Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

Serial killer Κύπρου: Υπέδειξε νέα σημεία στις Αρχές!

Νέες εξελίξεις!

21 Μαΐου 2019 13:06
Serial killer Κύπρου: Υπέδειξε νέα σημεία στις Αρχές!

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις για την υπόθεση του Serial killer της Κύπρου αφού υπέδειξε νέα σημεία στις Αρχές!

Σύμφωνα με τα όσα λέχθηκαν στο δικαστήριο στο οποίο παρουσιάστηκε σήμερα ο 35χρονος για ανανέωση του διατάγματος κράτησης, ο ύποπτος προέβη σε νέες υποδείξεις σκηνών.

Σε υποδείξεις νέων σκηνών προχώρησε τις προηγούμενες ημέρες ο 35χρονος καθ΄ ομολογία κατα συρροή δολοφόνος της Κύπρου

Συγκεκριμένα υπέδειξε σημεία και τεκμήρια στη Λευκωσία που σχετίζονται με τις εν λόγω υποθέσεις, τα οποία στάλθηκαν για επιστημονικές εξετάσεις.

Όπως ανέφερε ο ανακριτής της υπόθεσης ενώπιον του δικαστηρίου μέχρι στιγμής λήφθηκαν 427 τεκμήρια, και 550 καταθέσεις.

Σημειώνεται ότι το δικαστήριο ενέκρινε το οκταήμερο διάταγμα κράτησης εναντίον του 35χρονου, ενώ ακολούθως η υπόθεση του θα οδηγηθεί σε απευθείας δίκη.

Με κλιμάκιο από το Ισραήλ συνεχίζονται οι έρευνες
Στο μεταξύ, στο μέτωπο των ερευνών, σύμφωνα με πληροφορίες της Cyprus Times, τα επόμενα 24ωρα αναμένεται στην Κύπρο κλιμάκιο από το Ισραήλ με εξειδικευμένο προσωπικό και εξοπλισμό που θα συμμετέχει στις έρευνες για εντοπισμό των δυο σορών στην Κόκκινη Λίμνη και τη Λίμνη Μεμί.

Πρόκειται για κλιμάκιο εκ των οποίων τρία άτομα θα είναι δύτες και οι υπόλοιποι υποστηρικτικό προσωπικό.

Serial killer στην Κύπρο: Ανανεώθηκε για άλλες οκτώ ημέρες το διάταγμα κράτησης του!

Ανανεώθηκε για άλλες οκτώ ημέρες το διάταγμα κράτησης του serial killer στην Κύπρο. Ο 35χρονος οδηγήθηκε σήμερα για πέμπτη και εκτός απροόπτου τελευταία φορά ενώπιον του ΕπαρχιακούΔικαστηρίου Λευκωσίας, καθώς μέχρι την ερχόμενη Τετάρτη 29 Μαΐου η Αστυνομία αναμένεται να προχωρήσει σε καταχώρηση υπόθεσης ενώπιον του Κακουργιοδικείου.

Ο ανακριτής της υπόθεσης, Ιωάννης Γιωρκάτζης αφού αναφέρθηκε στα γεγονότα από την ημέρα της ανεύρεσης του πρώτου πτώματος στο φρεάτιο του μεταλλείου Μιτσερού ζήτησε ανανέωση του διατάγματος κράτησης του υπόπτου για άλλες οκτώ ημέρες.

Ο Πρόεδρος του Δικαστηρίου εξηγεί στον 35χρονο τη διαδικασία, τις κατηγορίες για τις οποίες θεωρείται ύποπτος και τα αιτήματα για ανανέωση του διατάγματος προσωποκράτησης.

Ο Υπαστυνόμος Ιωάννης Γιωρκάτζης καταθέτει τη μαρτυρία και αναφέρεται στα γεγονότα από την ημέρα της ανεύρεσης του πρώτου πτώματος στο φρεάτιο του μεταλλείου Μιτσερού.

Ο ανακριτής της υπόθεσης αναφέρει ότι μέχρι στιγμής έχουν ληφθεί 550 καταθέσεις και υπολείπονται άλλες 70. Έχουν ληφθεί επίσης 427 τεκμήρια και αναμένονται αποτελέσματα από εξετάσεις. Θα γίνουν εξετάσεις και θα ληφθούν καταθέσεις για τα τεκμήρια.

Αναμένονται εξετάσεις από τεκμήρια που έλαβε η Αστυνομία στις 18/5, ημέρα κατά την οποία ο 35χρονος υπέδειξε θεληματικά σκηνές που σχετίζονται με τις υπό διερεύνηση υποθέσεις.

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share