Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Serial killer Κύπρου: Νέες εξελίξεις στην υπόθεση! Πώς συνδέεται το τσιμεντομπλόκ με τη σορό της Maricar;

Ραγδαίες εξελίξεις!

3 Μαΐου 2019 00:10
Serial killer Κύπρου: Νέες εξελίξεις στην υπόθεση! Πώς συνδέεται το τσιμεντομπλόκ με τη σορό της Maricar;

Νέες εξελίξεις έρχονται στο φως της δημοσιότητας σχετικά με τον Serial killer της Κύπρου! Πώς συνδέεται το τσιμεντομπλόκ που βρήκαν οι αρχές με τη σορό της Maricar;

Συγκεκριμένα, δύτης, με την βοήθεια ενός ειδικού σιδερένιου κουβουκλίου, καταδύθηκε στην λίμνη, όπου συνεχίζονται οι έρευνες των αρχών για εντοπισμό των σορών θυμάτων, που φέρεται να δολοφόνησε ο 35χρονος "Ορέστης".

Σύμφωνα με την δημοσιογράφου του Σίγμα, το τσιμεντομπλόκ που εντοπίστηκε συνδέεται με την βαλίτσα που φαίνεται να τοποθέτησε τη σορό της 29χρονης Maricar Valdez Arquiola.

Φαίνεται ότι ο καθ’ομολογία κατά συρροή δολοφόνος κατά την ανάκριση ανέφερε ότι έδεσε ένα τσιμεντομπλόκ στη βαλίτσα, στην οποία είχε τοποθετήσει τη σορό της Maricar, προτού την πετάξει στη λίμνη.

Να σημειωθεί ούτε η τρίτη βαλίτσα έχει εντοπιστεί, η οποία εικάζεται ότι βρίσκεται η σορός της 8χρονης Έλενα Ναταλία. Δημιουργεί δε ερωτήματα το γεγονός ότι ούτε η σορός της 6χρονης Σιέρα έχει εντοπιστεί στη λίμνη στον Ξυλιάτο, παρά τις έρευνες των Αρχών.

Κύπρος: Οικογένεια βγάζει selfie στη λίμνη όπου πέταξε τα θύματά του ο serial killer!

Απίστευτο κι όμως αληθινό! Μια οικογένεια, πήγε και έβγαλε selfie στη λίμνη όπου πέταξε τα θύματά του ο serial killer της Κύπρου.

Ειδικότερα, μια οικογένεια πήγε το μεσημέρι της Τετάρτης στην κόκκινη λίμνη του Μεταλλείου Μιτσερού, όπου διεξάγονται έρευνες με υποβρύχια ρομποτική κάμερα για να εντοπιστούν βαλίτσες, οι οποίες φέρεται να περιέχουν τις σορούς και άλλων θυμάτων του "Ορέστη".

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share