Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Οικογενειακό έγκλημα στο Παλαιό Φάληρο: Αυτή είναι η άτυχη γυναίκα! (Video)

Πραγματικά σοκάρουν οι εξελίξεις!

3 Μαΐου 2019 12:11
Οικογενειακό έγκλημα στο Παλαιό Φάληρο: Αυτή είναι η άτυχη γυναίκα! (Video)

Οι εξελίξεις στο οικογενειακό δράμα στο Παλαιό Φάληρο δεν σταματάνε και είναι ραγδαίες! Στη δημοσιότητα κυκλοφόρησαν οι φωτογραφίες της άτυχης γυναίκας.. Το έγκλημα έχει συγκλονίσει το Πανελλήνιο!

Η άτυχη γυναίκα δεν κατάφερε να μείνει στην ζωή και υπέκυψε στα τραύματα της.. Η άτυχη γυναίκα έφερε πολλαπλά τραύματα από μαχαίρι στην πλάτη. Η δολοφονία της δασκάλας από τον αδερφό της έχει εξελιχθεί σε ένα θρίλερ.. Η αστυνομία αναζητά έναν στενό συγγενή της οικογένειας για να μπορέσει να διελευκάνει την υπόθεση.

Στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου στο ΣΚΑΙ κυκλοφόρησαν οι πρώτες φωτογραφίες της άτυχης γυναίκας..

Μαρτυρίες αναφέρουν ότι αντιμετώπιζε πολλά προβλήματα τον τελευταίο καιρό και ότι ο δράστης της είχε σκάσει τα λάστιχα του αυτοκινήτου της και ότι έπρεπε να πηγαίνει με το λεωφορείο όπου χρειαζόταν..

Η γυναίκα έπρεπε να έχει προστασία εδώ και πολύ καιρό για να αποφευχθεί το μοιραίο αλλά όσες προσπάθειες έκανε δεν τα κατάφερε..

Δείτε το βίντεο από την εκπομπή:

Σοκάρουν οι εξελίξεις για το οικογενειακό έγκλημα στο Παλαιό Φάληρο: Την έπιασε από τα μαλλιά, την έριξε κάτω και τη σκότωσε!

Συγκεκριμένα, το βράδυ της Πέμπτης (2/5) αιμόφυρτη μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο μια γυναίκα 53 ετών από το Παλαιό Φάληρο.Η άτυχη γυναίκα έφερε πολλαπλά τραύματα από μαχαίρι στην πλάτη. Η τραυματισμένη γυναίκα εντοπίστηκε έξω από το σπίτι της στην οδό Τρίτωνος, ωστόσο παρά τις προσπάθειες των γιατρών η γυναίκα δεν άντεξε και τα ξημερώματα κατέληξε.

Όπως εδώ στο Athensmagazine.gr, σας γράψαμε πρώτοι, ο άνδρας που έβαλε τέλος στη ζωή της 53χρονης ήταν ο αδερφός της, ο οποίος αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα.

Τι λένε οι μάρτυρες;

Μπροστά στα μάτια δεκάδων περαστικών ο δράστης μαχαίρωσε την 53χρονη γυναίκα.

"Κάποιος κύριος κυνηγούσε μια κυρία, την έπιασε από τα μαλλιά. Αυτός την έβριζε κι αυτή φώναζε βοήθεια. Εγώ είδα γροθιές στην πλάτη. Όμως κράταγε στιλέτο και την άρχισε στις μαχαιριές. Η γυναίκα μάλλον εδώ ξεψύχησε", λέει συγκλονισμένος κάτοικος της περιοχής που είδε τη δολοφονία να διαδραματίζεται μπροστά στα μάτια του.

Περιγράφοντας τα λεπτά που ακολούθησαν ο ίδιος αναφέρει πως "σε πέντε λεπτά ήρθε το ΕΚΑΒ, το 100, τον δράστη το κυνηγήσαμε αλλά είχε το αμάξι στη γωνία, μπήκε και εξαφανίστηκε".

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share