Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Σοκάρουν οι εξελίξεις για το οικογενειακό έγκλημα στο Παλαιό Φάληρο: Την έπιασε από τα μαλλιά, την έριξε κάτω και τη σκότωσε!

Τι λένε οι μάρτυρες;

3 Μαΐου 2019 11:02
Σοκάρουν οι εξελίξεις για το οικογενειακό έγκλημα στο Παλαιό Φάληρο: Την έπιασε από τα μαλλιά, την έριξε κάτω και τη σκότωσε!

Άφωνους μας αφήνουν οι εξελίξεις για το οικογενειακό έγκλημα στο Παλαιό Φάληρο...

Συγκεκριμένα, το βράδυ της Πέμπτης (2/5) αιμόφυρτη μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο μια γυναίκα 53 ετών από το Παλαιό Φάληρο.Η άτυχη γυναίκα έφερε πολλαπλά τραύματα από μαχαίρι στην πλάτη. Η τραυματισμένη γυναίκα εντοπίστηκε έξω από το σπίτι της στην οδό Τρίτωνος, ωστόσο παρά τις προσπάθειες των γιατρών η γυναίκα δεν άντεξε και τα ξημερώματα κατέληξε.

Όπως εδώ στο Athensmagazine.gr, σας γράψαμε πρώτοι, ο άνδρας που έβαλε τέλος στη ζωή της 53χρονης ήταν ο αδερφός της, ο οποίος αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα.

Τι λένε οι μάρτυρες;

Μπροστά στα μάτια δεκάδων περαστικών ο δράστης μαχαίρωσε την 53χρονη γυναίκα.

"Κάποιος κύριος κυνηγούσε μια κυρία, την έπιασε από τα μαλλιά. Αυτός την έβριζε κι αυτή φώναζε βοήθεια. Εγώ είδα γροθιές στην πλάτη. Όμως κράταγε στιλέτο και την άρχισε στις μαχαιριές. Η γυναίκα μάλλον εδώ ξεψύχησε", λέει συγκλονισμένος κάτοικος της περιοχής που είδε τη δολοφονία να διαδραματίζεται μπροστά στα μάτια του.

Περιγράφοντας τα λεπτά που ακολούθησαν ο ίδιος αναφέρει πως "σε πέντε λεπτά ήρθε το ΕΚΑΒ, το 100, τον δράστη το κυνηγήσαμε αλλά είχε το αμάξι στη γωνία, μπήκε και εξαφανίστηκε".

Θρίλερ στο Μεξικό: Βρέθηκε το πτώμα της Μις Υφήλιος Ουρουγουάης σε ξενοδοχείο!

Η Μις Υφήλιος Ουρουγουάης βρέθηκε νεκρή σε ξενοδοχείο στο κέντρο της πόλης του Μεξικού.. Το πτώμα της Μις Υφήλιος της Ουρουγουάης του 2006 βρέθηκε την Πέμπτη και οι οι εισαγγελικές αρχές ανακοίνωσαν ότι διεξάγονται έρευνες για ανθρωποκτονία!

Το μοντέλο, 31 ετών, «ουρουγουανής εθνικότητας, αφίχθη την 23η Απριλίου στο Μεξικό» και δήλωσε ότι επρόκειτο να δώσει συνέντευξη ενόψει της ενδεχόμενης πρόσληψής της, εξηγείται σε ανακοίνωση των εισαγγελικών αρχών.

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share