Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Τραγωδία στην Καλλιθέα: Με αυτόν τον τρόπο δολοφονήθηκε η 29χρονη! - Ποιο είναι το πόρισμα του ιατροδικαστή;

Τι έδειξε τελικά το πόρισμα;

15 Μαΐου 2019 18:15
Τραγωδία στην Καλλιθέα: Με αυτόν τον τρόπο δολοφονήθηκε η 29χρονη! - Ποιο είναι το πόρισμα του ιατροδικαστή;

Η τραγωδία στην Καλλιθέα συγκλονίζει με τις ραγδαίες εξελίξεις! Με αυτόν τον τρόπο δολοφονήθηκε η 29χρονη! Ποιο είναι το πόρισμα του ιατροδικαστή;

Ο μηχανισμός του θανάτου της ήταν μία λεπτή γυναικεία ζώνη, η οποία, σύμφωνα με πληροφορίες, βρέθηκε κάτω από το κρεβάτι της νεκρής.

Η νεκροψία – νεκροτομή στην 29χρονη από τη Γεωργία πραγματοποιήθηκε από τον κ. Ντιλέρνια και έδειξε ότι η νεαρή μητέρα στην Καλλιθέα έπεσε θύμα στραγγαλισμού διά βρόγχου.

Την αναζητούσε η οικογένειά της από την περασμένη Κυριακή. Το βράδυ της Τρίτης (14.5.20129) μπήκε στο σπίτι με κλειδαρά η θεία της και τη βρήκε νεκρή, ενώ στην κρεβατοκάμαρα εντοπίστηκαν ίχνη πάλης.

Μόλις βρήκε την 29χρονη νεκρή, αμέσως ειδοποιήθηκε η αστυνομία και τις έρευνες ανέλαβε το τμήμα Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας. Όταν έφτασαν στο σπίτι στην Καλλιθέα οι αστυνομικοί, διαπίστωσαν ότι αν και το μεγαλύτερο μέρος του σπιτιού δεν ήταν αναστατωμένο, δεν συνέβαινε το ίδιο και με το υπνοδωμάτιο. Το γεγονός πως η κρεβατοκάμαρα ήταν ανάστατη οδήγησε στο συμπέρασμα ότι το θύμα πάλεψε με τον δράστη.

Εκείνο που προκαλεί εντύπωση είναι πως ο δράστης φεύγοντας από το σπίτι, κλείδωσε την πόρτα, είτε με κλειδί είτε με αντικλείδι.

Για ενδοοικογενειακή βία μιλούν κάτοικοι της περιοχής, καθώς η 29χρονη είχε καβγά με κάποιον την περασμένη Παρασκευή. Όλοι στη γειτονιά ήξεραν, κανείς τα στόματα παρέμεναν σφραγισμένα πλίσω από τις κλειστές πόρτες

Τραγωδία στην Καλλιθέα: Οι νέες εξελίξεις δείχνουν δολοφονία για την 29χρονη μητέρα που βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της!

Νεκρή στο διαμέρισμά της στην οδό Σκοπευτηρίου, στην Καλλιθέα βρέθηκε αργά χθες το βράδυ μια 29χρονη Γεωργιανή. Την άτυχη γυναίκα εντόπισε η θεία της μόλις μπήκε στο διαμέρισμα, το οποίο, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, δεν έφερε ίχνη παραβίασης.

Ο ιατροδικαστής που έσπευσε στο σημείο διαπίστωσε ότι η γυναίκα έφερε εκχυμώσεις στον λαιμό της. Τα ίχνη προς το παρόν δείχνουν πως πρόκειται για δολοφονία της άτυχης 29χρονης μητέρας 2 παιδιών, ενώ την προανάκριση διενεργεί η Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής.

Στο σημείο της δολοφονίας βρέθηκε ρεπόρτερ της εκπομπής ''Μαζί σου'' της Τατιάνας Στεφανίδου.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share