Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Θρίλερ στο Μεξικό: Βρέθηκε το πτώμα της Μις Υφήλιος Ουρουγουάης σε ξενοδοχείο!

Έρευνες για ανθρωποκτονία..

3 Μαΐου 2019 08:27
Θρίλερ στο Μεξικό: Βρέθηκε το πτώμα της Μις Υφήλιος Ουρουγουάης σε ξενοδοχείο!

Η Μις Υφήλιος Ουρουγουάης βρέθηκε νεκρή σε ξενοδοχείο στο κέντρο της πόλης του Μεξικού.. Το πτώμα της Μις Υφήλιος της Ουρουγουάης του 2006 βρέθηκε την Πέμπτη και οι οι εισαγγελικές αρχές ανακοίνωσαν ότι διεξάγονται έρευνες για ανθρωποκτονία!

Το μοντέλο, 31 ετών, «ουρουγουανής εθνικότητας, αφίχθη την 23η Απριλίου στο Μεξικό» και δήλωσε ότι επρόκειτο να δώσει συνέντευξη ενόψει της ενδεχόμενης πρόσληψής της, εξηγείται σε ανακοίνωση των εισαγγελικών αρχών.

Το πτώμα της νέας, η οποία κατονομάστηκε ως Φατίμα Ντάβιλα από πηγή προσκείμενη στην έρευνα με την οποία επικοινώνησε το Γαλλικό Πρακτορείο, βρέθηκε «στο μπάνιο» δωματίου ξενοδοχείου στο κέντρο της πρωτεύουσας.

Είχε στεφθεί Μις Υφήλιος της Ουρουγουάης το 2006 και είχε εκπροσωπήσει τη χώρα της στον διαγωνισμό Μις Υφήλιος στις ΗΠΑ την ίδια χρονιά. Είχε επίσης συμμετάσχει στον διαγωνισμό Μις Κόσμος το 2008.

Τα τελευταία χρόνια στο Μεξικό έχουν αναφερθεί πολλά κρούσματα γυναικών που παρασύρονται να πάνε στη χώρα με ψευδείς προσφορές εργασίας στον χώρο του modeling. Σε πολλές από αυτές τις υποθέσεις, νέες εκβιάζονται για να ενταχθούν σε δίκτυα πορνείας. Πολλές από αυτές έχουν δολοφονηθεί.

Πάνω από επτά γυναίκες δολοφονούνται κάθε ημέρα στο Μεξικό, κατά πρόσφατα στοιχεία του ΟΗΕ.

Θλίψη: Πέθανε γνωστός ηθοποιός, πρωταγωνιστής διάσημων ταινιών!

Τον γνωρίσαμε ως κινηματογραφικό "Τζούι"! Στα 74 του Πίτερ Μέιχιου που έφυγε από τη ζωή! Οιηθοποιοί της αρχικής τριλογίας αλλά και οι φαν αποχαιρετούν τον Τζουμπάκα...

Ο πανύψηλος ηθοποιός που είχε υποδυθεί τον εμβληματικό χαρακτήρα του «Τσουμπάκα» στο originalStar Wars «έσβησε» γαλήνια στο σπίτι του στο Τέξας την περασμένη Τρίτη, σύμφωνα με ανακοίνωση της οικογένειάς του.

Τα συλλυπητήριά τους στους κοντινούς του ανθρώπους και την θλίψη τους έσπευσαν να εκφράσουν στα social media οι συμπρωταγωνιστές του Πίτερ Μέιχιου στις ταινίες που άφησαν εποχή.

Ο Μαρκ Χάμιλ (Λουκ Σκαϊγουόκερ στο Star Wars) περιέγραψε τον Μέιχιου ως έναν «μεγαλόσωμο άνδρα με ακόμα πιο μεγάλη καρδιά» και δήλωσε ότι είναι ευγνώμων για όσα έζησαν παρέα.

«Πάντα με έκανε να χαμογελώ. Ήταν έναν αφοσιωμένος φίλος που αγαπούσα πολύ. Η γνωριμία μαζί του με έκανε καλύτερο άνθρωπο», έγραψε ο «Λουκ» στο Twitter.

Άκρως συγκινητικό ήταν το αντίο του Χάρισον Φορντ, που στο Star Wars υποδυόταν τον «Χαν Σόλο», στον «συγκυβερνήτη» του.

Ο Φορντ αναφέρθηκε στην «μεγάλη αξιοπρέπεια και τον ευγενή χαρακτήρα» του φίλου του.

«Αυτές οι πλευρές της προσωπικότητάς του, σε συνδυασμό με την εξυπνάδα και τη χάρη του, μας χάρισαν τον Τσουμπάκα. Ήμασταν συνεργάτες στον κινηματογράφο και φίλοι στην προσωπική μας ζωή για πάνω από 30 χρόνια και τον αγαπούσα. Είχε δώσει την ψυχή του στον χαρακτήρα του και είχε προσφέρει μεγάλη χαρά στο κοινό του Star Wars. Ο Τσουμπάκα συνέβαλε σημαντικά στην επιτυχία των ταινιών που γυρίσαμε μαζί. Ούτε εγώ ούτε εκατομμύρια κόσμου θα ξεχάσουμε ποτέ τον Πίτερ και όσα μας χάρισε», ανέφερε στη δήλωσή του ο Φορντ.

Τον Μέιχιου αποχαιρέτισε και ο Μπίλι Ντι Γουίλιαμς, που είχε υποδυθεί τον Λάντο Καλρίσιαν στο original Star Wars.

«Για μένα δεν ήσουν απλά ο Τσούι, ήσουν πολύ περισσότερα. Η καρδιά μου πονάει. Θα μου λείψεις καλέ μου φίλε. Ευχαριστώ για τις σπουδαίες αναμνήσεις», έγραψε ο ηθοποιός.

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share