Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Φρικτό οικογενειακό έγκλημα στα Χανιά!

Σκότωσε την γυναίκα του και αυτοκτόνησε!

21 Μαΐου 2019 12:23
Φρικτό οικογενειακό έγκλημα στα Χανιά!

Tο τραγικό περιστατικό σημειώθηκε στη Χαλέπα. Αυτή την ώρα η περιοχή έχει αποκλειστεί από αστυνομικές δυνάμεις, ενώ στο σημείο σπεύδει ιατροδικαστής.

Σύμφωνα με το cretapost, όλα συνέβησαν λίγο μετά τις 11 το πρωί στην περιοχή της Χαλέπας Χανίων, όταν ο 47χρονος πήρε το όπλο του και σκότωσε την 49χρονη σύντροφό του, με την οποία ζούσαν μαζί τα τελευταία χρόνια.

Στη συνέχεια, έστρεψε το πιστόλι στον εαυτό του κι έβαλε τέλος στην ζωή του.

Οι πυροβολισμοί που έπεσαν θορύβησαν τους γείτονες οι οποίοι ενημέρωσαν τις αρχές. Στο σημείο έσπευσαν άνδρες της αστυνομίας όπου είδαν τα δύο άψυχα σώματα μέσα στο σπίτι και ειδοποίησαν τον ιατροδικαστή.

Η έρευνα βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη προκειμένου να αποσαφηνιστούν τα αίτια της τραγωδίας. Αυτή την ώρα η περιοχή έχει αποκλειστεί από αστυνομικές δυνάμεις, ενώ στο σημείο σπεύδει ιατροδικαστής.

Serial killer στην Κύπρο: Ανανεώθηκε για άλλες οκτώ ημέρες το διάταγμα κράτησης του!

Ανανεώθηκε για άλλες οκτώ ημέρες το διάταγμα κράτησης του serial killer στην Κύπρο. Ο 35χρονος οδηγήθηκε σήμερα για πέμπτη και εκτός απροόπτου τελευταία φορά ενώπιον του ΕπαρχιακούΔικαστηρίου Λευκωσίας, καθώς μέχρι την ερχόμενη Τετάρτη 29 Μαΐου η Αστυνομία αναμένεται να προχωρήσει σε καταχώρηση υπόθεσης ενώπιον του Κακουργιοδικείου.

Ο ανακριτής της υπόθεσης, Ιωάννης Γιωρκάτζης αφού αναφέρθηκε στα γεγονότα από την ημέρα της ανεύρεσης του πρώτου πτώματος στο φρεάτιο του μεταλλείου Μιτσερού ζήτησε ανανέωση του διατάγματος κράτησης του υπόπτου για άλλες οκτώ ημέρες.

Ο Πρόεδρος του Δικαστηρίου εξηγεί στον 35χρονο τη διαδικασία, τις κατηγορίες για τις οποίες θεωρείται ύποπτος και τα αιτήματα για ανανέωση του διατάγματος προσωποκράτησης.

Ο Υπαστυνόμος Ιωάννης Γιωρκάτζης καταθέτει τη μαρτυρία και αναφέρεται στα γεγονότα από την ημέρα της ανεύρεσης του πρώτου πτώματος στο φρεάτιο του μεταλλείου Μιτσερού.

Ο ανακριτής της υπόθεσης αναφέρει ότι μέχρι στιγμής έχουν ληφθεί 550 καταθέσεις και υπολείπονται άλλες 70. Έχουν ληφθεί επίσης 427 τεκμήρια και αναμένονται αποτελέσματα από εξετάσεις. Θα γίνουν εξετάσεις και θα ληφθούν καταθέσεις για τα τεκμήρια.

Αναμένονται εξετάσεις από τεκμήρια που έλαβε η Αστυνομία στις 18/5, ημέρα κατά την οποία ο 35χρονος υπέδειξε θεληματικά σκηνές που σχετίζονται με τις υπό διερεύνηση υποθέσεις.

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share