Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Απίστευτο: Μπήκαν στο σπίτι ηλικιωμένης της έκοψαν το χέρι και... το πήραν μαζί τους!

Ανατριχίλα!

4 Μαΐου 2019 14:57
Απίστευτο: Μπήκαν στο σπίτι ηλικιωμένης της έκοψαν το χέρι και... το πήραν μαζί τους!

Αδυνατεί να συλλάβει υγιής νους τον εφιάλτη που έζησε μια ανάπηρη ηλικιωμένη στη Γλασκώβη, όπου ένας νεαρός αφού εισέβαλε στο σπίτι της, της έκοψε το χέρι και το πήρε μαζί του!

Ο 34χρονος Stephen Brisbane, παραδέχθηκε μάλιστα την ενοχή του για τον ακρωτηριασμό της Sandra McGowan, ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου το 2018.

Το ανώτατο δικαστήριο της Γλασκώβης έκρινε ένοχο τον Σκωτσέζο, ο οποίος μπήκε στο σπίτι της ανύμπορης να αντιδράσει 62χρονης με ένα αντίγραφο που απενεργοποιεί το συναγερμό και αφού της έκοψε το δεξί χέρι χωρίς λόγο, τουλάχιστον σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφορίες, το πήρε μαζί του και έφυγε.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα της Mirror, χρησιμοποίησε απλά ένα μαχαίρι με το οποίο ακρωτηρίασε το χέρι της άτυχης γυναίκας από τον καρπό και κάτω.

Η McGowan από τον ανυπόφορο πόνο έχασε τις αισθήσεις της και τότε ήταν που ο 34χρονος, πήρε το χέρι της και έφυγε!

Τελικά, παρά το σοκ, αναγνώρισε τον απάνθρωπο εισβολέα στο πρόσωπο του Stephen Brisbane, ο οποίος είναι παλιός γνώριμος των Αρχών.

Αδιανόητο! Φίμωσαν ηλικιωμένη μπροστά στον κατάκοιτο άνδρα της!

Αδιανόητο αυτό που συνέβη στην Ζαχάρω με ληστές που ακινητοποίησαν και φίμωσαν ηλικιωμένηγυναίκα μπροστά στον κατάκοιτο σύζυγό της!

Οι κακοποιοί ακινητοποίησαν την 84χρονη γυναίκα κλείνοντάς της το στόμα, ενώ ο 82χρονος σύζυγός της που αντιμετωπίζει κινητικά προβλήματα παρακολουθούσε έντρομος, ανήμπορος να την βοηθήσει. Οι ληστές ερεύνησαν όλο το σπίτι, καθώς γνώριζαν ότι είχαν καταβληθεί οι συντάξεις, αλλά δεν βρήκαν παρά μόνο 100 ευρώ τα οποία άρπαξαν και έσπευσαν να εξαφανιστούν.

Οι ηλικιωμένοι κατήγγειλαν τη ληστεία στο αστυνομικό τμήμα της Ζαχάρως, οι άνδρες του οποίου ξεκίνησαν έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών μαζί με συναδέλφους τους της Ασφάλειας Πύργου, ενώ σχημάτισαν και δικογραφία σε βάρος αγνώστων.

Τρομοκρατήθηκε για τα καλά ένα ζευγάρι ηλικιωμένων τα ξημερώματα της Μ. Πέμπτης, όταν δύο άγνωστοι παραβίασαν το παράθυρο του σπιτιού τους στην κοινότητα Μηλέα της Ζαχάρως και τους επιτέθηκαν με αδικαιολόγητη αγριότητα ζητώντας χρήματα.

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share