Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Ελένη Τοπαλούδη: Ραγίζει καρδιές η μητέρα της!

"Το πρώτο Πάσχα χωρίς την Ελένη..."

22 Απριλίου 2019 21:33
Ελένη Τοπαλούδη: Ραγίζει καρδιές η μητέρα της!

Σπαράζει καρδιές η μητέρα της Ελένης Τοπαλούδη...

Η μητέρας της αδικοχαμένης φοιτήτριας, μίλησε στην κάμερα του Star και πραγματικά ράγισε καρδιές με τα λόγια της.

Είναι το πρώτο Πάσχα, που θα κάνουν χωρίς το κορίτσι τους, το οποίο δολοφονήθηκε τον Νοέμβριο του 2018 στη Ρόδο.

"Πολύ πίκρα… Πολύ μεγάλος καημός… Δε θέλω να σκέφτομαι ότι δε θα την ξαναδώ γιατί μου έρχεται τρέλα μεγάλη και μίσος", λέει με δάκρυα στα μάτια.

Το ερώτημά της είναι ένα: "Πώς μπόρεσαν να διαπράξουν τέτοιο έγκλημα; Την πέταξαν ζωντανή…".

Όπως λέει με πόνο ψυχής, οι πιο δύσκολες ώρες έρχονται τα βράδια, "γιατί ταυτίζομαι με αυτά που πέρασε"."Δε θέλω ούτε Πάσχα να έρθει, ούτε στην Ανάσταση να πάω. Για μένα η ζωή μου έχει τελειώσει", ψελλίζει, κοιτώντας με παράπονο τις φωτογραφίες της Ελένης. Είναι πλέον η μόνη της παρηγοριά. Ο μόνος τρόπος να βλέπει και να μιλά με το κοριτσάκι της, που της το στέρησαν.

Ελένη Τοπαλούδη: Αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει πίνοντας χλωρίνη ο Ροδίτης κατηγορούμενος!

Στο νοσοκομείο μεταφέρθηκε εσπευσμένα από τις φυλακές Γρεβενών όπου και κρατείται, το βράδυ του Σαββάτου, ο Έλληνας κατηγορούμενος για τον φόνο της Ελένης Τοπαλούδη.

Όπως μετέδωσε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του STAR, ο κατηγορούμενος ήπιε χλωρίνη για δεύτερη φορά μέσα σε λίγο χρονικό διάστημα. Του δόθηκαν οι πρώτες βοήθειες και επέστρεψε στη φυλακή.

Η υπόθεση της δολοφονίας της Ελένης Τοπαλούδη στη Ρόδο, δεν έχει κλείσει. Σε εξέλιξη είναι η έρευνα από το τμήμα εσωτερικών υποθέσεων της αστυνομίας, σχετικά με τις καταγγελίες ότι ο αστυνομικός, στον οποίο απευθύνθηκε η φοιτήτρια το 2017 για τον βιασμό της, δεν έδωσε την απαραίτητη σημασία.

Ο ίδιος στην κατάθεσή του ισχυρίστηκε ότι η κοπέλα δεν είχε καταγγείλει βιασμό αλλά βιντεοσκόπηση και έκανε, όπως είπε, ότι μπορούσε για να την βοηθήσει.

Η έρευνα έχει διαταχθεί από τις 22 Φεβρουαρίου μετά από προκαταρκτική εξέταση που διέταξε ο εισαγγελέας Ρόδου.

Δολοφονία Τοπαλούδη: Για πρώτη φορά ο 19χρονος Αλβανός μιλά μέσα από τις φυλακές!

Μέσα από τις φυλακές Γρεβενών για πρώτη φορά μίλησε ο Αλβανός, που κατηγορείται για την άγρια δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη στη Ρόδο.

Ο 19χρονος Αλβανός, που έχει προφυλακιστεί για τη δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη μίλησε αποκλειστικά στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star. Κατά τη διάρκεια της συνομιλίας ο Αλβανός κατηγορούμενος ήταν απότομος και έδειχνε να γνωρίζει ότι ο Έλληνας Ροδίτης, τον κατονομάζει ως ένοχο.

Ερωτηθείς πώς αντιδρά που ο Ροδίτης δηλώνει αθώος και του «ρίχνει» επάνω του το φταίξιμο, ο Αλβανός, ο οποίος είχε σοκάρει με την ομολογία του, απαντά: «Δε με νοιάζει τι βγαίνει και λέει ο Έλληνας. Εγώ έχω δικηγόρο».

Οι δηλώσεις του προκάλεσαν την αντίδραση του πατέρα της Ελένης φοιτήτριας.

«Η αλήθεια είναι για εμάς ξεκάθαρη. Και οι δύο έκαναν αυτά που έκαναν. Αν θέλουν, να αποδείξουν ποιος από τους δύο τη χτύπησε, ποιος από τους δύο έβαλε το μαχαίρι, ποιος από τους δύο την πέταξε στη θάλασσα» λέει ο Γιάννης Τοπαλούδης, υποστηρίζοντας ότι ένα άτομο δεν μπορούσε να το κάνει μόνο του. Οι δύο κατηγορούμενοι για τη δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη δεν έχουν καμία επαφή.

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share