Πέμπτη, 22 Αυγούστου 2019

Ελένη Τοπαλούδη : Στο μικροσκόπιο Εσωτερικών Υποθέσεων οι αστυνομικοί όπου ζήτησε βοήθεια η φοιτήτρια!

Εξετάζουν κάθε ενδεχόμενο!

20 Απριλίου 2019 19:29
Ελένη Τοπαλούδη : Στο μικροσκόπιο Εσωτερικών Υποθέσεων οι αστυνομικοί όπου ζήτησε βοήθεια η φοιτήτρια!

Λίγο πριν την ολοκλήρωσης της ογκώδους δικογραφίας για τη δολοφονίας της άτυχης φοιτήτριας Ελένης Τοπαλούδη που δολοφονήθηκε τον Νοέμβριο στη Ρόδο, οι δικαστικές αρχές του νησιού έχουν βάλει στο στόχαστρο πρόσωπα του οικογενειακού περιβάλλοντος του 21χρονου Ροδίτη. Ο στόχος τους είναι να αποκαλυφθεί το πρόσωπο που φαίνεται ότι προσπάθησε να εξαφανίσει τα ηλεκτρονικά ίχνη στο κινητό του, αλλάζοντας κάρτα SIM, την ώρα που εκείνος βρισκόταν κρατούμενος στο λιμεναρχείο Ρόδου.

undefined
Σύμφωνα με τη Real News έχουν μπει στο μικροσκόπιο της Διεύθυνσης Εσωτερικών Υποθέσεων της Ελληνικής Αστυνομίας βρίσκονται οι αστυνομικοί στους οποίους απευθύνθηκε η άτυχη φοιτήτρια με σκοπό να τους καταγγείλλει το βιασμό της. «Η προκαταρκτική εξέταση δεν έχει ολοκληρωθεί. Η ανακρίτρια έχει ζητήσει να ληφθούν συμπληρωματικές καταθέσεις από πρόσωπα - κλειδιά, αλλά και μία σειρά άλλων ενεργειών.

Η Αστυνομία, δυστυχώς, δεν έκανε καλά τη δουλειά της. Γι' αυτό και έχει επιληφθεί η Διεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων της ΕΛ.ΑΣ» τονίζει ο θείος της Ελένης Τοπαλούδη, και δικηγόρος της οικογένειας, Ευάγγελος Γιουγκής. Με βάση όλες τις πληροφορίες, ο αστυνομικός στον οποίο η 21χρονη είχε καταγγείλλει το βιασμό, τη βιντεοσκόπηση και τον εκβιασμό που υφίστατο από τους δράστες φέρεται να της είπε. «Άμα βρεις το βίντεο, να μας το φέρεις να το δούμε». Αυτό καταγράφεται στην κατάθεσή του. «Αντί να κάνει τη δουλειά του έβαλε την Ελένη να κάνει τον αστυνομικό» προσθέτει ο κ. Γιουγκής.

Δολοφονία Τοπαλούδη: Τι «έδειξε» το κινητό του Ροδίτη κατηγορούμενου!

Δολοφονία Τοπαλούδη: Τι «έδειξε» το κινητό του Ροδίτη κατηγορούμενου!

Ογκώδης είναι η δικογραφία που έχει σχηματιστεί εις βάρος του 21χρονου Ροδίτη και του 19χρονου Αλβανού, που κατηγορούνται για τη δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη στη Ρόδο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, έχουν ολοκληρωθεί οι εργαστηριακές εξετάσεις στο σύνολο των πειστηρίων ενώ αναμένονται απαντήσεις από την facebook για συνομιλίες και επαφές που είχε το θύμα με τρίτους.
Από τον έλεγχο σε συσκευή κινητής τηλεφωνίας του Ροδίτη και σε κάρτα sim, που τη συνόδευε, αλλά και από έλεγχο σε δύο λογαριασμούς ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που χρησιμοποιούσε, προέκυψε ότι συνήθιζε να περιηγείται σε σελίδες με ερωτικό περιεχόμενο, ενώ είχε διαβάσει σε ηλεκτρονική ιστοσελίδα την είδηση για την ανεύρεση του αγνώστου ταυτότητας, τότε, πτώματος της φοιτήτριας στην παραλία Φώκιας.

Δολοφονία Τοπαλούδη: Τι «έδειξε» το κινητό του Ροδίτη κατηγορούμενου!

Να σας θυμίσουμε την Επίθεση του Ροδίτη σε υπάλληλο τον φυλακών!

Προέκυψε εξάλλου ότι την 1η και 2α Δεκεμβρίου 2018, μετά δηλαδή την δολοφονία, αναζήτησε τέσσερις γυναίκες, βλέποντας τα προφίλ τους στο facebook. Ενδιαφέρον παρουσιάζει η διαπίστωση, που αναμένεται να ελεγχθεί δεόντως στην πορεία της έρευνας, ότι σε κινητό τηλέφωνο που κατασχέθηκε από τον Ροδίτη, είχε αλλαχθεί η κάρτα sim με νέα, την 7η Δεκεμβρίου 2018 το πρωί, δηλαδή μετά την σύλληψή τους.

Τι έδειξαν οι εργαστηριακές αναλύσεις
Σε ό,τι αφορά τις αναλύσεις DNA που έγιναν στα πειστήρια: βρέθηκε DNA του θύματος σε βάνα μπανιέρας στην οικία του Ροδίτη στους Πεύκους, σε πλακάκια πάνω και δεξιά μπανιέρας, σε τοίχο χωλ, σε κουρτίνα μπάνιου, σε οδοντόβουρτσα, σε τοίχο κόκκινου χρώματος, σε ταβάνι, σε μεταλλικό κολωνάκι της πλευράς συνοδηγού του φορτηγού που χρησιμοποίησαν, στην κάτω αριστερά πόρτα συνοδηγού και σε προσκέφαλο συνοδηγού.

Βρέθηκε DNA του θύματος και του Αλβανού σε βάνα βρύσης κουζίνας και σε κοντάρι σφουγγαρίστρας. Βρέθηκε DNA του θύματος και του Ροδίτη σε κούπα, κάτω από πόμολο συρταριού κουζίνας, στην μπανιέρα, στο ταβάνι μπάνιου, στον τοίχο μπάνιου, στην είσοδο μπάνιου, σε σεντόνι, στο πάτωμα κουζίνας, σε κάγκελο και δεξιά καθίσματος συνοδηγού.


Βρέθηκαν γενετικά στοιχεία των δραστών και της φοιτήτριας σε πόμολο συρταριού στην κουζίνα και σε ίνες σφουγγαρίστρας. Η τακτική Ανακρίτρια Ρόδου, συνθέτει το “παζλ” και δεν θα πρέπει να αποκλειστεί το ενδεχόμενο να διατάξει την αναπαράσταση του εγκλήματος, προκειμένου να ξεκαθαρίσει αν οι ισχυρισμοί των κατηγορούμενων συμφωνούν με τα ευρήματα.

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share