Παρασκευή, 23 Αυγούστου 2019

Κύπρος: Τι αποκάλυψε η νεκροτομή του 2ου θύματος στο φρεάτιο του Μιτσερού!

Τι ανακάλυψαν οι ιατροδικαστές;

23 Απριλίου 2019 19:37
Κύπρος: Τι αποκάλυψε η νεκροτομή του 2ου θύματος στο φρεάτιο του Μιτσερού!

Οι εξελίξεις στην σοκαριστική υπόθεση της Κύπρου και το φρεάτιο του "τρόμου" δεν σταματάνε... Η νεκροψία ολοκληρώθηκε και οι ιατροδικαστές ανακοίνωσαν τι βρήκαν από το δεύτερο θύμα του serial killer!

Η νεκροτομή άρχισε χθες και διακόπηκε γύρω στις 21.00, για να συνεχιστεί σήμερα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΚΥΠΕ, λήφθηκαν δείγματα για ιστοπαθολογικές και άλλες εξετάσεις με σκοπό την ταυτοποίηση της σορού.

 Κύπρος

Στη σημερινή διαδικασία, εκτός από τους δύο ιατροδικαστές συμμετείχαν και ανθρωπολόγοι που εξέτασαν τη σορό.

Από τα προκαταρκτικά ευρήματα της νεκροτομής προκύπτει ότι η γυναίκα είναι ασιατικής καταγωγής, ενώ για την ταυτοποίηση της σορού θα πρέπει να αναμένονται τα αποτελέσματα από τις εξετάσεις DNA.

Serial killer στην Κύπρο: "Παγώνουν" για λίγο οι έρευνες! Τι συνέβη;

 Κύπρος

Σοκ προκαλούν οι συνεχείς αποκαλύψεις για τη δράση του serial killer στην Κύπρο, ενώ οι έρευνες θα "παγώσουν" για λίγο.

Συγκεκριμένα, οι έρευνες συνεχίστηκαν και εχθές για τον εντοπισμό και άλλων γυναικών καθώς υπάρχουν φόβοι πως υπάρχουν και άλλα πτώματα. Οι κυπριακές αρχές ερεύνησαν το φρεάτιο στο Μιτσερό, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες, κάμερα κατέγραψε σκιές.

Ρεπορτάζ του sigmalive μετέδωσε πως τα δύο τελευταία χρόνια έχουν χαθεί τα ίχνη 22 Φιλιππινέζων, γεγονός που εγείρει ανησυχία στις αρχές.

 Κύπρος

Ωστόσο οι έρευνες, το απόγευμα της Δευτέρας, σταμάτησαν καθώς ο Διευθυντής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας ανακοίνωσε την αναστολή των ερευνών μέχρι νεωτέρας στο φρεάτιο επικαλούμενος λόγους ασφαλείας.

Ο κ. Τράγκολας αναφέρθηκε στην αλλοίωση των δοκών που συγκρατούν τον ανελκυστήρα καθώς έχει διαπιστωθεί μικρή κάμψη των μεταλλικών δοκών που συγκρατούν τα αναβατόρια.

Σήμερα στο σημείο θα μεταβούν αρμόδιοι που θα αξιολογήσουν την κατάσταση και το βαθμό επικινδυνότητας του φρεατίου και θα αποφασισθεί κατά πόσο θα συνεχιστούν οι έρευνες και εάν χρειάζεται να προβούν σε οτιδήποτε επιδιορθωτικά μέτρα ή μέτρα ενίσχυσης του φρεατίου.

Έγκλημα στην Κύπρο: «Δεν είναι ένα - δύο, αλλά πολύ περισσότερα τα θύματα»! - Ανατριχιαστικές αποκαλύψεις!

 Κύπρος

Είναι «πολύ περισσότερα» από δύο τα πτώματα που βρίσκονται ακόμα στο φρεάτιο του Μιτσερού στην Κύπρο, δήλωσε το πρωί της Μεγάλης Δευτέρας ο αρχηγός της Κυπριακής Αστυνομίας που βρίσκεται επί τόπου για την δράση του 35χρονου λοχαγού και τα εγκλήματά του!

Επιβεβαιώθηκαν έτσι οι ανησυχίες των αρχών, που από τις έρευνες είχαν ενδείξεις ότι στο φρεάτιο του παλιού μεταλλείου στο Μιτσερό υπήρχαν κι άλλα πτώματα, εκτός από τα δύο που έχουν ήδη ανασυρθεί.

Πρόκειται για τις δύο Φιλιππινέζες, την 38χρονη και την 27χρονη, τις δολοφονίες των οποίων έχει παραδεχθεί ο 35χρονος λοχαγός Νίκος Μεταξάς.

Πληροφορίες ανέφεραν ότι υπήρχαν ενδείξεις πως στο βαθύ πηγάδι βρίσκονται άλλα δύο πτώματα, μιας γυναίκας και ενός άντρα πιθανότατα, όμως τώρα ο αρχηγός της Κυπριακής Αστυνομίας, που ενημερώνεται για όλες τις τελευταίες εξελίξεις, έκανε λόγο για την ύπαρξη «πολύ περισσότερων» πτωμάτων.

«Δεν είναι ένα με δύο τα θύματα. Είναι πολύ περισσότερα τα θύματα», επιβεβαίωσε ο Αρχηγός της Αστυνομίας από το Μιτσερό.

Η έρευνα των αρχών για την δράση του serial killer Νίκου Μεταξά συνεχίζεται και για την εύρεση του πτώματος της 6χρονης κόρης της 38χρονης Φιλιππινέζας, της οποίας επίσης έχει παραδεχθεί τον φόνο.

Προς το παρόν ο δολοφόνος, που εμφανιζόταν στα θύματά του μέσω διαδικτύου και αφούθ συνευρισκόταν με τις γυναίκες, τις στραγγάλιζε την ώρα που έκαναν σεξ γιατί έτσι ένιωθε ικανοποίηση, όπως είπε στις αρχές, έχει παραδεχθεί μόνο τις συγκεκριμένες τρεις δολοφονίες.

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share