Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Έγκλημα στην Κύπρο: ''Eίχα ποζάρει για βίντεο κλιπ στο σπίτι του'' Τι λέει η τελευταία γυναίκα που είδε τον serial killer!

Στο κρεβάτι του serial killer είχε ξαπλώσει το μοντέλο!

23 Απριλίου 2019 10:05
Έγκλημα στην Κύπρο: ''Eίχα ποζάρει για βίντεο κλιπ στο σπίτι του'' Τι λέει η τελευταία γυναίκα που είδε τον serial killer!

Στο κρεβάτι του Νίκου Μεταξά, φερόμενου ως Κύπριου serial killer, που ομολόγησε ότι σ' αυτό το κρεβάτι στραγγάλισε την Φιλιππινέζα Arian Palanas Rozano, είχε ξαπλώσει ένα μοντέλο για τις ανάγκες ενός βίντεο κλιπ
Το νεαρό μοντέλο με βουλγαρική καταγωγή γνώρισε τον serial killer πριν ένα μήνα και πόζαρε γι' αυτόν σε βίντεο κλιπ στο κρεβάτι του σπιτιού του 35χρονου ίλαρχου της Εθνικής Φρουράς, όπου, σύμφωνα με την ομολογία του στους ανακριτές της Αστυνομίας, στραγγάλισε την ώρα της ερωτικής επαφής την Arian Palanas Rozano από τις Φιλιππίνες.


Η Θέα μίλησε στο philenews για το πώς γνώρισε τον Νίκο Μεταξά μέσω facebook, τα ραντεβού τους και τα γυρίσματα του βίντεο κλιπ στο σπίτι του όπου ομολόγησε μέχρι τώρα πως σκότωσε τις δύο νεαρές Φιλιππινέζες κι έχασε τη ζωή του το 6χρονο κοριτσάκι της Μαίρης Ρόουζ. Όπως αποκαλύπτει η Θέα, ο «Ορέστης» της μιλούσε για την πρώην σύζυγό του, για τον καλό χαρακτήρα του, αλλά και για τους τελευταίους δεσμούς που είχε μετά τον χωρισμό του και τις... φιλικές σχέσεις που διατηρούσε μαζί τους.

Ο «Ορέστης» είχε προσφερθεί μάλιστα να της ενοικιάσει σπίτι που διατηρεί πάνω από το δικό του και για τελευταία φορά της μίλησε μέσω μηνύματος λίγες ώρες πριν συλληφθεί. Το μοντέλο παγώνει μπροστά στην κάμερα του philenews μόλις μαθαίνει πως στο κρεβάτι που ξάπλωσε για το βίντεο κλιπ στραγγαλίστηκε η άτυχη Φιλιππινέζα και περιγράφει τον φερόμενο ως πιθανό serial killer της Κύπρου, ως άνθρωπο που δεν έχει καμία σχέση με κατά συρροήν δολοφόνο. Στο παρακάτω βίντεο, όπου προβάλλονται πλάνα και από το βίντεο κλιπ που τράβηξε και σκηνοθέτησε ο «Ορέστης», δείτε όλα όσα αποκαλύπτει το μοντέλο που πόζαρε τελευταία γι αυτόν.

Kύπρος: Ανατριχιαστικές αποκαλύψεις από τον δράστη!

Υπό κράτηση παραμένει ο 35χρονος ίλαρχος, ύποπτος για τον φόνο εκ προμελέτης δύο γυναικών από τις Φιλιππίνες και την εξαφάνιση της 6χρονης κόρης της 38χρονης Mary Rose, το πτώμα της οποίας εντοπίστηκε σε φρεάτιο στο μεταλλείο Μιτσερού.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο «Ορέστης», όνομα που χρησιμοποιούσε σε σελίδες κοινωνικής δικτύωσης για να έρχεται σε επαφή με τις γυναίκες, δεν αλλάζει τη στάση του στις καταθέσεις και παραμένει στους αρχικούς του ισχυρισμούς.
Ο 35χρονος, που οδηγήθηκε χθες για δεύτερη φορά ενώπιον Δικαστηρίου, παραδέχθηκε ότι σκότωσε τις δύο κοπέλες, την 38χρονη Mary Rose και την 28χρονη Arian Palanas Lozano, αλλά όχι την 6χρονη Sierra και οποιαδήποτε άλλη γυναίκα.
Ο ίδιος ισχυρίστηκε ότι, ενώ βρισκόταν στο σπίτι του, η 6χρονη κόρη της Mary Rose άρχισε να πνίγεται και αυτό προκάλεσε τον πανικό της μητέρας της. Όπως είπε στους ανακριτές, αναγκάστηκε να την πνίξειγιατί φώναζε.
Κατόπιν, όπως υπέδειξε, πέταξε την 6χρονη Sierra, που πέθανε από εισρόφηση εμεσμάτων και που δεν εντοπίστηκε μέχρι στιγμής, στη λίμνη Μεμί στο Ξυλιάτο και τη μητέρα της στο φρεάτιο του μεταλλείου στο Μιτσερό.
Εκεί, πέταξε και την 28χρονη Arian, την οποία, όπως κατέθεσε, έπνιξε κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής επαφής.
Εξάλλου, οι έρευνες των αρχών συνεχίζονται σε δύο μέτωπα για περισσότερα στοιχεία αλλά και το πτώμα της 6χρονης Sierra, στη λίμνη Μεμί στο Ξυλιάτο και στο φρεάτιο της φρίκης στο Μιτσερό.
Ταυτόχρονα, η Αστυνομία αναμένεται να λάβει πέραν των 100 καταθέσεων, ενώ η Υπηρεσία Ηλεκτρονικού Εγκλήματος ξεψαχνίζει τους λογαριασμούς του 35χρονου, καθώς στο μικροσκόπιο βρίσκονται και τα τηλεπικοινωνιακά του δεδομένα.
Σύμφωνα με πληροφορίες που διερευνώνται, οι ανακριτές εντόπισαν στην κατοχή του 35χρονου πολλά στοιχεία, βίντεο, φωτογραφικές, ακόμα και drone. Από αυτά μπορεί να προσδιοριστεί ο χρόνος ή ο χώρος λήψης διάφορων φωτογραφιών και ίσως να εξαχθεί ασφαλές συμπέρασμα για το πού, πώς, πότε και με ποιους βρισκόταν ανά πάσα στιγμή ο ύποπτος.

Νωρίτερα, ο Αρχηγός της Αστυνομίας συνέστησε κατανόηση για τα ερωτήματα που εγείρονται καθώς προέχει η διερεύνηση των εγκλημάτων. Έπειτα, θα διερευνηθούν οι ευθύνες που αναλογούν.

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share