Κυριακή, 15 Σεπτεμβρίου 2019

Έγκλημα στην Κύπρο: Συγκλονίζει ο serial killer "...τις ήθελα για..."

Συγκλονιστικές αποκαλύψεις

24 Απριλίου 2019 20:23
Έγκλημα στην Κύπρο: Συγκλονίζει ο serial killer

Στον τόπο του εγκλήματος, στο ορυχείο Μιτσερού, βρέθηκε σήμερα, ο λοχαγός serial killer, για να υποδείξει εκ νέου τα σημείο που πέταξε το πτώμα της 6χρονης Sierra, την οποία σκότωσε μαζί με τη 38χρονη μητέρα της, Marry Rose.

Ο 35χρονος καθ' ομολογία δολοφόνος, περιγράφει στους αστυνομικούς με απίστευτη ηρεμία τη δράση του.

Παράλληλα, μία γυναίκα από τις Φιλιππίνες που γνώριζε το τρίτο θύμα του 35χρονου την 28χρονη Arian Palanas Lozano, περιγράφει τη δράση του.

«Ξαφνιαστήκαμε που ένας τύπος ζητούσε να δουλέψουμε για τη γιαγιά του και να πληρώνει 20 ευρώ την ώρα, αφού ξέρουμε ότι πληρώνουν 5 ευρώ την ώρα ή και λιγότερα».

«Ηρθε μία φορά και φορούσε ρούχα του στρατού», πρόσθεσε η γυναίκα.

«Δεν είναι δίκαιο. Δεν έχουν οικογένεια. Πρέπει να δώσουν σημασία», τονίζει συγκλονισμένη ενώ αναφερόμενη στην Arian Palanas Lozano, της οποίας το πτώμα βρέθηκε την Κυριακή και ο 35 λοχαγός ομολόγησε τη δολοφονία της, η γυναίκα είπε:

«Το μόνο που μου είπε είναι ότι θα πάει κάπου για ημιαπασχόληση» και πρόσθεσε:

«Αυτή είναι η τελευταία φορά που μιλήσαμε. Προσπάθησα να της τηλεφωνήσω αρκετές φορές τις επόμενες μέρες, αλλά το τηλέφωνό της ήταν κλειστό».

Πηγή: Πρώτο θέμα

Έγκλημα στην Κύπρο: Ένταλμα για τη δολοφονία και τρίτης γυναίκας για τον serial killer!

Έγκλημα στην Κύπρο: Ένταλμα για τη δολοφονία και τρίτης γυναίκας για τον serial killer!

Δεν σταματούν οι εξελίξεις για τον serial killer της Κύπρου που τις τελευταίες μέρες παρακολουθούμε με κομμένη την ανάσα!

Η αστυνομία εξέδωσε, πριν λίγο, νέο ένταλμα κατά του λοχαγού Νίκου Μεταξά , καθώς όπως φαίνεται συνδέεται με τη δολοφονία και τρίτης γυναίκας.

Η σύνδεση έγινε μέσα από τα τηλεπικοινωνιακά δεδομένα.

Η γυναίκα είναι στο κατάλογο αυτών που δηλώθηκαν ως εξαφανισμένες.

Ο λοχαγός Νίκος Μεταξάς, έχει, ήδη, ομολογήσει τρεις φόνους, δύο γυναικών, και ενός 6χρονου παιδιού.

Νωρίτερα οι Αρχές πραγματοποίησαν, εκ νέου έρευνα στο φρεάτιο του μεταλλείου Μιτσερό στην Κύπρο.

Ο Διευθυντής της Πυροσβεστικής της Κύπρου Μάρκος Τράγκολας είχε δηλώσει ότι η ρομποτική κάμερα κατέβηκε στα 60 μέτρα και ότι η έρευνα πραγματοποιήθηκε στο κέντρο του φρεατίου.

Σε ότι αφορά την έρευνα στο φράγμα Ξυλιάτου που αναζητείται η σορός της 6χρονης Sierra, δεν υπάρχει κάποια εξέλιξη από την σάρωση του χώρου με ρομποτική κάμερα. Η έρευνα θα συνεχιστεί από δύτη που θα προσεγγίσει σημεία στα οποία δεν μπορούσε να χρησιμοποιηθεί η κάμερα.

Έγκλημα στην Κύπρο: Δεν σταματούν οι σοκαριστικές εξελίξεις!

Έγκλημα στην Κύπρο: Δεν σταματούν οι σοκαριστικές εξελίξεις!

Ξεκίνησαν και πάλι σήμερα (24/4) οι έρευνες της Αστυνομίας στο φρεάτιο στο μεταλλείο Μιτσερού, μετά τις εργασίες συντήρησης των δοκών, καθώς υπήρχε τις προηγούμενες μέρες φόβος για κατάρρευση. Οι Αρχές αυτή τη φορά χρησιμοποιουν μια μικρότερη ρομποτική κάμερα, η οποία έχει τη δυνατότητα να διεισδύσει μέσα από εμπόδια, που παρεμβάλλονται, ώστε να φθάσουν μέχρι τον πυθμένα.
Όλες οι ενδείξεις της αστυνομίας συνηγορούν στην ύπαρξη και άλλων σορών στα έγκατα του φρεατίου όπου ο 35χρονος serial killer πετούσε τις γυναίκες θύματά του.

Στο άλλο μέτωπο των ερευνών, στη λίμνη Ξυλιάτου, αναμένεται να γίνει προετοιμασία σε περίπτωση που μπει σε εφαρμογή το Σχέδιο Β και χρησιμοποιηθεί σκάφανδρο, με ειδικά εκπαιδευμένο δύτη, για την αναζήτηση της κόρης της Marry Rose, της 6χρονης Sierra. Αν και στην περίπτωση αυτή δεν εντοπιστεί η 6χρονη, τότε οι έρευνες πιθανόν να σταματήσουν και να στραφούν αποκλειστικά στο φρεάτιο του μεταλλείου στο Μιτσερό.

Σύμφωνα με το sigmalive.gr η σημερινή μέρα θεωρείται καθοριστική, ρόσο για τις έρευνες στο φρεάτιο όσο και για τις έρευνες στη λίμνη. υπενθυμίζεται ότι χθες έγινε η ταυτοποίηση της πρώτης σορού, που εντοπίστηκε στο φρεάτιο την Κυριακή 14 Απριλίου και η οποία ανήκει στην Marry Rose Tiburcio, 38 ετών, από τις Φιλιππίνες ανακοίνωσε η Αστυνομία.
Παρουσία ανθρωπολόγων, ολοκληρώθηκε, εξάλλου, η νεκροτομή επί της δεύτερης σορού, που εντοπίστηκε το Σάββατο στο μεταλλείο. Από τα προκαταρκτικά ευρήματα προκύπτει ότι η σορός είναι γυναίκας ασιατικής καταγωγής, ωστόσο για την ταυτοποίησή της αναμένονται τα αποτελέσματα των εξετάσεων DNA.

Ο ύποπτος για δύο δολοφονίες γυναικών από τις Φιλιππίνες, μεταφέρθηκε σε ψυχίατρο, ο οποίος, σύμφωνα με πληροφορίες διαπίστωσε ότι ο στρατιωτικός αντιλαμβάνεται τι έχει διαπράξει και πως είναι σε θέση να παρακολουθήσει τη δικαστική διαδικασία, που τυχόν διεξαχθεί εναντίον του.

To "plan b" της αστυνομίας για τις έρευνες
Τη ίδια ώρα γίνεται μελέτη, σύμφωνα με το reporter.com.cy για συνέχιση των ερευνών στο λίμνη στο Ξυλιάτο, αφού μετά τις άκαρπες μέχρι στιγμής προσπάθειες, έχει αποφασιστεί η χρήση σκαφάνδρου, ώστε να εξερευνηθεί εκ του σύνεγγυς ο βυθός της λίμνης.

 Έγκλημα στην Κύπρο: Δεν σταματούν οι εξελίξεις!

Το σκάφανδρο θα επιτρέψει στον δύτη που θα κατέβει στον πυθμένα της λίμνης να παραμείνει για αρκετή ώρα εντός του νερού, ώστε να τον εξερευνήσει διεξοδικά. Σύμφωνα με τον Διευθυντή της Πυροσβεστικής Μάρκο Τράγκολα, οι έρευνες στη συγκεκριμένη λίμνη, θα επαναρχίσουν την ερχόμενη Παρασκευή (26/4).

Οι δηλώσεις του Αρχηγού της Αστυνομίας - Έχουν ληφθεί 315 καταθέσεις
«Έχουν ληφθεί για τις συγκεκριμένες υποθέσεις 315 καταθέσεις και έγιναν αρκετές έρευνες. Έχουν γίνει επίσης σε τρία οχήματα και έγιναν επιστημονικές και άλλες εξετάσεις. Ενισχυμένη είναι η ανακριτική ομάδα.Γίνεται παράλληλα μια πολύ προσεχτική έρευνα. Θα τονίσω τις ενέργειες που γίνονται από πλευράς του Ηλεκτρονικού Εγκλήματος και εξάγονται αποτελέσματα. Έχει ανακριθεί εκ νέου ο ύποπτος και δεν θα δημοσιοποιήσω οτιδήποτε. Δεν έχει εντοπιστεί οτιδήποτε εντός του φρεατίου, όμως οι έρευνες συνεχίζονται γιατί υπάρχει λόγος που συνεχίζονται.Αν αποφασισθεί να διακοπούν, θα διαφανεί αργότερα.Οι έρευνες συνεχίζονται και σε άλλους χώρους και σε άλλες περιοχές. Διερευνάται το κίνητρο και σκιαγραφείται το προφίλ του υπόπτου. Για την εξάχρονη θα συνεχιστούν οι έρευνες. Όταν μιλάμε για κάποιους ισχυρισμούς κάποιου που τελεί υπό κράτηση, αυτές οι θέσεις εξετάζονται πολύ προσεχτικά.

 Έγκλημα στην Κύπρο: Δεν σταματούν οι εξελίξεις!

Όσον αφορά τις προηγούμενες ενέργειες, ο Αρχηγός Αστυνομίας έχει ορίσει τριμελή επιτροπή για διοικητική έρευνα, έτσι ώστε να διαφανεί κατά πόσον έγιναν όλες οι ενδεδειγμένες κινήσεις και κατά πόσον υπήρξαν πειθαρχικά ή ποινικά αδικήματα από μέλη μας.

Όταν υπάρχουν στοιχεία για νέες συλλήψεις θα γίνουν και θα ανακοινωθούν.

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share