Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Οικογενειακό έγκλημα στο Παλαιό Φάληρο: Ραγδαίες εξελίξεις - Αυτά είναι τα νέα στοιχειά για την υπόθεση!

Τι συνέβη;

4 Μαΐου 2019 10:03
Οικογενειακό έγκλημα στο Παλαιό Φάληρο: Ραγδαίες εξελίξεις - Αυτά είναι τα νέα στοιχειά για την υπόθεση!

Το οικογενειακό έγκλημα στο Παλαιό Φάληρο έχει σοκάρει όλη την Ελλάδα. Από τη στιγμή που δράστης και αδερφός της 53χρονης κατάφερε να πιάσει από τα μαλλιά την πανικόβλητη γυναίκα, να την ρίξει στο πεζοδρόμιο και στην κυριολεξία να την σέρνει στο δρόμο, τραβώντας την από τα μαλλιά. «Την έσερνε στο πεζοδρόμιο από τα μαλλιά και στην συνέχεια την έριξε κάτω και άρχισε να την χτυπά στην πλάτη. Μετά καταλάβαμε ότι την μαχαίρωνε, μόλις είδαμε τα αίματα», ανέφεραν αυτόπτες μάρτυρες, με τον δράστη και αδελφό του θύματος να έχει εξαφανιστεί και πλέον καταζητείται από τις Αρχές.

Αστυνομικοί τις Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών πραγματοποίησαν έρευνα στο σπίτι του δράστη, όπου και ανακάλυψαν δυο μαχαίρια τύπου «πεταλούδα» κι ένα αεροβόλο πιστόλι. Το χρονικό της δολοφονίας Ήταν απόγευμα Πέμπτης, όταν οι καταστηματάρχες και οι περαστικοί στην οδό Τρίτωνος, άκουσαν σπαραχτικές φωνές που καλούσαν σε βοήθεια. Έντρομοι είδαν μια γυναίκα να τρέχει στο πεζοδρόμιο και να την κυνηγά ένας άνδρας σε έξαλλη κατάσταση. Ο δράστης κατάφερε να πιάσει από τα μαλλιά την πανικόβλητη γυναίκα, να την ρίξει στο πεζοδρόμιο και στην κυριολεξία να την σέρνει στο δρόμο, τραβώντας την από τα μαλλιά. Ξαφνικά με μια απότομη κίνηση την γύρισε, την έριξε μπρούμυτα στο οδόστρωμα και ακολούθως άρχισε να την χτυπά με δύναμη στην πλάτη. Οι αυτόπτες μάρτυρες πίστεψαν αρχικά πως την χτυπούσε γροθιές με τα χέρια του στην πλάτη, αλλά- όπως αποδείχτηκε την χτυπούσε με μαχαίρι. Όταν πια ο δράστης ολοκλήρωσε το ανατριχιαστικό του έργο, σηκώθηκε και με ψύχραιμα βήματα απομακρύνθηκε από το σημείο.

Ένας από τους καταστηματάρχες τον ακολούθησε από απόσταση και τον είδε μπροστά σ’ ένα αυτοκίνητο να κλείνει ένα σουγιά, να τον βάζει στην τσέπη του, να επιβιβάζεται στο αυτοκίνητο και διαφεύγει από το σημείο. Ο μάρτυρας κράτησε τον αριθμό του αυτοκινήτου και τον έδωσε στους Αστυνομικούς που έφθασαν στο σημείο. Από τα τερματικά τις Τροχαίας προέκυψε πως πρόκειται για το αυτοκίνητο του αδελφού τις άτυχης γυναίκας, η οποία άφησε την τελευταία της πνοή, κατά την διακομιδή της στο Τζάνειο Νοσοκομείο. Πάσχει από ψυχολογικά προβλήματα Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχουν γίνει γνωστές, ο αδελφός του θύματος πάσχει από ψυχολογικά προβλήματα τα οποία τα τελευταία χρόνια είχαν ενταθεί, καθώς η αδελφή του είχε φύγει από το πατρικό τους στην Καλλιθέα, διότι δεν μπορούσε να αντέξει άλλο την ζοφερή κατάσταση που είχε δημιουργηθεί, λόγω των προβλημάτων που προκαλούσε συχνά ο 50χρονος.

Λόγω λοιπόν αυτής της κατάστασης και επειδή η άτυχη γυναίκα είχε μετατεθεί σε σχολείο στο Παλαιό Φάληρο, έφυγε από το πατρικό τους σπίτι στην Καλλιθέα και μετακόμισε στην οδό Τρίτωνος. Την απειλούσε λόγω οικονομικών διαφορών Παρόλα αυτά ο αδελφός της ποτέ δεν σταμάτησε να την ενοχλεί και κυρίως να την απειλεί για την ζωή της, με αφορμή κληρονομικές και οικονομικές διαφορές. Το τελευταίο χρόνο είχε γίνει ιδιαίτερα απειλητικός, καθώς είχε φθάσει στο σημείο να σκάσει με σουγιά και τα τέσσερα λάστιχα στο αυτοκίνητο της άτυχης γυναίκας, ενώ συχνά πυκνά χτυπούσε το κουδούνι του σπιτιού της και την απειλούσε πως θα την σφάξει. Μάλιστα η 53χρονη είχε αναγκαστεί να πηγαίνει στην δουλειά της με το λεωφορείο και να αλλάζει συχνά καφετέριες για τον καφέ της, λόγω του φόβου που της είχε δημιουργήσει για την ασφάλεια της, ο ίδιος της ο αδελφός.

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share