Τετάρτη, 27 Ιανουαρίου 2021

Κύπρος: Ο "Ορέστης" αποθανάτιζε τα μέρη που πέταγε τα πτώματα με "καλλιτεχνικές" φωτογραφίες!

Σοκ!

21 Απριλίου 2019 16:05
Κύπρος: Ο

Από τη μία η αποκάλυψη πτωμάτων από το φρεάτιο στο Μιτσερό και από την άλλη τα όσα ωμά παραδέχτηκε για τους φόνους δύο γυναικών στους ανακριτές ο 35χρονος, συνθέτουν το σκηνικό μιας άνευ προηγουμένου φρικιαστικής υπόθεσης που όμοια της ίσως δε βρέθηκε ξανά στο παρελθόν ενώπιον των κυπριακών αστυνομικών.

Στα όσα σοκαριστικά έρχονται στο φως από τη δράση του 35χρονου, έρχονται να προστεθούν και άλλες πτυχές που προκαλούν τουλάχιστον ανατριχίλα!

Όπως το γεγονός ότι σε προφίλ που διατηρούσε τόσο στο facebook όσο και σε άλλες πλατφόρμες αναρτούσε -σε διάφορες ημερομηνίες- φωτογραφίες από τις περιοχές που έριχνε τα νεκρά πτώματα του με σκοπό να τα εξαφανίσει. Κάποιες εξ αυτών μάλιστα σε ημερομηνίες μετά τη διάπραξη των αδικημάτων, που όπως ακούστηκε ενώπιον του Δικαστηρίου προσδιορίζονται μεταξύ 23.7.2018 και 20.3.2019.

Στις πιο κάτω φωτογραφίες απεικονίζονται η Λίμνη Μεμί όπου η Αστυνομία ψάχνει τη σορό της μικρούλας Sierra καθώς και το φρεάτιο της φρίκης στο Μιτσερό, από το οποίο ανασύρθηκαν τα πτώματα.

Το γεγονός αυτό δεν πέρασε απαρατήρητο και από τους ανακριτές της υπόθεσης, όπως ακούστηκε και ενώπιον του Δικαστηρίου Λευκωσίας, κατά την πρώτη προσαγωγή του υπόπτου την Παρασκευή.

Εμφανιζόταν και συστηνόταν μάλιστα ως φωτογράφος, χωρίς ουδείς να γνωρίζει τότε ότι οι ειδυλλιακές φωτογραφίες που αναρτούσε έκρυβαν πίσω τους φρικιαστικά εγκλήματα που θα σόκαραν αργότερα την κυπριακή κοινωνία.

κύπρος έγκλημα
κύπρος έγκλημα 2

Ολοκληρώθηκαν οι έρευνες στο Ξυλιάτο, δεν εντοπίστηκε η σορός της εξάχρονης

Σοκ, αποτροπιασμός και φρίκη. Η Κύπρος για πρώτη φορά στα χρονικά βρίσκεται αντιμέτωπη με το πιο ειδεχθές έγκλημα που διαπράχθηκε ποτέ με τη σφραγίδα ενός, όπως όλα δείχνουν, serial killer.

Τα λόγια είναι φτωχά, πολύ φτωχά για να περιγράψουν με τα όσα συγκλονιστικά εκτυλίσσονται από την περασμένη Κυριακή, γύρω από το φρεάτιο του θανάτου.

Μετά την ανεύρεση και της δεύτερης σορού στο μεταλλείο στο Μιτσερό, η Αστυνομία επανάρχισε τις έρευνες τόσο στο Μιτσερό, όπου υπάρχουν ενδείξεις για πιθανό, εντοπισμό κι άλλων πτωμάτων, όσο και στη λίμνη του Ξυλιάτου για εντοπισμό της σορού της εξάχρονης κόρης του πρώτου θύματος.

Την ίδια ώρα αναμένεται να διενεργηθεί η νεκροτομή επί της σορού της δεύτερης νεκρής γυναίκας, ενώ άρχισαν οι διαδικασίες για εντοπισμό προσώπων προς αναγνώριση του θύματος.

Παράλληλα ο 35χρονος ύποπτος περνά από εξαντλητική ανάκριση και τα όσα ισχυρίστηκε ενώπιον των Αρχών διερευνώνται με κάθε λεπτομέρεια.

Κλειδί στις έρευνες αποτέλεσε και αποτελεί το προφίλ του 35χρονου εν ονόματι «Ορέστης» με τον λογαριασμό που επικοινωνούσε με τα θύματα.

Την ίδια ώρα έχουν επιστρατευτεί κάμερες από ιδιώτη που θα κατέβουν στο φρεάτιο.

κύπρος έγκλημα 6
κύπρος έγκλημα 5
κύπρος έγκλημα 4
κύπρος έγκλημα 3

Πηγή: cyprustimes.com / reporter.com.cy

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share