Δευτέρα, 16 Σεπτεμβρίου 2019

Serial killer Κύπρου: Ανησυχούν ότι δεν θα βρεθεί η σορός της 6χρονης παρόλο που συνεχίζονται οι έρευνες!

Ποιες είναι οι εξελίξεις;

19 Μαΐου 2019 15:30
Serial killer Κύπρου: Ανησυχούν ότι δεν θα βρεθεί η σορός της 6χρονης παρόλο που συνεχίζονται οι έρευνες!

Ανησυχούν ότι δεν θα βρεθεί η σορός της 6χρονης παρόλο που συνεχίζονται οι έρευνες για τα εγκλήματα που έκανε ο Serial killer της Κύπρου!

Οι έρευνες βρίσκονται ακόμη και σήμερα Κυριακή (19/05) σε πλήρη εξέλιξη με τους ειδικούς να καταβάλουν υπεράνθρωπες προσπάθειες προκειμένου να μπει επιτέλους μια τελεία στην ανείπωτη τραγωδία που προκάλεσε ο serial killer. Οι αρχές μάλιστα ενίσχυσαν την ομάδα τους και με τέταρτο δύτη, προκειμένου να εντοπίσουν την τρίτη βαλίτσα που πέταξε στην Κόκκινη Λίμνη ο 35χρονος.

Ανησυχία να μην βρεθεί η 6χρονη

Serial killer Κύπρος

Μάλιστα, ο Διευθυντής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Μάρκος Τράγκολας εξέφρασε σε δηλώσεις του τη βαθιά του ανησυχία για τον κίνδυνο να μην εντοπιστεί το πτώμα της εξάχρονης Σιέρρα, εξηγώντας πως λόγω της παρέλευσης του χρόνου από τη ρίψη του πτώματος του κοριτσιού στη λίμνη, μπορεί να έχει συμβεί οτιδήποτε.

Έρευνες δίχως αποτέλεσμα, στασιμότητα στο Ξυλιάτο

Κατά τις έρευνες του Σαββάτου (18/05) πραγματοποιήθηκαν δύο καταδύσεις, χωρίς ωστόσο, να προκύψει οποιοδήποτε αποτέλεσμα. Oπως γράφει το reporter.com.cy, στην πρώτη κατάδυση, ο δύτης έλεγξε συγκεκριμένο σημείο ανατολικά της λίμνης, βάθους 10 μέτρων, και κατά στην δεύτερη καταδύθηκε σε ανοίγματα νότια της λίμνης, βάθους 6 με 8 μέτρα.

Την ίδια ώρα, στασιμότητα επικρατεί στις έρευνες στη Λίμνη Μεμί στο Ξυλιάτο, όπου αναζητείται η σορός της εξάχρονης Σιέρρα Γκράζε, κόρης της Μαρύ Ρόους, την οποία ο 35χρονος serial killer πέταξε στη λίμνη, μετά τη δολοφονία της.

Ανανέωση και μετά καταχώρηση της υπόθεσης

Όσον αφορά τον 35χρονο serial killer, ο οποίος έχει παραδεχθεί τους φόνους πέντε γυναικών και δύο παιδιών, την ερχόμενη Τρίτη (21/05) θα οδηγηθεί ενώπιον Δικαστηρίου για ανανέωση του διατάγματος κράτησης του. Εν συνεχεία, οι Αρχές αναμένεται να καταχωρήσουν την υπόθεση ενώπιον Κακουργιοδικείου, για να ξεκινήσει η εκδίκαση της υπόθεσης.

Σύμφωνα πάντα με την ίδια πηγή, μέχρι στιγμής δεν έχει αποφασιστεί εάν εναντίον του κατηγορούμενου θα καταχωρηθεί μία υπόθεση με όλες τις κατηγορίες που τον βαραίνουν ή εάν θα καταχωρηθούν ξεχωριστές υποθέσεις για κάθε φόνο καθώς και την υπόθεση βιασμού.

Serial killer της Κύπρου: Σε απευθείας δίκη ο κατηγορούμενος! - Οι έρευνες ακόμα συνεχίζονται!

Serial killer Κύπρος

Ποιες είναι οι νέες εξελίξεις για την δίκη του Serial killer της Κύπρου; Οι έρευνες δεν έχουν σταματήσει μέχρι να εντοπίσουν τις δύο σορούς θυμάτων.

Το σενάριο να πάνε οι ανακριτές σε δίκη χωρίς τις δύο σορούς θυμάτων είναι ορατό, αν δεν υπάρξει οποιαδήποτε εξέλιξη στις έρευνες που συνεχίζονται στις δύο λίμνες σε Μιτσερό και Ξυλιάτο. Αυτό ουδόλως διαφοροποιεί την κατάσταση και ο 35χρονος ίλαρχος της Εθνικής Φρουράς θα αντιμετωπίσει κατηγορίες απαγωγής και φόνου εκ προμελέτης για επτά φόνους καθώς και την υπόθεση του βιασμού γυναίκας.

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share