Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Σέρρες: Στον εισαγγελέα ο 55χρονος!

Συνέχεια στο απίστευτο περιστατικό που έλαβε χώρα χθες το βράδυ.

21 Μαΐου 2019 15:22
Σέρρες: Στον εισαγγελέα ο 55χρονος!

Στον εισαγγελέα αναμένεται να οδηγηθεί ο 55χρονος ιδιοκτήτης αγροικίας από τις Σέρρες, ο οποίος πυροβόλησε διαρρήκτες που εισέβαλλαν στην οικία του για να κλέψουν.

Οι 3 διαρρήκτες εισέβαλλαν κατά την διάρκεια της νύχτας κι έγιναν αντιληπτοί από τον ιδιοκτήτη, ο οποίος πυροβόλησε 2 φορές, πετυχαίνοντας τον έναν διαρρήκτη στο πόδι, ο οποίος και νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο Σερρών.

Από τους τρεις διαρρήκτες συνελήφθη και ο δεύτερος, ο οποίος επίσης πρόκειται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα, ενώ ο τρίτος για την ώρα διαφεύγει της σύλληψης κι αναζητείται.

Απίστευτο περιστατικό στις Σέρρες: Άντρας έφαγε σφαίρα την ώρα που πήγε να κλέψει!

Ένα απίστευτο περιστατικό έλαβε χώρα στις Σέρρες, χθες αργά το βράδυ. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, άνδρας διεκομίσθη στο νοσοκομείο τραυματισμένος στα πόδια μετά από πυροβολισμό που φέρεται να δέχτηκε από ιδιοκτήτη αγροικίας.

Το περιστατικό σημειώθηκε στην περιοχή του Νοσοκομείου Σερρών. Σύμφωνα με την αστυνομία, ο άντρας μαζί με άλλους δύο συνεργούς του φέρονται να πήγαν στην αγροικία με σκοπό να κλέψουν. Δεν υπολόγισαν, όμως, στο γεγονός ότι ο ιδιοκτήτης της αγροικίας ήταν εκεί.

Η αστυνομία εκτιμά ότι ο πυροβολισμός ήρθε κυρίως επειδή ο ιδιοκτήτης φοβήθηκε. Πάντως, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, φέρεται να συνελήφθη ο ιδιοκτήτης της αγροικίας, αλλά και ένας φερόμενος συνεργός του τραυματία, ενώ αναζητείται και τρίτος άντρας, που φέρεται να πήγε μαζί με τους άλλους δύο στην αγροικία.

Πηγή: diktyotv.gr

Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:

Σέρρες: Άντρας έπεσε σε χαράδρα και έχασε την ζωή του!

Σέρρες: Λεωφορείο παρέσυρε 9χρονη με το ποδήλατό της!

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις για την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο Athensmagazine.gr

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share