Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

Θρίλερ δίχως τέλος στην Κύπρο: Αυτές είναι οι 7 δολοφονίες του Serial killer!

Ραγδαίες οι εξελίξεις!

25 Απριλίου 2019 19:25
Θρίλερ δίχως τέλος στην Κύπρο: Αυτές είναι οι 7 δολοφονίες του Serial killer!

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις με τον Serial killer της Κύπρου, ο οποίος αποκάλυψε κι άλλες δύο δολοφονίες.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες από τα Κυπριακά μέσα, ο λοχαγός Νίκος Μεταξάς μετά την υπόδειξη σημείου που βρέθηκε πτώμα αλλοδαπής είτε από την Ινδία είτε από το Νεπάλ, ομολόγησε πως σκότωσε ακόμα δυο γυναίκες από τη Ρουμανία, μία μητέρα με κόρη.

"Ο 35χρονος ομολόγησε 7 δολοφονίες και δεν ξέρουμε αν αυτός ο αριθμός θα μείνει εδώ ή αν θα ακούσουμε χειρότερα πράγματα. Οι δυο νέες δολοφονίες είναι μια μητέρα και η κόρη της" ανέφερε και συμπλήρωσε: "Ωστόσο, έχουμε μόνο 3 σορούς. Δεν έχει υποδείξει σημεία. Έχει ακόμα πάρα πολύ δρόμο η υπόθεση. Υπάρχουν πολλά ερωτήματα, όπως αν είναι όλα θέμα σεξουαλικής ανάγκης, αλλά και πώς εμπλέκονται τα δύο πλέον κοριτσάκια στις δολοφονίες. Δεν γνωρίζουμε ηλικίες για τη μητέρα και κόρη από την Ρουμανία".

Ωστόσο, δείτε αναλυτικά τις 7 δολοφονίες που ομολόγησε ο 35χρονος:

1. Την 38χρονη Mary Rose, η σορός της οποίας εντοπίστηκε στο φρεάτιο του παλιού μεταλλείου στο Μιτσερό.

2. Την 6χρονη κόρη Μary Rose, Sierra, η οποία αγνοείται, με τις έρευνες να εστιάζονται στη λίμνη του Ξυλιάτου.

3. Την 28χρονη Arian Palanas Lozano.

4. Την 30χρονη Maricar Valdez Arquila.

5. Μια άγνωστη γυναίκα πιθανόν από το Νεπάλ ή την Ινδία το πτώμα της οποίας υπέδειξε στο πεδίο βολής της Ορούντας.

6. Μια μητέρας από την Ρουμανία.

7. Και την ανήλικη κόρης της

Έγκλημα στην Κύπρο: ''Eίχα ποζάρει για βίντεο κλιπ στο σπίτι του'' Τι λέει η τελευταία γυναίκα που είδε τον serial killer!

Στο κρεβάτι του Νίκου Μεταξά, φερόμενου ως Κύπριου serial killer, που ομολόγησε ότι σ' αυτό το κρεβάτι στραγγάλισε την Φιλιππινέζα Arian Palanas Rozano, είχε ξαπλώσει ένα μοντέλο για τις ανάγκες ενός βίντεο κλιπ
Το νεαρό μοντέλο με βουλγαρική καταγωγή γνώρισε τον serial killer πριν ένα μήνα και πόζαρε γι' αυτόν σε βίντεο κλιπ στο κρεβάτι του σπιτιού του 35χρονου ίλαρχου της Εθνικής Φρουράς, όπου, σύμφωνα με την ομολογία του στους ανακριτές της Αστυνομίας, στραγγάλισε την ώρα της ερωτικής επαφής την Arian Palanas Rozano από τις Φιλιππίνες.


Η Θέα μίλησε στο philenews για το πώς γνώρισε τον Νίκο Μεταξά μέσω facebook, τα ραντεβού τους και τα γυρίσματα του βίντεο κλιπ στο σπίτι του όπου ομολόγησε μέχρι τώρα πως σκότωσε τις δύο νεαρές Φιλιππινέζες κι έχασε τη ζωή του το 6χρονο κοριτσάκι της Μαίρης Ρόουζ. Όπως αποκαλύπτει η Θέα, ο «Ορέστης» της μιλούσε για την πρώην σύζυγό του, για τον καλό χαρακτήρα του, αλλά και για τους τελευταίους δεσμούς που είχε μετά τον χωρισμό του και τις... φιλικές σχέσεις που διατηρούσε μαζί τους.

Ο «Ορέστης» είχε προσφερθεί μάλιστα να της ενοικιάσει σπίτι που διατηρεί πάνω από το δικό του και για τελευταία φορά της μίλησε μέσω μηνύματος λίγες ώρες πριν συλληφθεί. Το μοντέλο παγώνει μπροστά στην κάμερα του philenews μόλις μαθαίνει πως στο κρεβάτι που ξάπλωσε για το βίντεο κλιπ στραγγαλίστηκε η άτυχη Φιλιππινέζα και περιγράφει τον φερόμενο ως πιθανό serial killer της Κύπρου, ως άνθρωπο που δεν έχει καμία σχέση με κατά συρροήν δολοφόνο. Στο παρακάτω βίντεο, όπου προβάλλονται πλάνα και από το βίντεο κλιπ που τράβηξε και σκηνοθέτησε ο «Ορέστης», δείτε όλα όσα αποκαλύπτει το μοντέλο που πόζαρε τελευταία γι αυτόν.

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share