Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

Φρίκη: Δολοφόνησαν έφηβη έγκυο και την ξεκοίλιασαν για να της πάρουν το μωρό!

Χαροπαλεύει το νεογέννητο!

17 Μαΐου 2019 09:42
Φρίκη: Δολοφόνησαν έφηβη έγκυο και την ξεκοίλιασαν για να της πάρουν το μωρό!

Σοκ προκαλεί η είδηση της δολοφονίας μίας έφηβης εγκύου, την οποία και ξεκοίλιασαν για να της πάρουν το μωρό της!

Μια μητέρα και η κόρη της ανάμεσα στους τρεις δράστες.

Θύμα της φρικιαστικής υπόθεσης στο Σικάγο είναι η 19χρονη Μαρλίν Οτσόα-Λόπες. Ήταν εννέα μηνών έγκυος όταν εξαφανίστηκε από το σπίτι της, στις 23 Απριλίου. Η εξαφάνισή της εξιχνιάστηκε σχεδόν ένα μήνα μετά. Το άτυχο κορίτσι βρέθηκε νεκρό τη νύχτα της Τρίτης προς την Τετάρτη. Είχε στραγγαλιστεί με καλώδιο και οι δράστες της πάρει από τη μήτρα της το αγέννητο παιδί της!

Ήδη έχουν ασκηθεί κατηγορίες σε τρία πρόσωπα, ανάμεσά τους μια μητέρα και η κόρη της. Οι δυο γυναίκες είχαν παρασύρει τη 19χρονη Μαρλίν Οτσόα-Λόπες, λέγοντάς της πως θα της έδιναν ρούχα και βρεφικά είδη. Ήταν 23 Απριλίου όταν πήγε στο σπίτι τους. Δολοφονήθηκε πριν το μωρό αφαιρεθεί από τη μήτρα, διευκρίνισε η αστυνομία.

Το μωρό νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση. Οι πιθανότητες να επιβιώσει μοιάζουν μηδαμινές. Κατά την εφημερίδα Chicago Sun-Times, το νεογέννητο είναι εγκεφαλικά νεκρό.

Η Κλαρίσα Φιγκερόα, 46 ετών, και η κόρη της Ντεζιρέ, 24, κατηγορούνται για τον φόνο. Ανάμεσα στους κατηγορούμενους είναι και ο 40χρονος Πιοτρ Μπόμπακ, σύντροφος της Κλαρίσα Φιγκερόα σύμφωνα με την αστυνομία. Κατηγορείται ότι προσπάθησε να συγκαλύψει το έγκλημα.

Το κίνητρο της δολοφονίας της νεαρής δεν είναι ακόμη σαφές. Ενδέχεται οι γυναίκες να ήθελαν να μεγαλώσουν εκείνες το παιδί.

Πρόκειται για έναν «αηδιαστικό», «αληθινά φρικιαστικό» φόνο, δήλωσε ο επικεφαλής της αστυνομίας του Σικάγο, Έντι Τζόνσον. «Δεν μπορώ καν να φανταστώ τι ζει η οικογένεια της κοπέλας», συνέχισε. «Θα γιόρταζε τη γέννηση ενός μωρού. Αντί γι’ αυτό, θρηνεί τον χαμό της μητέρας και πιθανόν και του μωρού», πρόσθεσε κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου.

Κατά τον υπαρχηγό της αστυνομίας Μπρένταν Ντίνιχαν, το θύμα «είχε αγοράσει ορισμένα άλλα βρεφικά είδη από το σπίτι της Κλαρίσας, την γνώριζε».

Την ημέρα της εξαφάνισης της Μαρλίν Οτσόα Λόπες, η Κλαρίσα Φιγκερόα είχε επικοινωνήσει μαζί της μέσω Facebook. Η νεαρή πήγε στο σπίτι της Φιγκερόα διότι την είχε διαβεβαιώσει πως θα της χάριζε βρεφικά ρούχα και άλλα είδη, σύμφωνα με την αστυνομία.

Την ίδια ημέρα, η Κλαρίσα Φιγκερόα τηλεφώνησε στη γραμμή των πρώτων βοηθειών και δήλωσε πως χρειαζόταν βοήθεια διότι ένα νεογέννητο δεν ανέπνεε. Η δολοφονία-θρίλερ που εξιχνιάστηκε στο Χόλιγουντ!

Τραγωδία στο Σικάγο: Νεκρός 17χρονος από πυρά αστυνομικών!

Ένας 17χρονος τραυματίστηκε σοβαρά από αστυνομικά πυρά και τελικά υπέκυψε στα τραύματά του χθες το βράδυ στο Σικάγο, έγινε σήμερα γνωστό από επίσημης πηγές.

«Ένας ανήλικος προσπάθησε να διαφύγει κατά τη διάρκεια ενός ελέγχου στον δρόμο. Ένας αστυνομικός τον καταδίωξε πεζή και πυροβόλησε εναντίον του.

Ο ανήλικος πέθανε» περιέγραψε σε ένα δελτίο τύπου το πολιτικό γραφείο που αναλαμβάνει τις έρευνες, όπου εμπλέκονται αστυνομικοί του Σικάγο (Copa) όπως μετάδωσε το AFP και αναμεταδίδει το ΑΠΕ

Οι ερευνητές αυτού του γραφείου εξέτασαν προσεκτικά «όλα τα διαθέσιμα βίντεο» και συνεχίζουν να παίρνουν καταθέσεις από αυτόπτες μάρτυρες για να αποσαφηνίσουν τις ακριβείς συνθήκες που εκτυλίχθηκαν τα γεγονότα, επισήμανε το Copa.

Όπως μεταδίδουν αμερικανικά ΜΜΕ, το θύμα ονομαζόταν Μάικλ Ίλαμ και ήταν ηλικίας 17 ετών.

Λίγο νωρίτερα, η αστυνομία του Σικάγο είχε αναφέρει ότι ένα από τα στελέχη της είχε πυροβολήσει έναν ύποπτο σε μια «ένοπλη συμπλοκή» το Σάββατο, γύρω στις 20.30 τοπική ώρα κι ότι ο άνδρας αυτός είχε διακομιστεί στο νοσοκομείο «σε κρίσιμη κατάσταση».

Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:

Συναγερμός στο Σικάγο: Η πόλη απειλείται από...ρακούν!

Νίγηρας: Την ευθύνη για την ενέδρα με τους 28 νεκρούς στρατιώτες ανέλαβε το Ισλαμικό Κράτος

Για περισσότερες ειδήσεις και νέα για την Ελλάδα και τον κόσμο δείτε στο AthensMagazine.gr
 
 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share