Τετάρτη, 13 Νοεμβρίου 2019

Serial killer στην Κύπρο: Ενώπιον δικαστηρίου- Σήμερα και η νεκροτομή στην 8χρονη!

Σήμερα θα φανούν τα αιτία θανάτου!

13 Μαΐου 2019 08:13
Serial killer στην Κύπρο: Ενώπιον δικαστηρίου- Σήμερα και η νεκροτομή στην 8χρονη!

Την ώρα που ο serial killer θα οδηγείται ενώπιον δικαστηρίου, θα διενεργηθεί και η νεκροτομή στη σορό της οκτάχρονης Έλενας Ναταλία, κόρης της 36χρονης Λίβια Μπουνέα.

Σήμερα όπως και την προηγούμενη δικάσιμο θα υπάρχουν δρακόντεια μέτρα ασφαλείας στον χώρο των Δικαστηρίων ενώ ο 35χρονος θα συνοδεύεται από άνδρες του Ειδικού Αντιτρομοκρατικού Ουλαμού.

Αναμένεται ότι οι ανακριτές θα παρουσιάσουν νέα στοιχεία αναφορικά με τις καταθέσεις που λαμβάνονται για την υπόθεση ενώ δεν αποκλείεται να προκύψουν και νέα δεδομένα σχετικά με την καταγγελία για υπόθεση βιασμού, με την οποία ο 35χρονος είναι αντιμέτωπος, όπως σημειώνει το Sigmalive.

Serial killer στην Κύπρο: Ενώπιον δικαστηρίου- Σήμερα και η νεκροτομή στην 8χρονη!

Η νεκροτομή στη σορό της 8χρονης είναι προγραμματισμένη να διενεργηθεί σήμερα και από αυτήν θα φανούν τα αιτία θανάτου της οκτάχρονης και ο τρόπος δράσης του 35χρονου, όπως μεταδίδει ο «Πολίτης».

Στο κλιμάκιο της Scotland Yard, που θα κάνει τη νεκροτομή, συμμετέχει και ο ιατροδικαστής Ανδρέας Μαρνερίδης, ο οποίος έφτασε χθες στην Κύπρο.

Η σορός της οκτάχρονης ανασύρθηκε πριν από μία εβδομάδα από τη λίμνη Μιτσερού, στην οποία είχε εντοπιστεί και η σορός της μητέρας της Λίβια Μπουνέα. Οι σοροί των δύο εντοπίστηκαν σε απόσταση δύο μέτρων η μια από την άλλη. Ο καθ’ ομολογία κατά συρροή δολοφόνος είχε τοποθετήσει τόσο τη μητέρα όσο και τη θυγατέρα της σε ταξιδιωτικές βαλίτσες.

Έγκλημα στην Κύπρο: Φεύγει το σόναρ μετά από τις άκαρπες έρευνες στην Κόκκινη Λίμνη!

Δυστυχώς όση μάχη και να δίνουν για να εντοπιστεί και η τρίτη βαλίτσα δεν αποδίδει! Το σόναρ που είχαν φέρει για να βοηθήσει τις έρευνες δεν εντόπισε κάτι και έτσι οι έρευνες είναι άκαρπες.. Το έγκλημα που έχει διαπράξει ο καθ’ ομολογία κατά συρροή δολοφόνος, Νίκος Μεταξάς έχει ταράξει τηνΚύπρο και όχι μόνο..

Χθες χωροθετήθηκε διάδρομος και οι δύτες καταδύονταν εναλλάξ, χωρίς όμως να βρεθεί το οτιδήποτε. Μάλιστα, εξαιτίας των τόνων λάσπης, από το απόγευμα οι έρευνες γίνονταν δια της αφής.

Στην Κόκκινη Λίμνη στο Μιτσερό οι δύτες συνέχισαν και σήμερα τη «μάχη» τους με τις λάσπες, για εντοπισμό και της τρίτης βαλίτσας, στην οποία, όπως ομολόγησε ο 35χρονος, τοποθέτησε σορό γυναίκας. Οι καταδύσεις δεν είχαν αποτέλεσμα, την ίδια ώρα που ο τεράστιο όγκος λάσπης και η μηδενική ορατότητα, έκαναν ακόμη πιο δύσκολο το έργο.

Έγκλημα Κύπρος

Ποια τα επόμενα βήματα

Όπως αναφέρει η εφημερίδα «Φιλελεύθερος» της Κύπρου, αν η βαλίτσα δεν εντοπιστεί μέχρι τη Δευτέρα, οι έρευνες θα γίνονται με δύο δύτες ταυτόχρονα καθώς η εταιρεία που συνδράμει τις έρευνες θα έχει στη διάθεση της άλλες δύο στολές.

Με βάση τις ίδιες πληροφορίες την Τρίτη φεύγει από την Κύπρο το σόναρ καθώς η σάρωση των δύο λιμνών έχει ολοκληρωθεί και δεν έχει να προσφέρει περισσότερα στις έρευνες.

Αν στην Κόκκινη λίμνη δεν εντοπιστεί η βαλίτσα εντός του διαδρόμου που χωροθετήθηκε θα κληθούν εκ νέου να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους τοπογράφοι οι οποίο θα χωροθετήσουν νέα σημεία ερευνών με βάση τις καταγραφές του σόναρ.

Περαιτέρω η πληροφόρηση αναφέρει πως οι αρχές της Δημοκρατίας έχουν εγγράφως αποταθεί στη Βρετανία για να διερευνηθεί η δυνατότητα αποστολής ραντάρ διήθησης εδάφους για να συνδράμει τις έρευνες.

Αυτό που αναμένεται να απαντηθεί είναι κατά πόσο το ραντάρ είναι κατάλληλο για τις συνθήκες της Κόκκινης λίμνης και της λίμνης Μεμί.

Έγκλημα στην Κύπρο: Ιατροδικαστής της Scotland Yard θα κάνει την νεκροτομή της άτυχης 8χρονης Έλενας!

Έγκλημα Κύπρος

Οι εξελίξεις για τα εγκλήματα που διέπραξε ο "Ορέστης" στην Κύπρο είναι ραγδαίες! Για την νεκροτομή της 8χρονης Αλεξίας θα έρθει ιατροδικαστής της Scotland Yard! Πότε αναμένεται να φτάσει;

Σύμφωνα με το Cyprusnews.gr η νεκροτομή επί της σορού της 8χρονη Έλενας αναμένεται να διενεργηθεί αύριο. Οι σοροί των δυο θυμάτων (μητέρας και κόρης) του καθ΄ ομολογία κατά συρροή δολοφόνου Νίκου Μεταξά εντοπίστηκαν σε απόσταση δυο μέτρων η μια από την άλλη στην «Κόκκινη Λίμνη».

Στην Κύπρο αναμένεται να φτάσει σήμερα (12/5/2019) ο Κύπριος ιατροδικαστής Αντρέας Μαρνερίδης ο οποιος συμμετέχει στο κλιμάκιο της Scotland Yard, για να διενεργήσει νεκροτομή στην σορό της 8χρονης Elenas Natalia κόρη της 36χρονης Livia Florentina Bunea, ενώ συνεχίζονται εντατικά οι έρευνες στην λίμνη «Μεμί» στο Ξυλιάτο.

Έγκλημα Κύπρος

Η ανάσυρση της πρώτης βαλίτσας έγινε την Κυριακή του Πάσχα, εντός του οποίου βρέθηκε η σορός της 36χρονη Livia Florentina Bunea, ενώ η ανάσυρση της σορού της 8χρονης Elenas Natalia έγινε μια εβδομάδα μετά

Θυμίζουμε πως οι άνδρες της Πυροσβεστικής και της ΕΜΑΚ ήταν συγκινημένοι κατα την ανάρυρση. Μόλις ο δύτης εξήλθε της λίμνης με τη βαλίτσα που έκρυβε το θάνατο ενός 8χρονου παιδιού όλοι έσπευσαν να τον αγκαλιάσουν. Έφερε άλλωστε σε πέρας μία από τις πιο δύσκολες αποστολές.

Κατά την διενέργεια των νεκροτομών από τον ιατροδικαστή Ανδρέα Μαρνερίδης και τους 3 Κύπριους ιατροδικαστές, Αγγελική Παπέττα, Σοφοκλή Σοφοκλέους και Νικόλα Χαραλάμπους διαφάνηκαν αρκετά σημαντικά ευρήματα για τον τρόπο δράσης του 35χρονου.

Τώρα σε ότι αφορά την αίτια θανάτου της 30χρονης Asmita Khadka Bista από το Νεπάλ, η οποία εντοπίστηκε σε λάκκο στο πεδίο βολής της Ορούντας , διαφάνηκε πως ο εκ πρώτης όψεως ο θάνατος της επήλθε μετά από χτύπημα στο κεφάλι.

Με βάση αυτό το στοιχείο φαίνεται ότι ο 35χρονος ίλαρχος της Εθνικής Φρουράς άλλαξε τον τρόπο που σκότωνε τα θύματά του καθώς κάποιες γυναίκες τις σκότωσε διά στραγγαλισμού ή διά στραγγαλισμού με κεφαλοκλείδωμα.

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share