Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Τραγωδία στη Σητεία: Ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση!

Πως έπεισε τον δολοφόνο να σκοτώσει τον καρδιολόγο!

9 Μαΐου 2019 19:47
Τραγωδία στη Σητεία: Ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση!

Νέες αποκαλύψεις έρχονται στο φως δύο χρόνια μετά την άγρια δολοφονία του καρδιολόγου στη Σητεία της Κρήτης. Ως κατηγορούμενοι είναι η σύζυγος του γιατρού και ο εραστής της.

Η σύζυγος του καρδιολόγου, όπως αναφέρει η απόφαση του δικαστηρίου, στις συνομιλίες της με τον Βούλγαρο εραστή της, μετέφερε όλο και πιο έντονα πως ο σύζυγός της την κακοποιούσε και βιαιοπραγούσε σε βάρος της, με αποτέλεσμα να του δημιουργήσει έντονα συναισθήματα οργής για τον καρδιολόγο, καθώς έτρεφε για εκείνη ερωτικά συναισθήματα.

Σύμφωνα με την εκπομπή του Star «Αλήθειες με τη Ζήνα», η χήρα, τού πρότεινε να σκοτώσει τον σύζυγό της, λέγοντάς του ότι όλη την περιουσία του θα την κληρονομήσει εκείνη και θα μπορούν να την σπαταλήσουν μαζί.Είπε επίσης στον εραστή της ότι θα τον βοηθούσαν στη δολοφονία, τόσο ο αδελφός της, όσο και η μητέρα της. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Star, η γυναίκα φέρεται να είχε ενημερώσει τον αδελφό της για τα σχέδιά της, στα οποία είχε συναινέσει κι αυτός. Επίσης, σύμφωνα με το δικαστήριο, υπάρχουν ενδείξεις ότι και η μητέρα της είπε ψέματα ότι δεν γνώριζε αν είχε εραστή η κόρη της.

Ωστόσο, η μητέρα γνώριζε για την ύπαρξη εξωσυζυγικής σχέσης και μάλιστα είχε πάει στη Βουλγαρία για να καλύψει την κόρη της, η οποία συναντήθηκε με τον εραστή της. Σύντομα μάλιστα θα υπάρχουν εξελίξεις όσον αφορά στην εξέταση DNA που έχει ζητηθεί για να διαπιστωθεί αν το παιδί της χήρας είναι τελικά γιος του καρδιολόγου, ενώ δεν αποκλείεται να ασκηθούν διώξεις εναντίον του αδελφού και της μητέρας της.

Νέα στοιχεία που ''έκαψαν'' τη χήρα του καρδιολόγου! (video)

Νέες εξελίξεις στην υπόθεση του άτυχου καρδιολόγου ο οποίος δολοφονήθηκε τον Οκτώβριο του 2017 όπου είχαν οργανώσει καρτέρι Ο Βούλγαρος εραστής της 39χρονης γυναίκας του καρδιολόγου.

Αποκαλύφθηκαν νέα στοιχεία που ''έκαψαν'' τη χήρα του καρδιολόγου στο διακαστήριο. Δημοσιεύθηκαν κοινές φωτόγραφίες από τον 38 Βούλγαρο με τη χήρα όπου οι ίδιοι είχαν εξαφανήσει αλλά και τα εμβάσματα στη Βουλγαρία από τη χήρα.

Σήμερα στην εκπομπή Μαζί σου της Τατιάνας Στεφανίδου αποκάλυψαν τις άγνωστες φωτογραφίες και τα εμβάσματα. Στον αέρα της εκπομπής βγήκε και ο δικηγόρος της κατηγορούμενης ο οποίος αναφέρθηκε στο τεστ πατρότητας του παιδιού της Βουλγάρας για να αποδείξουν πως πατέρας του είναι ο καρδιολόγος.

Δείτε τα βίντεο :

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις στο Athensmagazine.gr

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share