Τετάρτη, 19 Φεβρουαρίου 2020

Έγκλημα στη Κύπρο: Η τραγική ειρωνεία πίσω από το εύρημα στην Κόκκινη Λίμνη και τις δολοφονίες του serial killer!

Νέα στοιχεία που σοκάρουν!

10 Μαΐου 2019 17:23
Έγκλημα στη Κύπρο: Η τραγική ειρωνεία πίσω από το εύρημα στην Κόκκινη Λίμνη και τις δολοφονίες του serial killer!

Νέα στοιχεία έρχονται καθημερινά στο φως της δημοσιότητας για τα εγκλήματα του serial killer στην Κύπρο για την τραγική ειρωνεία πίσω από το εύρημα στην Κόκκινη Λίμνη και τις δολοφονίες του!

Λύθηκε το μυστήριο με το εύρημα που «πάγωσε» την περασμένη Τετάρτη (08/05) τους πάντες στην Κύπρο, καθώς όλοι νόμιζαν ότι πρόκειται για άλλο ένα θέμα του 35χρονου serial killer. Μετά από έρευνες, διαπιστώθηκε ότι πρόκειται για ένα χαλί!

Ωστόσο, όλοι τότε άρχισαν να αναρωτιούνται πως βρέθηκε το εν λόγω εύρημα εντός της Κόκκινης Λίμνης. Σήμερα, όμως η απάντηση δόθηκε και δεν είχε καμία σχέση με τον serial killer της Κύπρου.

Έγκλημα στη Κύπρο

Σύμφωνα με το sigmalive.gr, το αντικείμενο φαίνεται να αφορά ταινία, η οποία είχε γυριστεί στο συγκεκριμένο σημείο το 1996. Συγκεκριμένα, φαίνεται ότι πρόκειται για την ταινία «Η σφαγή του κόκορα», την οποία σκηνοθέτησε ο Κύπριος Ανδρέας Παντζής.

Το χαλί που βρέθηκε κατά τις έρευνες για τον εντοπισμό των θυμάτων του serial killer:

Έγκλημα στη Κύπρο

Η τραγική ειρωνεία

Σύμφωνα με το σενάριο της ταινίας, ο δολοφόνος έριξε ένα πτώμα στη λίμνη, έτσι οι συντελεστές της ταινίας έφτιαξαν ένα ομοίωμα σορού με το χαλί, τις πέτρες και τα ξύλα. Μάλιστα, η συγκεκριμένη ταινία είχε προταθεί για Όσκαρ καλύτερης ξενόγλωσσης ταινίας.

Στο 00:57:00 ως το 00:58:20 της ταινίας φαίνεται η μεταφορά του πτώματος.

Πηγή: iefimerida.gr

Κύπρος: Πρωταγωνιστής «ξεφορτωνόταν» πτώμα στην Κόκκινη Λίμνη!

Τελικά τι γίνεται με τα ευρήματα που βρήκαν στην Κόκκινη Λίμνη της Κύπρου; Πρωταγωνιστής της «Σφαγής του κόκορα» Γιώργος Χωραφάς «ξεφορτωνόταν» πτώμα στην Κόκκινη Λίμνη!

Τις προηγούμενες ημέρες οι ομάδες που ερευνούν την λίμνη σπιθαμή προς σπιθαμή είχαν ανασύρει δύο βαλίτσες, που όπως αποδείχθηκε, περιείχαν τα πτώματα μάνας και κόρης από τη Ρουμανία. Ο Μεταξάς είχε ομολογήσει πως τις σκότωσε και πέταξε με αυτόν τον τρόπο τα πτώματά τους, ενώ στην ομολογία του για τα συνολικά επτά θύματά του, είχε παραδεχθεί πως εκεί, στην Κόκκινη Λίμνη, είχε πετάξει και το πτώμα ακόμα μίας γυναίκας, της 30χρονης Maricar από τις Φιλιππίνες.

Όταν την περασμένη Τετάρτη οι αρχές εντόπισαν στην Κόκκινη Λίμνη στην Κύπρο «εύρημα», που έμοιαζε με «κάτι» τυλιγμένο σε ύφασμα, πολλοί πίστεψαν πως επρόκειτο για το τρίτο θύμα του serial killer Νίκου Μεταξά.

 Κύπρος

Τελικά, οι ιατροδικαστές διαπίστωσαν πως το «εύρημα» που ανασύρθηκε από τον βυθό της λίμνης ήταν «σφουγγάρια», τυλιγμένα σε κάτι που έμοιαζε με χαλί και τα οποία ήταν μπλεγμένα σε κλαδιά.

Στην Κόκκινη Λίμνη είχαν γίνει παλαιότερα γυρίσματα για την ταινία του Ανδρέα Πάντζη «Η σφαγή του κόκορα».

Το σενάριο μάλιστα έλεγε πως ο ήρωας, τον οποίο υποδύεται ο Γιώργος Χωραφάς, τύλιξε ένα πτώμα σε χαλί και το «ξεφορτώθηκε» στην Κόκκινη Λίμνη - όπως έκανε και ο Νίκος Μεταξάς στην πραγματική ζωή!

Στο 00:57:00 ως το 00:58:20 της ταινίας φαίνεται η μεταφορά του πτώματος.

Στην ταινία πρωταγωνιστούσαν ο Γιώργος Χωραφάς και η Valeria Golino. Τα τραγούδια της ταινίας ερμήνευσαν ο Γιώργος Νταλάρας και η Τάνια Τσανακλίδου. Η Κόκκινη Λίμνη φαίνεται και πάλι στο 1:26:56 της ταινίας

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share