Δευτέρα, 16 Σεπτεμβρίου 2019

Ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση serial killer! Τι βρήκαν οι Αρχές στην Κόκκινη λίμνη!

Δεν έχουν τελειωμό οι εξελίξεις!

14 Μαΐου 2019 18:40
Ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση serial killer! Τι βρήκαν οι Αρχές στην Κόκκινη λίμνη!

Ένας μήνας ολοκληρώνεται σήμερα από τον εντοπισμό του πτώματος στο φρεάτιο, στην περιοχή Μιτσερό
Μάχη με τον χρόνο για να βρουν το πτώμα της Μαρικάρ, δίνουν οι δυνάμεις στην Κύπρο
Ο δύτης που επιχειρεί στην «Κόκκινη Λίμνη» εντόπισε ένα τσιμεντομπλόκ δεμένο με σκοινί
Μάχη με τον χρόνο αλλά και με τις αντίξοες συνθήκες της «Κόκκινης Λίμνης» δίνουν οι άνδρες της Πυροσβεστικής, της ΕΜΑΚ και της ιδιωτικής εταιρείας Brasal, προκειμένου να εντοπίσουν την τρίτη βαλίτσα εντός της οποίας βρίσκεται η άτυχη Μαρικάρ.

Αργά το απόγευμα της Τρίτης μέρα κατά την οποία συμπληρώνεται ένας μήνας από την αποκάλυψη της φρίκης, ο δύτης που επιχειρεί στην Κόκκινη Λίμνη εντόπισε ένα τσιμεντομπλόκ δεμένο με σκοινί. Οι ελπίδες ίσως και να αναπτερώνονται, για τον εντοπισμό της Μαρικάρ, αφού εδώ και μέρες παρουσιάζεται στασιμότητα ως προς τον εντοπισμό οποιουδήποτε αντικειμένου.

undefined

Η λάσπη στην Κόκκινη Λίμνη εμποδίζει τους ερευνητές

Οι πληροφορίες από την ομάδα διεξαγωγής των ερευνών αναφέρουν ότι η λάσπη φτάνει μέχρι και πάνω από τη μέση του δύτη.
Αν στην Κόκκινη Λίμνη δεν εντοπιστεί η βαλίτσα ή η σορός εντός του διαδρόμου που χωροθετήθηκε θα κληθούν εκ νέου να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους τοπογράφοι οι οποίο θα χωροθετήσουν νέα σημεία ερευνών με βάση τις καταγραφές του σόναρ.

Serial killer Κύπρου: Βρέθηκε το αυτοκίνητο του και άλλα τεκμήρια που τον "καίνε"!

Serial killer Κύπρου: Βρέθηκε το αυτοκίνητο του και άλλα τεκμήρια που τον

Βρέθηκε το αυτοκίνητο του Serial killer στην Κύπρο και άλλα τεκμήρια που τον "καίνε"! Ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση!

Ο ύποπτος, ο οποίος παρουσιάστηκε στην κατάμεστη αίθουσα στο Επαρχιακό Δικαστήριο Λευκωσίας υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας και πάλι χωρίς την εκπροσώπηση δικηγόρου, δεν έφερε ένσταση στην περαιτέρω κράτησή του.

Ανανεώθηκε σήμερα για ακόμη οκτώ ημέρες η προσωποκράτηση του 35χρονου καθ’ ομολογία κατά συρροή δολοφόνου στην Κύπρο!

Serial killer Κύπρος

Σύμφωνα με τα όσα παρουσίασε ενώπιον της Επαρχιακού Δικαστή Χριστιάνας Παρπόττα ο ανακριτής της υπόθεσης, Υπαστυνόμος Ιωάννης Γιωρκάτζης, η Αστυνομία έχει στο πλαίσιο των υποθέσεων αυτών λάβει 450 καταθέσεις, ενώ αναμένεται να πάρει ακόμη 100 περίπου.

Έχει επίσης εξασφαλίσει εννιά εντάλματα έρευνας σε χώρους και οχήματα, τα οποία έχει εκτελέσει και έχει συλλέξει 355 τεκμήρια τα οποία έχουν σταλθεί για επιστημονικές εξετάσεις, τα αποτελέσματα των οποίων αναμένονται!

Η Αστυνομία έχει εντοπίσει το όχημα που χρησιμοποιούσε ο ύποπτος το 2016, έχει συλλέξει τεκμήρια και έχει διενεργήσει εξετάσεις και αναμένονται τα αποτελέσματα, ανέφερε. Είπε επίσης ότι έγιναν υποδείξεις του χώρου από όπου ο ύποπτος προμηθευόταν τα τσιμεντομπλόκ.

Στο μεταξύ, αναμένεται ακόμη η ταυτοποίηση του πτώματος που βρέθηκε εντός της 2ης ταξιδιωτικής βαλίτσας που ανασύρθηκε από την Κόκκινη Λίμνη καθώς και της γυναίκας από το Νεπάλ, η οποία εντοπίστηκε καθ’ υπόδειξη του 35χρονου σε ξεροπήγαδο στο Πεδίο Βολής Ξυντούς στην Ορούντα, της οποίας η νεκροτομή για διακρίβωση των αιτιών θανάτου της έχει ολοκληρωθεί.

Αναφορικά με την υπόθεση βιασμού η οποία διερευνάται, ο κ. Γιωρκάτζης είπε ότι ο ύποπτος αρνείται οποιαδήποτε ανάμειξη. Για την εν λόγω υπόθεση έχουν ληφθεί 15 καταθέσεις και αναμένεται να ληφθούν ακόμη εννέα. Παράλληλα, καταβάλλεται προσπάθεια εξασφάλισης μαρτυρίας μέσω της Interpol.

Ζητώντας από το Δικαστήριο την ανανέωση της κράτησης του υπόπτου για ακόμη οκτώ ημέρες ο κ. Γιωρκάτζης ανέφερε ότι πρόκειται για τα σοβαρότερα αδικήματα στον ποινικό κώδικα και ότι η περαιτέρω κράτηση του υπόπτου είναι αναγκαία για την απρόσκοπτη συνέχιση και διεκπεραίωση του ανακριτικού έργου. Αναφορά έκανε και σε ενδεχόμενο κίνδυνο διαφυγής του υπόπτου στο εξωτερικό ή της καταστροφής μαρτυρικού υλικού.

Ανακοινώνοντας την απόφασή της, η Δικαστής αναφέρθηκε στο γεγονός ότι το Δικαστήριο ασκώντας την εξουσία αυτή πρέπει να εξισορροπεί μεταξύ της ανάγκης να μπορούν να στοιχειοθετούνται οι υποθέσεις και του δικαιώματος των υπόπτων στην ελευθερία τους. Υπενθύμισε ότι το βάρος είναι στην Αστυνομία να αποδείξει ότι ο ύποπτος συνδέεται με τα υπό διερεύνηση αδικήματα.

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share