Πέμπτη, 01 Οκτωβρίου 2020

Τραγωδία: Σκηνοθέτης δολοφονήθηκε ενώ γύριζε ντοκιμαντέρ!

Θλίψη προκαλεί ο θάνατος του..

10 Μαΐου 2019 09:15
Τραγωδία: Σκηνοθέτης δολοφονήθηκε ενώ γύριζε ντοκιμαντέρ!

Θλίψη προκάλεσε ο θάνατος σκηνοθέτη που γύριζε ντοκιμαντέρ για τον εμφύλιο! Τον δολοφόνησαν ενώ γύριζε το ντοκιμαντέρ!

Ένας κολομβιανός σκηνοθέτης δολοφονήθηκε χθες Πέμπτη ενώ γύριζε ένα ντοκιμαντέρ για τα θύματα των βίαιων επεισοδίων στο βορειοανατολικό τμήμα της χώρας, γνωστοποίησαν οι τοπικές αρχές.

Ο Μαουρίσιο Λεσάμα κατέγραφε μαρτυρίες ανθρώπων που έπεσαν θύματα της βίας τα χρόνια του εμφυλίου πολέμου όταν τον σκότωσαν τέσσερις ένοπλοι στην πόλη Αραουκίτα, στην περιφέρεια Αράουκα, ανέφερε στον Τύπο ο περιφερειάρχης Ρικάρδο Αρέβαλο.

Δολοφονία σκηνοθέτης

Ο Αρέβαλο απέδωσε τη δολοφονία του σκηνοθέτη σε ομάδα αποστατών της FARC, της πρώην οργάνωσης ανταρτών, που απορρίπτουν τη συμφωνία ειρήνης που υπέγραψε η ηγεσία της με την κυβέρνηση της Κολομβίας τον Νοέμβριο του 2016.

Το ντοκιμαντέρ, που θα είχε τον τίτλο «Μάγιο», είχε θέμα τη δολοφονία μιας νοσοκόμας που είχε διαπραχθεί εν μέσω αυτής που πολλοί χαρακτηρίζουν «γενοκτονία» των μελών του κόμματος της Πατριωτικής Ένωσης (Unión Patriótica,UP).

Η Αράουκα, που γειτονεύει με τη Βενεζουέλα, χαρακτηρίζεται εστία του λαθρεμπορίου ναρκωτικών και άλλων αγαθών. Στην περιοχή δρουν αποστάτες των FARC. Οι ομάδες τους, οι οποίες δεν έχουν πλέον κεντρική διοίκηση, εκτιμάται από τις αρχές πως αριθμούν περίπου 1.700 μαχητές. Στην περιοχή αυτή δρα επίσης ο Στρατός Εθνικής Απελευθέρωσης (ELN), επισήμως η τελευταία οργάνωση ανταρτών που συνεχίζει τον ανταρτοπόλεμο στην Κολομβία.

Δολοφονία σκηνοθέτης

Θλίψη: Πέθανε πασίγνωστος ηθοποιός!

Θάνατος ηθοποίος

Την τελευταία του πνοή άφησε στο σπίτι του στην Ισπανία, όπου είχε αποσυρθεί τα τελευταία χρόνια, ο τραγουδιστής του συγκροτήματος Midniters και διάσημος κωμικός ηθοποιός Φρέντι Σταρ.

Μία γειτόνισσά του, που είναι νοσοκόμα και τον εξέτασε επί τόπου, εκτίμησε ότι υπέστη καρδιακή ανακοπή.

Τον 76χρονο διάσημο κωμικό βρήκε δίχως τις αισθήσεις του στο πάτωμα του σπιτιού του στην Costa Del Sol ο φροντιστής του.

Θάνατος ηθοποίος

Το τελευταίο διάστημα η υγεία του ήταν βεβαρημένη και σπάνια δεχόταν επισκέψεις ενώ είχε περιορίσει τις επαφές του με άλλους ανθρώπους.

Μάλιστα, την προηγούμενη Τετάρτη είχε απευθύνει μήνυμα από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αναφερόμενος στην εξάντληση που ένιωθε και ευχαριστώντας «από τα βάθη της καρδιάς του» τον κόσμο.

Θάνατος ηθοποίος

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share