Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Έγκλημα στη Κύπρο: Πώς σκότωνε τα θύματά του ο serial killer; - Ανατριχιαστικές αποκαλύψεις!

Σε επικοινωνία η Κύπρος με τις αρχές στις Φιλιππίνες!

30 Απριλίου 2019 09:30
Έγκλημα στη Κύπρο: Πώς σκότωνε τα θύματά του ο serial killer; - Ανατριχιαστικές αποκαλύψεις!

Αναπάντητα ερωτηματικά πλανώνται πάνω από τον τρόπο με τον οποίο δρούσε ο serial killer της Κύπρου, σε ό, τι αφορά στον τρόπο που δολοφονούσε τα θύματά του και εκτελούσε τα εγκλήματα!

Οι ιατροδικαστικές εξετάσεις σε τρία από τα θύματά του δεν έχουν φέρει κανένα αποτέλεσμα μέχρι στιγμής και οι ελπίδες των αρχών εναποτίθενται σε νέα εξέταση σήμερα, Τρίτη.

Όπως αναφέρουν τα κυπριακά ΜΜΕ, αν και σήμερα δεν προκύψει κάτι συγκεκριμένο, οι σοροί θα εξεταστούν και από Βρετανό ιατροδικαστή που έχει μετακληθεί μαζί με συναδέλφους ώστε να συμβάλει στις έρευνες στην Κύπρο.

Θυμίζουμε πως το πρώτο θύμα του serial killer που εντοπίστηκε στην Κόκκινη λίμνη, μέσα σε βαλίτσα, ήταν σε προχωρημένη σήψη και έτσι παραμένουν άγνωστα τα στοιχεία του.

Φαίνεται μάλιστα πως έχει ζητηθεί η συμβολή της πρεσβείας των Φιλιππίνων στην Αθήνα, προκειμένου να ληφθεί δείγμα DNA από την μητέρα μιας εκ των τριών που κατονόμασε ο 35χρονος ιλαρχος, προκειμένου να γίνει η ταυτοποίηση.

Συνεχίζονται την Τρίτη οι έρευνες

Εντατικές είναι στο μεταξύ οι έρευνες των αρχών στα πεδία όπου έχει υποδείξει ο serial killer πως έχει απορρίψει τις σορούς των θυμάτων του στην Κύπρο. Στην Κόκκινη λίμνη θα γίνουν σήμερα προσπάθειες να ανασυρθεί και η δεύτερη βαλίτσα που εντοπίστηκε, ενώ αναζητείται ακόμη μία που πιθανότατα περιέχει το πτώμα ενός μικρού κοριτσιού.

Την ίδια ώρα, οι αρχές αναζητούν τη σορό της μικρής Σιέρα, που ο 35χρονος ομολόγησε πως πέταξε στην λίμνη στο Ξυλιατό και τα ίχνη της δεν έχουν ακόμη εντοπιστεί.

Σε επικοινωνία η Κύπρος με τις αρχές στις Φιλιππίνες

Τέλος, εκπρόσωποι της πρεσβεία των Φιλιππίνων συναντήθηκαν την περασμένη εβδομάδα με τον Κύπριο υπουργό εξωτερικών Νίκο Χριστοδουλίδη, τον υπουργό Δικαιοσύνης Ιωνά Νικολάου και τον Αρχηγό της Αστυνομίας, Ζαχαρία Χρυσοστόμου ζητώντας ενημέρωση για την εξέλιξη της υπόθεσης του serial killer.

Οι εκπρόσωποι των Φιλιππινών ζήτησαν να ενημερωθούν για τα γεγονότα, την πορεία των ερευνών, πότε θα οδηγηθεί η υπόθεση ενώπιον της Δικαιοσύνης και ποια ποινή προβλέπεται σε ανάλογες περιπτώσεις. Η κυπριακή πλευρά διαβεβαίωσε πως θα καταβληθεί κάθε δυνατή προσπάθεια προκειμένου η υπόθεση να οδηγηθεί ενώπιον της Δικαιοσύνης το συντομότερο δυνατόν.

Ο serial killer με το ψευδώνυμο «Ορέστης»

O 35χρονος Νίκος Μεταξάς, στρατιωτικός στο επάγγελμα με μια ιδιαίτερη κλίση στη φωτογραφία, ομολόγησε τον φόνο 7 ανθρώπων, 5 γυναικών και 2 παιδιών.

Ο ιλαρχος με το ψευδώνυμο «Ορέστης» εντόπιζε τα θύματά του, όλες γυναίκες από το εξωτερικό, μέσα από site γνωριμιών και αφού τις συναντούσε και είχε ερωτική επαφή μαζί του, τις σκότωνε.

Από την ημέρα που ήρθε στο φως η υπόθεση του serial killer, έχουν αναφερθεί 22 υποθέσεις εξαφάνισης γυναικών από το εξωτερικό που ζούσαν στην Κύπρο, με τις Αρχές να φοβούνται πως ο αριθμός των θυμάτων του ίλαρχου μπορεί να είναι πολύ πιο αυξημένος.

Έγκλημα στην Κύπρο: Έτσι μετέφερε τα θύματα του ο seria killer!

Νέες πληροφορίες που βλέπουν το φως της δημοσιότητας αφορούν τον τρόπο με τον οποίο μετέφερε τα θύματά του ο 35χρονος, μετά τις δολοφονίες.

Με βάση τα μέχρι στιγμής στοιχεία, και όπως αναφέρει το sigmalive, προκύπτει ότι ο serial killer έδρασε με 3 διαφορετικούς τρόπους σε 4 ανευρεθέντα θύματα.

Πιο συγκεκριμένα και όπως έχει ήδη γίνει γνωστό και απ’ τους όρκους του υπαστυνόμου Γιωρκάτζη στο Δικαστήριο, ο Νίκος Μεταξάς φέρεται να έδεσε με πλαστικά μαύρα καλώδια τα δυο θύματα που είχε πετάξει στο φρεάτιο του Μιτσερού. Επίσης, οι δύο γυναίκες είχαν εντοπιστεί γυμνές και τυλιγμένες σε σεντόνι.

Απ’ αυτές τις δυο σορούς προκύπτουν τα εξής κοινά στοιχεία: το δέσιμο χειροπόδαρα με τα καλώδια, το σεντόνι και τα ρούχα που δεν φορούσαν.

Σε ό,τι αφορά τη γυναίκα από το Νεπάλ, η σορός της οποίας εντοπίστηκε σε λάκκο στο πεδίο βολής Κάμπος του Μύλου στην Ορούντα, αυτή εντοπίστηκε γυμνή, χωρίς όμως καλώδια στα άκρα.

Τελευταίο θύμα που εντοπίστηκε και ανασύρθηκε είναι αυτό που βρέθηκε σε βαλίτσα στην Κόκκινη Λίμνη. Σύμφωνα με ασφαλείς αστυνομικές πηγές, το θύμα έφερε ρούχα.

Η ταυτότητα αυτής της γυναίκας αναμένεται να έρθει στο φως μέσα και από τις εξειδικευμένες εξετάσεις παρουσία ανθρωπολόγων που θα διενεργηθούν αύριο, Τρίτη του Πάσχα.

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share