Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Φρικιαστικές σκηνές από τον serial killer: Έβαζε τις σορούς σε βαλίτσες!

Ανατριχιαστικές αποκαλύψεις για τον serial killer!

26 Απριλίου 2019 15:23
Φρικιαστικές σκηνές από τον serial killer: Έβαζε τις σορούς σε βαλίτσες!

Τι ομολόγησε ο ίδιος στις Αρχές
Συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό των άτυχων γυναικών
Σοκάρουν οι λεπτομέρειες που έρχονται στο φως, για τη δράση του 35χρονου serial killer της Κύπρου.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο 35χρονος φέρεται να ομολόγησε στις Αρχές ότι έβαλε τις σορούς της μητέρας και της 8χρονης κόρης της από τη Ρουμανία, αλλά και της κόρης αλλά και της 30χρονης Μαρικάρ, σε βαλίτσες, και στη συνέχεια τις πέταξε στην Κόκκινη Λίμνη. Σημειώνεται πως έχει ήδη ληφθεί δείγμα νερού από την Κόκκινη Λίμνη, το οποίο θα σταλεί για εξετάσεις προκειμένου να διαπιστωθεί η επικινδυνότητα του νερού.

Συνεχίζονται οι έρευνες

Οι έρευνες των κυπριακών Αρχών συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό, έτσι ώστε να εντοπιστούν οι σοροί των γυναικών που δολοφόνησε ο «Ορέστης».

Αυτή την ώρα οι Αρχές επικεντρώνονται στη Λίμνη Μεμί στο Ξυλιάτο, όπου βρίσκεται σε εξέλιξη εκ νέου η έρευνα για τον εντοπισμό της σορού της 6χρονης Sierra.

Mέλη της ΕΜΑΚ και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας βρίσκονται στο σημείο. Αυτή την ώρα το βλέμμα των Αρχών βρίσκεται και στη Λίμνη Μεμί στο Ξυλιάτο όπου βρίσκεται σε εξέλιξη εκ νέου η έρευνα για τον εντοπισμό της σορού της 6χρονης Sierra. Mέλη της ΕΜΑΚ και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας βρίσκονται στο σημείο.

Έγκλημα στην Κύπρο: Οι τρεις περιοχές του θανάτου και τα 7 μέχρι στιγμής θύματα!

Ο35χρονος «Ορέστης», όπως φαίνεται και στον χάρτη, ομολόγησε ότι άφησε τα πτώματα του σε τρεις περιοχές, που βρίσκονται αρκετά κοντά η μια στην άλλη.
Συγκεκριμένα, στο Μιτσερό, στο φρεάτιο και στην Κόκκινη Λίμνη, στο πεδίο βολής Ξυντούς στην Ορούντα και στη λίμνη Μεμί στο Ξυλιάτου.
Υπενθυμίζεται ότι ο 35χρονος παραδέχθηκε χθες τη δολοφονία πέντε γυναικών. Πιο συγκεκριμένα όπως αναφέρει το sigmalive.gr πρόκειται για την 38χρονη Mary Rose από τις Φιλιππίνες, η σορός της οποίας εντοπίστηκε στο φρεάτιο του παλιού μεταλλείου στο Μιτσερό. Την 6χρονη κόρη της Μary Rose, Sierra, η οποία αγνοείται, με τις έρευνες να εστιάζονται στη λίμνη του Ξυλιάτου. Την 28χρονη Arian Palanas Lozano από τις Φιλιππίνες.

Ο χάρτης με τις τοποθεσίες όπου βρέθηκαν τα πτώματα
Την 30χρονη Maricar Valdez Arquila, επίσης από τις Φιλιππίνες. Μια άγνωστη γυναίκα, πιθανόν από το Νεπάλ ή την Ινδία, το πτώμα της οποίας υπέδειξε στο πεδίο βολής της Ορούντας. Μιας μητέρας από τη Ρουμανία, η οποία, στη βάση δημοσιογραφικής έρευνας, φέρεται να είναι η Livia Florentina Bunea 36 ετών και της 8χρονης κόρης της Elena Natalia Bunea.


οι αστυνομικές αρχές της Κύπρου θα πραγματοποιήσουν τη Μεγάλη Παρασκευή παράλληλες έρευνες σε διάφορα σημεία που έχει υποδείξει ο 35χρονος ή που οι αστυνομικοί πιστεύουν ότι βρίσκονται σοροί γυναίκων, θυμάτων του serial killer. Πιο συγκεκριμένα, οι επιχειρήσεις στο Μιτσερό και συγκεκριμένα στην κόκκινη λίμνη, θα αρχίσουν σήμερα (26/4). Αξίζει να σημειωθεί ότι από τις επτά δολοφονίες τις οποίες ομολόγησε ότι διέπραξε, έχουν εντοπιστεί τρεις σοροί. Η μόνη σορός που έχει ταυτοποιηθεί μέχρι σήμερα είναι αυτή της Mary Rose.
Την ίδια στιγμή, θα επαναρχίσουν οι έρευνες και στη λίμνη Μεμί στο Ξυλιάτου, σημείο στο οποίο ισχυρίζεται ο 35χρονος, ότι βρίσκεται η 6χρονη Sierra. Δύτης με ειδική στολή, μέσω της οποίας θα γίνεται η παροχή οξυγόνου, θα καταδυθεί το μεσημέρι και θα παραμείνει στο βυθό της λίμνης για μεγάλο χρονικό διάστημα, προκειμένου να ελέγξει σημεία, όπου η ορατότητα ήταν εξαιρετικά περιορισμένη ή η μορφολογία του βυθού παρουσίαζε ιδιαιτερότητες. Παράλληλα, μέσω ενσωματωμένης κάμερας, θα δίνει εικόνα σε ηλεκτρονικό υπολογιστή στην επιφάνεια.

Οι έρευνες θα συνεχιστούν και στο σημείο όπου εντοπίστηκε χθες το πτώμα γυναίκας, στο πεδίο βολής στην Ορούντα. Τέλος, ο 35χρονος θα βρεθεί ξανά στο δικαστήριο το Μεγάλο Σάββατο, ώστε να ανανεωθούν όλα τα διατάγματα κράτησης.

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share