Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Έγκλημα στην Κύπρο: Σαλός με την δήλωση "Φιλιππινέζες της υποταγής"

Τι συνέβη;

25 Απριλίου 2019 16:55
Έγκλημα στην Κύπρο: Σαλός με την δήλωση

Στην τοποθέτησή του για την υπόθεση του serial killer που συγκλονίζει την Κύπρο, ο γνωστός ψυχίατρος υποστήριξε πως ο λοχαγός επέλεγε γυναίκες αυτής της φυλής που διαθέτουν εκ γενετής το χαρακτηριστικό της «υπηρεσίας»
Σάλο έχει προκαλέσει στη Κύπρο, τοποθέτηση του γνωστού ψυχίατρου Θάνου Ασκητή ο οποίος κλήθηκε από την ιστοσελίδα sigmalive να εξηγήσει γιατί ο serial killer της Κύπρου επέλεγε γυναίκες από τις Φιλιππίνες ως θύματα του.

Ο κ. Ασκητής υποστήριξε πως οι πλέιστες γυναίκες αυτής της φυλής (Φιλιππινέζες), έχουν κ γενετής, «το χαρακτηριστικό, της υποταγής και της υπηρεσίας».

Η τοποθέτηση του κ. Ασκητή θεωρήθηκε από ψυχολόγους ως άκρως αντιεπιστημονική και ρατσιστική.

Επίσης, χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης με αναρτήσεις τους εκφράζονται ιδιαιτέρως αρνητικά για τον ψυχίατρο, χωρίς να λείπουν τα υβριστικά και ειρωνικά σχόλια του, κυρίως λόγω των τηλεοπτικών εμφανίσεων του με αντικείμενο το sex.

Έγκλημα στην Κύπρο: Συγκλονίζει ο serial killer "...τις ήθελα για..."

Στον τόπο του εγκλήματος, στο ορυχείο Μιτσερού, βρέθηκε σήμερα, ο λοχαγός serial killer, για να υποδείξει εκ νέου τα σημείο που πέταξε το πτώμα της 6χρονης Sierra, την οποία σκότωσε μαζί με τη 38χρονη μητέρα της, Marry Rose.

Ο 35χρονος καθ' ομολογία δολοφόνος, περιγράφει στους αστυνομικούς με απίστευτη ηρεμία τη δράσητου.

Παράλληλα, μία γυναίκα από τις Φιλιππίνες που γνώριζε το τρίτο θύμα του 35χρονου την 28χρονη Arian Palanas Lozano, περιγράφει τη δράση του.

«Ξαφνιαστήκαμε που ένας τύπος ζητούσε να δουλέψουμε για τη γιαγιά του και να πληρώνει 20 ευρώ την ώρα, αφού ξέρουμε ότι πληρώνουν 5 ευρώ την ώρα ή και λιγότερα».

«Ηρθε μία φορά και φορούσε ρούχα του στρατού», πρόσθεσε η γυναίκα.

«Δεν είναι δίκαιο. Δεν έχουν οικογένεια. Πρέπει να δώσουν σημασία», τονίζει συγκλονισμένη ενώ αναφερόμενη στην Arian Palanas Lozano, της οποίας το πτώμα βρέθηκε την Κυριακή και ο 35 λοχαγός ομολόγησε τη δολοφονία της, η γυναίκα είπε:

«Το μόνο που μου είπε είναι ότι θα πάει κάπου για ημιαπασχόληση» και πρόσθεσε:

«Αυτή είναι η τελευταία φορά που μιλήσαμε. Προσπάθησα να της τηλεφωνήσω αρκετές φορές τις επόμενες μέρες, αλλά το τηλέφωνό της ήταν κλειστό».

Έγκλημα στην Κύπρο: Ένταλμα για τη δολοφονία και τρίτης γυναίκας για τον serial killer!

Δεν σταματούν οι εξελίξεις για τον serial killer της Κύπρου που τις τελευταίες μέρες παρακολουθούμε με κομμένη την ανάσα!

Η αστυνομία εξέδωσε, πριν λίγο, νέο ένταλμα κατά του λοχαγού Νίκου Μεταξά , καθώς όπως φαίνεται συνδέεται με τη δολοφονία και τρίτης γυναίκας.

Η σύνδεση έγινε μέσα από τα τηλεπικοινωνιακά δεδομένα.

Η γυναίκα είναι στο κατάλογο αυτών που δηλώθηκαν ως εξαφανισμένες.

Ο λοχαγός Νίκος Μεταξάς, έχει, ήδη, ομολογήσει τρεις φόνους, δύο γυναικών, και ενός 6χρονου παιδιού.

Νωρίτερα οι Αρχές πραγματοποίησαν, εκ νέου έρευνα στο φρεάτιο του μεταλλείου Μιτσερό στην Κύπρο.

Ο Διευθυντής της Πυροσβεστικής της Κύπρου Μάρκος Τράγκολας είχε δηλώσει ότι η ρομποτική κάμερα κατέβηκε στα 60 μέτρα και ότι η έρευνα πραγματοποιήθηκε στο κέντρο του φρεατίου.

Σε ότι αφορά την έρευνα στο φράγμα Ξυλιάτου που αναζητείται η σορός της 6χρονης Sierra, δεν υπάρχει κάποια εξέλιξη από την σάρωση του χώρου με ρομποτική κάμερα. Η έρευνα θα συνεχιστεί από δύτη που θα προσεγγίσει σημεία στα οποία δεν μπορούσε να χρησιμοποιηθεί η κάμερα.

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share