Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Έγκλημα στην Κύπρο: Φιλιππινέζες κάνουν διαμαρτυρία στη Λευκωσία για το αποτρόπαιο συμβάν!

Τι συνέβη;

21 Απριλίου 2019 18:20
Έγκλημα στην Κύπρο: Φιλιππινέζες κάνουν διαμαρτυρία στη Λευκωσία για το αποτρόπαιο συμβάν!

Για τις δύο γυναίκες που βρέθηκαν δολοφονημένες στο μεταλλείο Μιτσερό
Στη Λευκωσία, οικιακές βοηθοί και εργαζόμενες σε άλλους κλάδους από τις Φιλιππίνες και άλλες χώρες πραγματοποίησαν εκδήλωση μνήμης για τις δύο γυναίκες που βρέθηκαν δολοφονημένες στο μεταλλείο Μιτσερό.

Σήμερα, Πάσχα των Καθολικών προσευχήθηκαν στην καθολική εκκλησία της Λευκωσίας και στη συνέχεια έκαναν σιωπηρή εκδήλωση στον δημόσιο κήπο.

Νωρίτερα ο λοχαγός που δολοφόνησε τη Marry Rose από τις Φιλιππίνες και την 6χρονη κόρης της, ομολόγησε πως σκότωσε και τη γυναίκα το πτώμα της οποία βρέθηκε χθες στο Μεταλλείο Μιτσερού.

Πρόκειται για την Arian Palanas Lozano 28 ετών από τις Φιλιππίνες. Την είχε γνωρίσει τον Ιούλιο του 2018 μέσω του internet.

Κύπρος: Ο "Ορέστης" αποθανάτιζε τα μέρη που πέταγε τα πτώματα με "καλλιτεχνικές" φωτογραφίες!

Από τη μία η αποκάλυψη πτωμάτων από το φρεάτιο στο Μιτσερό και από την άλλη τα όσα ωμά παραδέχτηκε για τους φόνους δύο γυναικών στους ανακριτές ο 35χρονος, συνθέτουν το σκηνικό μιας άνευ προηγουμένου φρικιαστικής υπόθεσης που όμοια της ίσως δε βρέθηκε ξανά στο παρελθόν ενώπιον των κυπριακών αστυνομικών.

Στα όσα σοκαριστικά έρχονται στο φως από τη δράση του 35χρονου, έρχονται να προστεθούν και άλλες πτυχές που προκαλούν τουλάχιστον ανατριχίλα!

Όπως το γεγονός ότι σε προφίλ που διατηρούσε τόσο στο facebook όσο και σε άλλες πλατφόρμες αναρτούσε -σε διάφορες ημερομηνίες- φωτογραφίες από τις περιοχές που έριχνε τα νεκρά πτώματα του με σκοπό να τα εξαφανίσει. Κάποιες εξ αυτών μάλιστα σε ημερομηνίες μετά τη διάπραξη των αδικημάτων, που όπως ακούστηκε ενώπιον του Δικαστηρίου προσδιορίζονται μεταξύ 23.7.2018 και 20.3.2019.

Στις πιο κάτω φωτογραφίες απεικονίζονται η Λίμνη Μεμί όπου η Αστυνομία ψάχνει τη σορό της μικρούλας Sierra καθώς και το φρεάτιο της φρίκης στο Μιτσερό, από το οποίο ανασύρθηκαν τα πτώματα.

Το γεγονός αυτό δεν πέρασε απαρατήρητο και από τους ανακριτές της υπόθεσης, όπως ακούστηκε και ενώπιον του Δικαστηρίου Λευκωσίας, κατά την πρώτη προσαγωγή του υπόπτου την Παρασκευή.

Εμφανιζόταν και συστηνόταν μάλιστα ως φωτογράφος, χωρίς ουδείς να γνωρίζει τότε ότι οι ειδυλλιακές φωτογραφίες που αναρτούσε έκρυβαν πίσω τους φρικιαστικά εγκλήματα που θα σόκαραν αργότερα την κυπριακή κοινωνία.

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share