Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Στυγερή δολοφονία στις ΗΠΑ: Την αποκεφάλισε ο σύντροφός της και την παράτησε μέσα στο διαμέρισμα!

Ένα ακόμη αποτρόπαιο έγκλημα

23 Απριλίου 2019 08:15
Στυγερή δολοφονία στις ΗΠΑ: Την αποκεφάλισε ο σύντροφός της και την παράτησε μέσα στο διαμέρισμα!

Αστυνόμοι της Νέας Υόρκης το Σάββατο (20/4) βρήκαν μια γυναίκα σχεδόν αποκεφαλισμένη μέσα στο διαμέρισμά της στο Μπρούκλιν. Σύμφωνα με το CNN International, μέσα στο σαλόνι βρίσκονταν διασκορπισμένα και τα δάχτυλα της γυναίκας.
Η 20χρονη, ήταν ήδη νεκρή όταν οι αστυνόμοι μπήκαν στο διαμέρισμα και είχε υποστεί πολλαπλά τραύματα στο σώμα και το κεφάλι της. Η αστυνομία συνέλαβε για τη δολοφονία έναν 34χρονο άνδρα, όμως τα κίνητρά του δεν έχουν ακόμα ερευνηθεί. Να σας υπενθυμίσουμε το έγκλημα της Κύπρου με τις δολοφονίες γυναικών από τον serial killer

Πώς έγινε η δολοφονία

Η αστυνομία ανακάλυψε το πτώμα εξαιτίας μια κλήσης που δέχτηκε από έναν οδηγό Uber. Εκείνος ενημέρωσε τις αρχές, όταν μια γυναίκα μπήκε στο αυτοκίνητό του με εμφανή τραύματα στο σώμα και το κεφάλι της. Όπως αποδείχθηκε η γυναίκα είχε ξεφύγει από το ίδιο σπίτι, στο οποίο είχε γίνει η δολοφονία.


Στο διαμέρισμα, που βρισκόταν στον 8ο όροφο πολυκατοικίας, βρέθηκε και η 4χρονη κόρη της γυναίκας που ξέφυγε, η οποία ήταν απόλυτα υγιής. Επιπλέον, σε έναν συμπιεστή απορριμμάτων κοντά στο διαμέρισμα οι αρχές ανακάλυψαν ένα τσεκούρι.

Παρόλο που δεν έχουν εξακριβωθεί τα αίτια της επίθεσης, η αστυνομία πιστεύει ότι ο άντρας και οι δυο γυναίκες γνωρίζονταν μεταξύ τους. Η γυναίκα που απέδρασε πιθανότατα ζούσε στο διαμέρισμα μαζί με την κόρη της και την άλλη γυναίκα, η οποία ήταν είτε φίλη είτε συγγενής της. Δεν είναι απίθανο η υπόθεση να αφορά ενδοοικογενειακή βία.

Άγρια επίθεση στη Μυτιλήνη: Την έστειλε στο νοσοκομείο βαριά τραυματισμένη!

Βαριά τραυματισμένη μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της Μυτιλήνης χθες το απόγευμα η γυναίκα με τραύμα από αιχμηρό αντικείμενο.

Η αλλοδαπή γυναίκα, δέχθηκε επίθεση στην περιοχή του Ναυτικού Ομίλου από άγνωστο άνδρα την ώρα που μετέβαινε στη δουλειά της.


Ο δράστης δεν έχει συλληφθεί, ενώ άγνωστο παραμένει εάν σκοπός του ήταν ο βιασμός ή να αρπάξουν την τσάντα της νεαρής γυναίκας, η οποία κατά τη συμπλοκή τραυματίστηκε σοβαρά.

Βούλα: Επίθεση σε άνδρες της ΕΛ.ΑΣ από ανήλικους - Ένας τραυματίας!

Πριν από λίγο έγινε επίθεση σε σε άνδρες της ΕΛ.ΑΣ από ανήλικους. Υπάρχει ένας τραυματίας! Οι αστυνομικοί κλήθηκαν στο σημείο αλλά δέχθηκαν επίθεση από δέκα άτομα που τους επιτέθηκαν με πέτρες και ρόπαλα!

Επίθεση από ομάδα περίπου δέκα ατόμων δέχθηκαν άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ, στην περιοχή της Βούλας. Οι αστυνομικοί, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες κλήθηκαν στην οδό Πλαπούτα επειδή βρίσκονταν άτομα συγκεντρωμένα.

Όταν έφθασαν εκεί, οι συγκεντρωμένοι επιτέθηκαν με ρόπαλα και πέτρες στους αστυνομικούς, τραυματίζοντας, μάλιστα, έναν από αυτούς, ευτυχώς ελαφρά.

Οι αστυνομικοί προχώρησαν στη συνέχεια σε προσαγωγές. Οι προσαχθέντες έχουν οδηγηθεί αυτή την ώρα στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής.

Σοκ στο Παγκράτι: Ληστές χτυπούσαν 84χρονη επί τρεις ώρες!

Στιγμές τρόμου έζησε ένα ηλικιωμένο ζευγάρι στα χέρια ληστών μέσα στο σπίτι τους,στην οδό Λογοθέτη στο Παγκράτι.

Μια 84χρονη γιαγιά και τον 89χρονο συζυγό της, βασανίστηκαν και ξυλοκοπήθηκαν επί τρεις ώρες από αγνώστους που εισέβαλαν στο σπίτι τους για να τους ληστέψουν.

Το περιστατικό σημειώθηκε τα ξημερώματα της Τρίτης με τους ληστές να κρατούν επί τρεις ώρες ομήρους τους δύο ηλικιωμένους και να χτυπούν στο πρόσωπο την 84χρονη.

Οι κακοποιοί διέφυγαν με άγνωστο χρηματικό ποσό, ενώ οι γείτονες ήταν αυτοί που έσωσαν το ζευγάρι, ειδοποιώντας την αστυνομία και δόθηκε τέλος στο περιστατικό.

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share