Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Οικογενειακή τραγωδία στο Φάληρο: Το τελευταίο αντίο στην άτυχη δασκάλα! (Video)

Φέρεται να ομολόγησε ο αδερφός της!

8 Μαΐου 2019 12:30
Οικογενειακή τραγωδία στο Φάληρο: Το τελευταίο αντίο στην άτυχη δασκάλα! (Video)

Η οικογενειακή τραγωδία στο Παλαιό Φάληρο συγκλονίζει ακόμα με τις εξελίξεις.. Το τελευταίο αντίο στην άτυχη δασκάλα είπαν εχθές οι φίλοι και οι συγγενείς της άτυχης γυναίκας.. Ο αδερφός της φέρεται ότι ομολόγησε αν και στην αρχή της κατάθεσης του δεν παραδεχόταν τίποτα..

Ο αδερφός της άτυχης δασκάλας δεν παραδέχεται ότι σκότωσε την αδερφή του ακόμα και σήμερα, βέβαια όταν ανέλαβαν οι έμπειροι αστυνομικοί την ανάκριση έδειξε ότι υπάρχουν κενά στην ομολογία του.

Πρόσωπα βουβά και υγρά ήταν όλων όσων παρεβρέθηκαν στην κηδεία της άτυχης δασκάλας.. Εκείνη την ώρα ο αδερφός της οδηγούνταν στον ανακριτή μαζί με έναν άλλον άντρα! Βίντεο ντοκουμέντο κατέγραψε την στιγμή της σύλληψης του αδερφοκτόνου.. Οι γείτονες παρακολουθούν σοκαρισμένοι τι συνέβαινε εκείνη την στιγμή!

Παράλληλα οι γείτονες δηλώνουν ανακουφισμένοι που ο αδερφός της άτυχης γυναίκας συνελήφθη από τις Αρχές! Στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου έγιναν όλες οι συγκλονιστικές αποκαλύψεις για την οικογενειακή τραγωδία!

Γειτόνισσα που έμεινε κοντά στην δασκάλα περιγράφει στην κάμερα τι συνέβη λίγα λεπτά πριν την οικογενειακή τραγωδία..

Η γυναίκα στη συνέχεια του βίντεο είναι η αδελφή συντρόφου του 52χρονου, αναφέρει ότι πρόκειται για έναν άνθρωπο με πολλές ψυχολογικές διακυμάνσεις και που δημιουργούσε συνέχεια εντάσεις! Τονίζει ότι ο άνθρωπος αυτός έμοιαζε σαν έπασχε από διπολική διαταραχή! Φοβάται για την ζωή της αδερφή της!

Προειδοποιούσε την αδερφή της για την ασφάλεια της αδερφής της και για τα βίαια ξεσπάσματα που είχε στην αδερφή της!

Δείτε το βίντεο:

Οικογενειακή τραγωδία στο Φάληρο: Ο αδερφοκτόνος έτρωγε σε ταβέρνα στην Πειραϊκή πριν τη σύλληψη!

Όπως ανέφερε ο κ. Σταύρος Γεωργίου, συνήγορος της συντρόφου του, ο αδελφοκτόνος αμέσως μετά τη δολοφονία πήγε να φάει ψάρι, σε εστιατόριο με ζωντανή μουσική, στην Πειραϊκή! Μάλιστα, σύμφωνα με τον κ. Γεωργίου, η σύντροφος του κατηγορούμενου, την ημέρα της δολοφονίας, ήταν μαζί του στο αυτοκίνητο του.

Ευδιάθετος… Ο φερόμενος αδελφοκτόνος στάθμευσε το αυτοκίνητο λίγα μέτρα πιο πέρα από το σπίτι της αδελφής του, στο Παλαιό Φάληρο, ζητώντας από τη σύντροφό του να περιμένει μέσα στο όχημα, καθώς είχε να πάει σε μια «δουλειά» και όπως της είπε θα επέστρεφε σύντομα. Η φίλη του, που σύμφωνα με τον δικηγόρο της λαμβάνει και φαρμακευτική αγωγή, δεν αντιλήφθηκε κάτι ύποπτο από την συμπεριφορά του 52χρονου. Ο άνδρας επιστρέφοντας στο όχημα και, όπως είπε η σύντροφός του, έδειχνε ιδιαίτερα ευδιάθετος και αποφάσισε να πάει με τη φίλη του στην Πειραϊκή, σε ψαροταβέρνα με λαϊκό πρόγραμμα, για να φάνε ψάρι.

Δεν μιλάει Ο 52χρονος αμέσως μετά τη σύλληψή του, έξω από το σπίτι του στην Καλλιθέα, δεν έχει πει κουβέντα στους αστυνομικούς και ισχυρίζεται ότι δεν γνωρίζει τίποτα για το έγκλημα στο Παλαιό Φάληρο, αρνούμενος κάθε συμμετοχή. Παρά ταύτα, οι αστυνομικοί διαπίστωσαν ότι αμέσως μετά τη δολοφονία, ο αδελφοκτόνος κρυβόταν στο σπίτι ενός φίλου του στον Κάλαμο Αττικής, κοντά στο πατρικό σπίτι της συντρόφου του.

Τον «καίνε» οι αυτόπτες μάρτυρες Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Αθηνών έχουν συγκεντρώσει αρκετές μαρτυρίες από ανθρώπους που ήταν μπροστά στο σκηνικό του μαχαιρώματος της 53χρονης δασκάλας στο Παλαιό Φάληρο. Οι μάρτυρες έχουν δώσει περιγραφές του δράστη αλλά και του σουγιά που χρησιμοποίησε. Μάλιστα, ένας από τους αυτόπτες μάρτυρες κατέγραψε τον αριθμό κυκλοφορίας του οχήματος στο οποίο μπήκε -δευτερόλεπτα μετά το έγκλημα- ο αδελφοκτόνος. Το όχημα, όπως διαπιστώθηκε, ήταν καταχωρισμένο στο όνομα της άτυχης δασκάλας. Ψυχολογικά προβλήματα Όπως προκύπτουν από τα στοιχεία που βλέπουν το φως της δημοσιότητας τις τελευταίες ώρες η άτυχη δασκάλα είχε καταγγείλει τον αδερφό της αρκετές φορές για απειλές και βίαιη συμπεριφορά.

Οι σχετικές αναφορές βρίσκονται στην κατοχή των αστυνομικών του Αστυνομικού Τμήματος Παλαιού Φαλήρου. Λίγες ημέρες προ της δολοφονίας στο Παλαιό Φάληρο, η άτυχη γυναίκα φέρεται ότι ετοίμαζε να καταθέσει αίτηση ασφαλιστικών μέτρων, προκειμένου να περιορίσει τον αδελφό της. Ο αδελφοκτόνος, κατά τις ίδιες πηγές, αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα στο παρελθόν. Σε ό,τι αφορά το κίνητρο της αδελφοκτονίας, οι αστυνομικοί εξετάζουν μαρτυρίες για διαφορές οικονομικής και προσωπικής φύσεως ανάμεσα στα δυο αδέρφια

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share