Μάλιστα, έξω από το δικαστικό κτίριο τον κατηγορούμενο περίμενε ο 11χρονος γιος του. Εκείνος μόλις τον είδε τον αγκάλιασε και του είπε πως είναι αθώος. Ζήτησε μάλιστα από το παιδί του να μην πιστεύει όσα λέγονται και να κάνει υπομονή.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, ο 32χρονος κατηγορούμενος κατά την απολογία του υποστήριξε ότι δεν έχει καμία σχέση με τη στυγερή δολοφονία της 29χρονης εν διαστάσει συζύγου του και μητέρας δυο παιδιών. Ο νεαρός άνδρας φέρεται να ανέφερε στην απολογία του πως με τη σύντροφό του προσπαθούσαν «να κρατήσουν τις ισορροπίες για το καλό των παιδιών τους».

Σε ό,τι αφορά στην ημέρα που έλαβε χώρα το έγκλημα, ο 32χρονος φέρεται να ανέφερε πως είχε περάσει νωρίς το πρωί από το σπίτι του θύματος για να πάει τα παιδιά στο σχολείο και εν συνεχεια αποχώρησε επιστρέφοντας στο σπίτι του στα Πετράλώνα.

Όπως φερεται να είπε, δεν ανέβηκε καν στο διαμέρισμα καθώς η σύζυγός του, του κατέβασε η ίδια κάτω στην είσοδο την 6χρονη κόρη τους. Αναφερόμενος στις τεταμένες σχέσεις που είχε με τη εν διαστάσει σύζυγο του επισήμανε πως «προσπαθούσαν να κρατήσουν τις ισορροπίες για το καλό των παιδιών τους».

Για κενά που περιπλέκουν την υπόθεση, έκανε λόγο ο συνήγορος του 32χρονου. Η άτυχη 29χρονη είχε βρεθεί από συγγενικό της πρόσωπο νεκρή μέσα στο διαμέρισμά της στην Καλλιθέα. Ο δράστης φέρεται να τη στραγγάλισε με μια ζώνη και εν συνεχεία με τα χέρια του.

Εξιχνιάστηκε η δολοφονία της 29χρονης μητέρας στην Καλλιθέα: Αυτός την σκότωσε!

Εξιχνιάστηκε η δολοφονία της 29χρονης γυναίκας που είχε βρεθεί στραγγαλισμένη στο διαμέρισμά της στην Καλλιθέα. Σύμφωνα με πληροφορίες συνελήφθη και κρατείται ο εν διαστάσει σύζυγός της.

Αυτή την ώρα στο Ανθρωποκτονιών βρίσκεται ο συλληφθείς και ο δικηγόρος του, ενώ το απόγευμα θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα, με την κατηγορία της δολοφονίας της 29χρονης συζύγου του, με την οποία ήταν σε διάσταση.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το κίνητρο του φερόμενου ως δράστη ήταν οι προσωπικές διαφορές τους. Από την πρώτη στιγμή οι έρευνες της αστυνομίας είχαν στραφεί στο στενό συγγενικό περιβάλλον της 29χρονης γυναίκας από την Γεωργία.

Το πρωί της Πέμπτης (16/05/2019), ο εν διαστάσει σύζυγος της άτυχης γυναίκας έδωσε πολύωρη κατάθεση, ώστε να δώσει διευκρινίσεις σε συγκεκριμένες ερωτήσεις των αστυνομικών.

Μάλιστα, οι αστυνομικοί περίμεναν συγκεκριμένα αποτελέσματα από τα εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ, καθώς πίστευαν πως ήταν δυνατόν να τους κατευθύνουν, πλην όμως και σύμφωνα με τις πληροφορίες, όλα τα ευρήματα ήταν αρνητικά από την εξέταση των ειδικών στα εργαστήρια.

Τα στελέχη του Τμήματος Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής, έψαξαν το παρελθόν της άτυχης γυναίκας και κυρίως τα κρυφά σημεία του γάμου της, με τον πρώην σύζυγο της, αλλά και κάποιες πληροφορίες που ήθελαν το χωρισμό τους να ήταν ιδιαιτέρως επεισοδιακός, ίσως γιατί στην ζωή της άτυχης γυναίκας είχε μπει ένα τρίτο πρόσωπο και συγκεκριμένα ο άνθρωπος που έδωσε πολύωρη κατάθεση στις Αρχές, επίσης το πρωί της Πέμπτης.

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share