Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Τραγωδία στο Χαλάνδρι: Σπάει τη σιωπή της η μάνα του 4χρονου αγοριού!

'' Πήγα να χαιδέψω το παιδί μου και δεν μπορούσα...''

15 Μαΐου 2019 13:36
Τραγωδία στο Χαλάνδρι: Σπάει τη σιωπή της η μάνα του 4χρονου αγοριού!

Ο τραγικός ''πα-τέρας'' ηλικίας 27 ετών πυροβόλησε με καραμπίνα τον 4χρονο γιο του μέσα στο διαμέρισμα όπου διέμεναν.
Μετά την πράξη του, ο ίδιος έστρεψε την καραμπίνα πάνω του και αυτοκτόνησε. Οικογενειακή τραγωδία στο Χαλάνδρι: Πατέρας σκότωσε τον γιο του και αυτοκτόνησε!

Οι αστυνομικοί που πήγαν στο σημείο αντίκρισαν ένα σοκαριστικό θέαμα

Μπαίνοντας στο σπίτι αντίκρυσαν το 4χρονο αγοράκι νεκρό από τα πυρά της καραμπίνας και δίπλα του ο 27χρονος ο πατέρας του ο οποίος λίγα λεπτά πριν είχε βάλει τέλος στη ζωή του. Οικογενειακή τραγωδία στο Μαρούσι: Άνδρας στραγγάλισε την σύζυγό του!

Ένα μήνα μετά η τραγική μητέρα σπάει τη σιωπή της και μιλά στην εκπομπή ''Μαζί σου'' της Τατιάνας Στεφανίδου για το εφιάλτη που βιώνει μετά τον χαμό παιδιού και συζύγου.'' Πήγα να το χαιδέψω και δεν μπορούσα...'' ξασπάει.

Δείτε τι είπε στο παρακάτω βίντεο:

«Έκανα 10 λεπτά να μπω στο δωμάτιο όπου ήταν το παιδί»: Σοκάρει η ιατροδικαστής στην οικογενειακή τραγωδία στο Χαλάνδρι!

Λύγισε η ιατροδικαστής που αντίκρισε νεκρό τον 4χρονο στο Χαλάνδρι: «Έκανα 10 λεπτά να μπω στο δωμάτιο όπου ήταν το παιδί»! Οικογενειακή τραγωδία στο Χαλάνδρι: ''Κι ο παππούς του είχε αυτοκτονήσει για μια γυναίκα'' - Αποκαλύπτει θείος του 27χρονου!(video)

Το σημείωμα που άφησε ο παιδοκτόνος στο Χαλάνδρι, λίγο πριν αφαιρέσει με καραμπίνα τη ζωή του 4χρονου γιου του και αυτοκτονήσει, εξετάζει τώρα η αστυνομία.

«Δεν μπορώ να αντέξω άλλο αυτήν την κατάσταση. Δεν έπρεπε να μας είχες αφήσει. Κουράστηκα να είμαι και μάνα και πατέρας. Σου ζητώ ένα μεγάλο συγγνώμη.

Το παιδί δεν κατάλαβε τίποτα, δεν πόνεσε», έγραφε στο σημείωμά του, σύμφωνα με ρεπορτάζ του Alpha.

Η αναφορά αυτή ενισχύει την υπόθεση των αστυνομικών που ερευνούν την υπόθεση ότι ο 27χρονος σκότωσε τον 4χρονο την ώρα που κοιμόταν.

Απαρηγόρητη είναι η νεαρή μητέρα, ενώ η γιαγιά του 4χρονου λυγίζει στο ρεπορτάζ του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Star.

«Θέλω να πω σε όλα τα κοριτσάκια που έχουν παιδάκια και κακοποιούνται από τους άντρες τους, να πάρουν τα παιδιά τους και να φύγουν μακριά…

Να φύγουν και να σωθούν τα κορίτσια και τα παιδιά τους. Τη Γιάννα μου της πήρανε, το αγοράκι της, το Βασιλάκι μου» λέει η γιαγιά του άτυχου παιδιού.

«Ο Βασίλης ερχόταν σε εμένα και έλεγε «Γιαγιά μου σ΄ αγαπάω πολύ». Μου έλεγε η Γιάννα μου ότι με χτυπάει. «Δε πειράζει μανούλα μου». Πω πω δεν μπορώ αφήστε με»λέει και λιποθυμά.

«Τον αγαπούσε, ήταν 5 χρόνια μαζί. Μάλωνε μέσα στο σπίτι, μπροστά στο παιδί. Σηκωνόταν η Γιάννα, πήγαινε για δυο μέρες στη μάνα της, ξαναγύριζε στον άντρα της. Μέχρι που σκότωσε το παιδί. Δεν έπρεπε να γίνει αυτό το πράγμα. Πώς σήκωσε την κάννη σε ένα αθώο παιδάκι που κοιμότανε;» λέει θεία της 21χρονης.

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share